@Yugi_2142, tak wiem ze smg strzelaja szybko ale nie celnie, ale boze, nie mow mi ze w grach jak tom clancy, CS czy innych strzelales przez 10 sek i nikogo nie trafiles z takiej broni
@ ana81
Spoiler:
co do tego krecenia Bena, przeciez to bylo pewne ze Ben gra na emocjach sayida. JJaki by mial on pozytek z tego ze pojechal do iraku by wytropic zabojce Nadii, i powiedziec to naszemu ulubionemu irakijczykowi? A takie ze wiedzial ze bedzie chcial tez wyeliminowac Charles.
Spoiler:
Ale jeszcze nie powiedzielismy jednego! Jak Ben "przybywa na Sahare" w ubranku z naklejka nowej stacji (myle sie?) dharmy? Teleportacja? A pozniej jeszcze pytanie o date, czyli sadzil ze przybyl w czasie... Teleportation+time machine+lost= co oni jeszcze nie wymysla :S
@Yugi_2142, tak wiem ze smg strzelaja szybko ale nie celnie, ale boze, nie mow mi ze w grach jak tom clancy, CS czy innych strzelales przez 10 sek i nikogo nie trafiles z takiej broni ;)
@ ana81 [spoiler]co do tego krecenia Bena, przeciez to bylo pewne ze Ben gra na emocjach sayida. JJaki by mial on pozytek z tego ze pojechal do iraku by wytropic zabojce Nadii, i powiedziec to naszemu ulubionemu irakijczykowi? A takie ze wiedzial ze bedzie chcial tez wyeliminowac Charles. :D[/spoiler]
[spoiler]Ale jeszcze nie powiedzielismy jednego! Jak Ben "przybywa na Sahare" w ubranku z naklejka nowej stacji (myle sie?) dharmy? Teleportacja? A pozniej jeszcze pytanie o date, czyli sadzil ze przybyl w czasie... Teleportation+time machine+lost= co oni jeszcze nie wymysla :S[/spoiler]
Ben najpierw chce zabić córke Widmor'a żeby tak jak powiedział ten poczuł co to za ból stracić dziecko. Potem pewnie dopiero go zabije jak juz troche pocierpi.
[spoiler] Ben najpierw chce zabić córke Widmor'a żeby tak jak powiedział ten poczuł co to za ból stracić dziecko. Potem pewnie dopiero go zabije jak juz troche pocierpi.[/spoiler]
Nie! Jest powiedziane wprost ze nie może go zabić.. Wydaje mi sie że wyspa go chroni! Tak jak chroniła Michaela przed popełnienem samobójstwa! Tak więc ani Ben ani Widmore nie mogą zginąć.. z tego co widać to Widmore był włascicielem wyspy a teraz Ben mu ją odebrał..
[spoiler]Nie! Jest powiedziane wprost ze nie może go zabić.. Wydaje mi sie że wyspa go chroni! Tak jak chroniła Michaela przed popełnienem samobójstwa! Tak więc ani Ben ani Widmore nie mogą zginąć.. z tego co widać to Widmore był włascicielem wyspy a teraz Ben mu ją odebrał..[/spoiler]
mlodszy pisze:
Tak tylko informuje ze dzis ukazal sie 10 odcinek jezeli ktos zapomnial
Nikt nie zapomniał o 10 odcinku . Odcinek na stronie pojawi się z opóźnieniem ponieważ siadł mi procesor i płyta główna. Jestem świeżo po remoncie i reinstalce więc muszę jeszcze wszystko poustawiać aby było dobrze. Być może na rano już będzie wstawka. Niecierpliwych zapraszam do sięgnięcia 350 Mb plików .
[quote="mlodszy"] Tak tylko informuje ze dzis ukazal sie 10 odcinek jezeli ktos zapomnial :)[/quote]
Nikt nie zapomniał o 10 odcinku ;). Odcinek na stronie pojawi się z opóźnieniem ponieważ siadł mi procesor i płyta główna. Jestem świeżo po remoncie i reinstalce więc muszę jeszcze wszystko poustawiać aby było dobrze. Być może na rano już będzie wstawka. Niecierpliwych zapraszam do sięgnięcia 350 Mb plików ;).
Ale ja nie mowie ze nie ma odcinka. Tylko ostatnim razem byla cisza przy 9 to pomyslalem ze znow zapomnieli :) Bo czasem przed odcinkiem komentarze byly ;)
Dokładnie ktoś wyżej przetoczył moją opinie co do tego odcinka. Był to typowy wypełniacz pustego miejsca w fabule serialu, aczkolwiek był bardzo ciekawy wątek rozmowy Hurleya z Jackiem, tajemniczy,ciekawy i intrygujący:D To chyba było jedyne "coś" wnoszące cokolwiek do fabuły no bo chyba nie wycięcie wyrostka Jacka:D
Czekam na następny odcinek z nadzieją że bedzie tak samo dobry jak 09:P
Dokładnie ktoś wyżej przetoczył moją opinie co do tego odcinka. Był to typowy wypełniacz pustego miejsca w fabule serialu, aczkolwiek był bardzo ciekawy wątek rozmowy Hurleya z Jackiem, tajemniczy,ciekawy i intrygujący:D To chyba było jedyne "coś" wnoszące cokolwiek do fabuły no bo chyba nie wycięcie wyrostka Jacka:D
Czekam na następny odcinek z nadzieją że bedzie tak samo dobry jak 09:P
W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem. Nagle okazuje sie, że jednak jest z Jack'iem i bawią się w szczęśliwą rodzinkę... Tylko, który był pierwszy i jaki w tym sens... :?
[spoiler]W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem. Nagle okazuje sie, że jednak jest z Jack'iem i bawią się w szczęśliwą rodzinkę... Tylko, który był pierwszy i jaki w tym sens... :? [/spoiler]
W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem.
Nic takiego nie było powiedziane, a już na pewno nie padło żadne imię. To już Twoja własna (nad)interpretacja wydarzeń . Choć rzecz jasna mogą tak zakombinować, że to co piszesz faktycznie okaże się prawdą, ale na ten moment - nie można tego przyjąć za pewnik .
Choć szczerze mówiąc akurat ten wątek... taka zapchajdziura nieistotna. Ale rzecz jasna, każdy może postrzegać wszystko na swój sposób.
Spoiler:
a co do kolejności wydarzeń: FF Jacka z 3x22 są chronologicznie ostatnie. Czyli najpierw bawili się z Kate w szczęśliwą rodzinkę, a następnie się to rozsypało (czego pierwsze symptomy widzieliśmy już w ostatnim odcinku).
[quote="ana81"][spoiler] W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem. [/spoiler][/quote]
Nic takiego nie było powiedziane, a już na pewno nie padło żadne imię. To już Twoja własna (nad)interpretacja wydarzeń ;) . Choć rzecz jasna mogą tak zakombinować, że to co piszesz faktycznie okaże się prawdą, ale na ten moment - nie można tego przyjąć za pewnik :) .
Choć szczerze mówiąc akurat ten wątek... taka zapchajdziura nieistotna. Ale rzecz jasna, każdy może postrzegać wszystko na swój sposób.
[spoiler]a co do kolejności wydarzeń: FF Jacka z 3x22 są chronologicznie ostatnie. Czyli najpierw bawili się z Kate w szczęśliwą rodzinkę, a następnie się to rozsypało (czego pierwsze symptomy widzieliśmy już w ostatnim odcinku).[/spoiler]