Nienawidzę twórców Line of Duty. Znowu to zrobili.
Pierwszą scenę pierwszego odcinka (20 minut) oglądałem na jednym oddechu.
A o czym jest ten serial? Zacytuję Norvika z innego łączonego wątku:
"6-odcinkowy thriller pt: Bodyguard”. Ma to być opowieść o specjalnym oddziale londyńskiej policji, który ma za zadanie chronić ważne osobistości świata polityki i dyplomatów. Za produkcję, scenariusz i reżyserię odpowiada ten sam zespół, który stworzył „Line of Duty”, co jest doskonałą rekomendacją".
Nienawidzę twórców Line of Duty. ;) Znowu to zrobili. ;) Pierwszą scenę pierwszego odcinka (20 minut) oglądałem na jednym oddechu. :p
A o czym jest ten serial? Zacytuję Norvika z innego łączonego wątku:
"6-odcinkowy thriller pt: Bodyguard”. Ma to być opowieść o specjalnym oddziale londyńskiej policji, który ma za zadanie chronić ważne osobistości świata polityki i dyplomatów. Za produkcję, scenariusz i reżyserię odpowiada ten sam zespół, który stworzył „Line of Duty”, co jest doskonałą rekomendacją".
Jestem właśnie po pierwszym odcinku i zapowiada się zaj*biście Jeśli utrzyma poziom do końca (czego raczej można być pewnym) to będzie to dla mnie jedna z lepszych premier w tym roku. Dobrze, że dziś wychodzi drugi odcinek to jutro będzie można obejrzeć. Polecam.
Jestem właśnie po pierwszym odcinku i zapowiada się zaj*biście :D Jeśli utrzyma poziom do końca (czego raczej można być pewnym) to będzie to dla mnie jedna z lepszych premier w tym roku. Dobrze, że dziś wychodzi drugi odcinek to jutro będzie można obejrzeć. Polecam.
Dziś w planach finał sezonu, ale jak się spodziewałem, należy oczekiwać dość wielopiętrowej konstrukcji tego serialu, gdyż Bodyguard dostał zamówienie na kolejny sezon.
Co więcej, w planach są obecnie aż 4 sezony tego serialu.
Dziś w planach finał sezonu, ale jak się spodziewałem, należy oczekiwać dość wielopiętrowej konstrukcji tego serialu, gdyż Bodyguard dostał zamówienie na kolejny sezon. Co więcej, w planach są obecnie aż 4 sezony tego serialu. :)
Ja już po finale i mogę powiedzieć tylko jedno WOW. Przez cały odcinek siedziałem jak na szpilkach. Teraz już mogę napisać z pełnym przekonaniem, że to jedna z najlepszych premier tego roku.
sindar pisze:Bodyguard dostał zamówienie na kolejny sezon.
A to chyba nie jest jeszcze oficjalna informacja? Bo szukałem, ale nie dokopałem się. Znalazłem tylko o tych planach na kolejne sezony i o tym, że nie wiadomo jak będzie z Maddenem.
Ja już po finale i mogę powiedzieć tylko jedno WOW. Przez cały odcinek siedziałem jak na szpilkach. Teraz już mogę napisać z pełnym przekonaniem, że to jedna z najlepszych premier tego roku.
[quote="sindar"]Bodyguard dostał zamówienie na kolejny sezon.[/quote] A to chyba nie jest jeszcze oficjalna informacja? Bo szukałem, ale nie dokopałem się. Znalazłem tylko o tych planach na kolejne sezony i o tym, że nie wiadomo jak będzie z Maddenem.
Info o 2 sezonie jest na pejdżu Bodygurda. Nie ma wprost o zamówieniu, ale zakładam, że ten wpis daje 99,9% pewności, że drugi sezon jest już "po słowie" z BBC. tutaj
Tymczasem finał też nadrobiłem. I podtrzymuję zdanie, które wyrażam od pierwszego ocinka. Twórcy Line of Duty znów nie zawiedli.
To jedna z lepszych premier serialowych tego roku.
Info o 2 sezonie jest na pejdżu Bodygurda. Nie ma wprost o zamówieniu, ale zakładam, że ten wpis daje 99,9% pewności, że drugi sezon jest już "po słowie" z BBC. :) [url=https://www.facebook.com/BBCBODYGUARD/photos/a.2153979321514362/2178202769092017/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDK13ru9JvnkkKPNLzVnUMt7wIW4juQXPSwKtjr5CQvdofUyJfLwyVl0qYYSVcFAhruwh2hmzUnLtaKwwy26nn6lBo_af2BcBx2IONACL5l2rdU1MaviV3-S4u0c-E-BwcK_I9DxcNHsA_82aDIpbUHKmRxJIm8pxpYNSIwHgID06bH3e0QDA&__tn__=-R]tutaj[/url]
Tymczasem finał też nadrobiłem. I podtrzymuję zdanie, które wyrażam od pierwszego ocinka. Twórcy Line of Duty znów nie zawiedli. :) To jedna z lepszych premier serialowych tego roku. :)