Handmaids Tale, The [Hulu]
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
Re: Handmaids Tale, The [Hulu]
Jak przeczytałem to co napisał @Norvik to od razu mi się "Top of the Lake" przypomniał, tam tez była bardzo dobra pierwsza seria, a druga ehh... szkoda słów.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Qrde, nie cieszycie mnie z tymi opiniami...
Mam zaległe drugie sezony zarówno Podręcznej, jak i Top of the Lake...
Nie zachęcacie, bym się za nie zabrał.
Mam zaległe drugie sezony zarówno Podręcznej, jak i Top of the Lake...
Nie zachęcacie, bym się za nie zabrał.
-
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Good Wife
W obu serialach występuje Elżbieta Mech. Przypadek ? 
@sindar - obejrzyj po prostu tylko pierwsze sezony. Będziesz miał więcej czasu na tłumaczenia

@sindar - obejrzyj po prostu tylko pierwsze sezony. Będziesz miał więcej czasu na tłumaczenia

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Pierwsze sezony obu seriali widziałem i mi się bardzo podobały...
Drugie będą chyba teraz zalegać na dysku (ToL już zalega).
A tak mnie naszła analogia trochę co do Path i Handmaids - oba seriale Hulu. Mam podobne wrażenia po 2 i 3 sezonie Path, co Norvik po HT. Materiału było na 8-10 odcinków, a te sezony sztucznie porozciągano do 13.
Drugie będą chyba teraz zalegać na dysku (ToL już zalega).

A tak mnie naszła analogia trochę co do Path i Handmaids - oba seriale Hulu. Mam podobne wrażenia po 2 i 3 sezonie Path, co Norvik po HT. Materiału było na 8-10 odcinków, a te sezony sztucznie porozciągano do 13.
-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
No niestety często tak bywa że brak materiału powoduje dłużyzny i zabija serial. Ja dlatego bardzo lubię 6-odcinkowe, brytyjskie seriale, gdzie nie ma sztucznego przedłużania i wielu dziwacznych wątków, które nic nie wnoszą.
A co do Podręcznej - z całą pewnością 2 sezon obejrzę, chociaż rzeczywiście gra aktorska Moss pozostawia wiele do życzenia, a i jej cielesna uroda też jest co najmniej dyskusyjna.
A co do Podręcznej - z całą pewnością 2 sezon obejrzę, chociaż rzeczywiście gra aktorska Moss pozostawia wiele do życzenia, a i jej cielesna uroda też jest co najmniej dyskusyjna.
-
dziobak
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
3-ci sezon jest przynajmniej 2 razy lepszy niż 2-gi, trochę się powoli rozkręca (ale ma to sens) i wreszcie coś zaczyna się dziać, June z bycia tylko ofiarą przechodzi do ofensywy. Teraz nie mogę się doczekać na kolejny sezon, żeby zobaczyć co będzie dalej.
Oceń ten serial