mam problem.
Wersja 4 seasonu którą posiadam nie nadaje się do kompresji. Więc trzeba czekać aż znajdę w sieci jakiś nadający się torrent i go pobiorę. Więc czy mogę wystawić najpierw sezon 5 a dopiero potem 4
mam problem. Wersja 4 seasonu którą posiadam nie nadaje się do kompresji. Więc trzeba czekać aż znajdę w sieci jakiś nadający się torrent i go pobiorę. Więc czy mogę wystawić najpierw sezon 5 a dopiero potem 4
Lisu11 pisze:Smallville przecież jest od 7 seasonu.
Co do smalville były podobne głosy, jednak zostało przesadzone że 7 sezon poleci po odcinku, a między czasie będą wstawiane poszczególne sezony w całości, niestety przy sezonie pierwszym są jakieś kłopoty z kompresja i nikt jej nie przeszedł - tak więc za sezonem pierwszym jeszcze sporo możemy poczekać...
[quote="Lisu11"]Smallville przecież jest od 7 seasonu.[/quote]
Co do smalville były podobne głosy, jednak zostało przesadzone że 7 sezon poleci po odcinku, a między czasie będą wstawiane poszczególne sezony w całości, niestety przy sezonie pierwszym są jakieś kłopoty z kompresja i nikt jej nie przeszedł - tak więc za sezonem pierwszym jeszcze sporo możemy poczekać...
właśnie dopasowuję napisy do 9sezonu myślę że do jutra/dzisiaj powinienem skończyć.
Natomiast 10 sezon tez mam skompresowany, ale nie wiem jak z napisami(czy będę musiał dopasowywać czy sa dobre)
...i jeszcze pytanko czy film simpsons movie też wystawić(tak jak było to np w przypadku star treka)
właśnie dopasowuję napisy do 9sezonu myślę że do jutra/dzisiaj powinienem skończyć. Natomiast 10 sezon tez mam skompresowany, ale nie wiem jak z napisami(czy będę musiał dopasowywać czy sa dobre)
...i jeszcze pytanko czy film simpsons movie też wystawić(tak jak było to np w przypadku star treka)