Ale co ma z serailami wspólnego Resident Evil ??? A ten pierwszy screen to chyba ze Świadka koronnego
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
mi sie wogole nie podoba a te twarze polskich aktorow wedlug mnie wogole nie pasuja do naszego forum.
Jak dla mnie caly banner jakby wyrwany z innego wymiaru i wogole nie pasujacy do tego forum, nie ma w sobie nic interesujacegoi jest taki zwyczajny
mi sie wogole nie podoba a te twarze polskich aktorow wedlug mnie wogole nie pasuja do naszego forum. Jak dla mnie caly banner jakby wyrwany z innego wymiaru i wogole nie pasujacy do tego forum, nie ma w sobie nic interesujacegoi jest taki zwyczajny
Dziekuje za pochlebne i mniej pochlebne opinie, obrazek z residenta ponieważ lubię ten film i zgadza się jest też obrazek z Świadka...
Baner może się nie podobać ale robiłem go z 20minut, w długi weekend przysiąde i zrobię coś lepszego.
Dziekuje za pochlebne i mniej pochlebne opinie, obrazek z residenta ponieważ lubię ten film i zgadza się jest też obrazek z Świadka... Baner może się nie podobać ale robiłem go z 20minut, w długi weekend przysiąde i zrobię coś lepszego.
@[b]Haker_dream[/b], a może by tak zamiast "forum o serialach" to serialowe forum? Dla mnie lepiej brzmi, nie wiem jak reszta forum. Banner bardzo ładny.
Steryd pisze:@Haker_dream, a może by tak zamiast "forum o serialach" to serialowe forum? Dla mnie lepiej brzmi, nie wiem jak reszta forum. Banner bardzo ładny.
Nie ma problemu, dziś może jutro zabiorę się za nowy baner. Oczywiście wezmę pod uwagę wszystkie argumenty. I czekam także na kolejne.
[quote="Steryd"]@[b]Haker_dream[/b], a może by tak zamiast "forum o serialach" to serialowe forum? Dla mnie lepiej brzmi, nie wiem jak reszta forum. Banner bardzo ładny.[/quote]
Nie ma problemu, dziś może jutro zabiorę się za nowy baner. Oczywiście wezmę pod uwagę wszystkie argumenty. I czekam także na kolejne.
Taka moje sugestia, fajnie by wygladalo gdybyscie wkomponowali do bannerka srebrno-rozowy motyw z glownej strony, ladniej by wszystko do siebie pasowalo
Taka moje sugestia, fajnie by wygladalo gdybyscie wkomponowali do bannerka srebrno-rozowy motyw z glownej strony, ladniej by wszystko do siebie pasowalo
a moja sugesta jest taka, ze i tak w gusta wszystkich nie trafisz to po pierwsze a po drugie to jest konkurs wiec powinienes wykazac sie wlasna tworczoscia a nie zbierac od wszystkich pomysly a potem wklejac to w jeden banner czy pasuje czy nie, albo masz jakis pomysl w glowie albo nie, nie da sie robic nic na sile
Nie wiem czy pamietacie, ale byl juz kiedys na forum taki konkurs i ludzie robili naprawde zajebiste bannery, niektore byly naprawde jak dziela sztuki i wlasnie o to w tym chodzi, jesli ktos naprawde to czuje to potafi stworzyc cos wyjatkowego co pamieta sie bardzo dlugo i nawet zwykly banner potrafi byc niezwykly i zawierac w sobie jakas opowiesc i zmusic mnie do napisania tak dlugiego i zakreconego posta :flower:
a moja sugesta jest taka, ze i tak w gusta wszystkich nie trafisz to po pierwsze a po drugie to jest konkurs wiec powinienes wykazac sie wlasna tworczoscia a nie zbierac od wszystkich pomysly a potem wklejac to w jeden banner czy pasuje czy nie, albo masz jakis pomysl w glowie albo nie, nie da sie robic nic na sile :) Nie wiem czy pamietacie, ale byl juz kiedys na forum taki konkurs i ludzie robili naprawde zajebiste bannery, niektore byly naprawde jak dziela sztuki i wlasnie o to w tym chodzi, jesli ktos naprawde to czuje to potafi stworzyc cos wyjatkowego co pamieta sie bardzo dlugo i nawet zwykly banner potrafi byc niezwykly i zawierac w sobie jakas opowiesc i zmusic mnie do napisania tak dlugiego i zakreconego posta :D :flower:
A co sądzicie o obecnym?
Zaprojektował go @Lisu11.
Wg mnie jest fantastyczny!
Skromny, świetnie złożony i doskonale dobrane czerwone kolory do czrno-białych, smutnych twarzy - coś fantastycznego!
Aż chce sie oglądnąc anime, które proponuje (cho sam nie wiem co to za anime...).
A co sądzicie o obecnym? Zaprojektował go @Lisu11. Wg mnie jest fantastyczny! Skromny, świetnie złożony i doskonale dobrane czerwone kolory do czrno-białych, smutnych twarzy - coś fantastycznego!
Aż chce sie oglądnąc anime, które proponuje (cho sam nie wiem co to za anime...).