Super, na poprzednim forum nawet go proponowałem, ale chyba zainteresowania nie było
Na prawe świetny serial, napisy są do 11 odcinka 3 sezonu, wiec pierwsze dwa sezony mozna spokojnie wystawić a nowe napisy pojawiają sie tak co tydzień czy dwa
Super, na poprzednim forum nawet go proponowałem, ale chyba zainteresowania nie było :( Na prawe świetny serial, napisy są do 11 odcinka 3 sezonu, wiec pierwsze dwa sezony mozna spokojnie wystawić :) a nowe napisy pojawiają sie tak co tydzień czy dwa :)
Dla mnie to czołówka seriali. Tych najgorszych! Po prostu gniot!
Mizerna fabuła, słabo zagrany. Ni to śmieszne, ni ciekawe! Strata czasu.
Zmusiłem się do obejrzenia 5 odcinków (w czasie strajku scenarzystów!), bo myślałem, że się rozkręci po pewnym czasie (vide: 'Heroes'). Niestety, nie doczekałem się. Jedyny '+', to kilka fajnych lachonów na imprezach i to wszystko. Mówi samo za siebie...
Miałem to porównać do seriali typu: Desperatki, House czy Boston Legal, ale czy jest sens porównywać Huragan Waksmund do Realu Madryt?
Dla mnie to czołówka seriali. Tych najgorszych! Po prostu gniot! Mizerna fabuła, słabo zagrany. Ni to śmieszne, ni ciekawe! Strata czasu. Zmusiłem się do obejrzenia 5 odcinków (w czasie strajku scenarzystów!), bo myślałem, że się rozkręci po pewnym czasie (vide: 'Heroes'). Niestety, nie doczekałem się. Jedyny '+', to kilka fajnych lachonów na imprezach i to wszystko. Mówi samo za siebie... Miałem to porównać do seriali typu: Desperatki, House czy Boston Legal, ale czy jest sens porównywać Huragan Waksmund do Realu Madryt?
ogr pisze:Dla mnie to czołówka seriali. Tych najgorszych! Po prostu gniot!
Bluźnisz!
Serial jest świetny, w autentyczny sposób pokazuje sposób życia holywoodzkich "celebrities", jest zabawny, dobrze zagrany. Dla mnie przynajmniej ocena 8 na 10. Kevin Dillon rox!
[quote="ogr"]Dla mnie to czołówka seriali. Tych najgorszych! Po prostu gniot! [/quote]
Bluźnisz! :smile:
Serial jest świetny, w autentyczny sposób pokazuje sposób życia holywoodzkich "celebrities", jest zabawny, dobrze zagrany. Dla mnie przynajmniej ocena 8 na 10. Kevin Dillon rox!
Oczywiście popieram Zaphoda 123, ten serial jest genialny.
@ogr w sumie to jest Twoja subiektywna ocena, każdy lubi to co chce, ale pisać że słabo zagrany!!??
Na 4 noiminacje Jeremyego Pivena zdobył 1 Złotego Globa.
Kevin Dillon również nominowany do Złotego Globa.
2 nagrody Emmy dla Jeremyego Pivena i wiele innych nagród. Pisz co chcesz, ale nie pisz że słabo zagrany.
Zresztą lepiej pisać ogólnie że sie "nie podoba" a nie że jest "mizerny" bo serial zdobywając tyle nagród nie moze być mizerny,po prostu nie trafił w Twoje gusta.
Oczywiście popieram Zaphoda 123, ten serial jest genialny.
@ogr w sumie to jest Twoja subiektywna ocena, każdy lubi to co chce, ale pisać że słabo zagrany!!?? Na 4 noiminacje Jeremyego Pivena zdobył 1 Złotego Globa. Kevin Dillon również nominowany do Złotego Globa. 2 nagrody Emmy dla Jeremyego Pivena i wiele innych nagród. Pisz co chcesz, ale nie pisz że słabo zagrany. Zresztą lepiej pisać ogólnie że sie "nie podoba" a nie że jest "mizerny" bo serial zdobywając tyle nagród nie moze być mizerny,po prostu nie trafił w Twoje gusta.
Widzę że się zbiera Ekipa obrońców 'Ekipy'
Chyba zbytnio zostałem rozpuszczony przez panów: Spadera, Shatnera, Laurie, Duchovnego czy też przez ekipę desperatek
Wracając do fabuły, dla mnie jest po prostu słaba, a może rzeczywiscie nie trafia w mój gust?? To chyba przez to porównywanie do House'a Czy BL. Dla mnie po prostu nie ta liga.
Pozdrawiam fanów
Widzę że się zbiera Ekipa obrońców 'Ekipy' :D Chyba zbytnio zostałem rozpuszczony przez panów: Spadera, Shatnera, Laurie, Duchovnego czy też przez ekipę ;) desperatek :grin: Wracając do fabuły, dla mnie jest po prostu słaba, a może rzeczywiscie nie trafia w mój gust?? To chyba przez to porównywanie do House'a Czy BL. Dla mnie po prostu nie ta liga. Pozdrawiam fanów ;)
ogr pisze:Wracając do fabuły, dla mnie jest po prostu słaba, a może rzeczywiscie nie trafia w mój gust?? To chyba przez to porównywanie do House'a Czy BL. Dla mnie po prostu nie ta liga.
hehe, fajnie że są tu kulturalne osboby czytające wypowiedzi innych, często po takiej wymianie postów jaka była wczesniej w dalszych lecą bardziej obraźliwe słowa.
Wydaje mi się że masz rację w tym zwrocie i po prostu fabuła nie trafiła w twoje gusta.
Co do porównania to całkowicie nie zgadzam sie z porównywaniem powyższych seriali. Można porównywać np. seriale medyczne ( ER i Greys Anatomy) Sg1 i Atlantis, moze nawet Babylon i BSG, ale porównywanie Ekipy i House'a czy BL to trochę mijające się z celem.
Pamiętam że kiedyś na wszystko patrzyłem przez pryzmat Stargate, potem przez pryzmat BSG, aż w końcu stwierdziłem że to nie ma sensu patrzeć na seriale zupełnie różne pod wzgęldem swojego ulubionego serialu.
Możliwe że kiedyś do serialu sie przekonasz, u mnie było tak- pierwszy odcinek Dextera nie zachwycił , po pilocie Veronici Mars sobie odpuściłem, a Babylon oglądałem chyba tylko przez rewelacyjne opinie, nie mówiąc juz o Housie którego po 3 odcinkach na początku porzuciłem (wiem bluźnie ) teraz to są jedne z moich ulubionych seriali. Po prostu początki były inne niż sie spodziewałem. Czasem potrzebna jest cierpliwosć.
[quote="ogr"]Wracając do fabuły, dla mnie jest po prostu słaba, a może rzeczywiscie nie trafia w mój gust?? To chyba przez to porównywanie do House'a Czy BL. Dla mnie po prostu nie ta liga. [/quote]
hehe, fajnie że są tu kulturalne osboby czytające wypowiedzi innych, często po takiej wymianie postów jaka była wczesniej w dalszych lecą bardziej obraźliwe słowa. :P Wydaje mi się że masz rację w tym zwrocie i po prostu fabuła nie trafiła w twoje gusta. Co do porównania to całkowicie nie zgadzam sie z porównywaniem powyższych seriali. Można porównywać np. seriale medyczne ( ER i Greys Anatomy) Sg1 i Atlantis, moze nawet Babylon i BSG, ale porównywanie Ekipy i House'a czy BL to trochę mijające się z celem. Pamiętam że kiedyś na wszystko patrzyłem przez pryzmat Stargate, potem przez pryzmat BSG, aż w końcu stwierdziłem że to nie ma sensu patrzeć na seriale zupełnie różne pod wzgęldem swojego ulubionego serialu.
Możliwe że kiedyś do serialu sie przekonasz, u mnie było tak- pierwszy odcinek Dextera nie zachwycił , po pilocie Veronici Mars sobie odpuściłem, a Babylon oglądałem chyba tylko przez rewelacyjne opinie, nie mówiąc juz o Housie którego po 3 odcinkach na początku porzuciłem (wiem bluźnie :P ) teraz to są jedne z moich ulubionych seriali. Po prostu początki były inne niż sie spodziewałem. Czasem potrzebna jest cierpliwosć.
Arek99 pisze:Ktoś wie jak sie przedstawia kwestia napisów?
Napisy są do dwunatego odcinka 3. sezonu. W sumie jest ich 20. Jeżeli pojawią się wszystkie (gdyby ktoś je znalazł wcześniej niż ja, może mi dać znać na pw/mail) to oczywiście 3. sezon będzie wystawiony w formacie (XviD asd)
[quote="Arek99"]Ktoś wie jak sie przedstawia kwestia napisów? [/quote] Napisy są do dwunatego odcinka 3. sezonu. W sumie jest ich 20. Jeżeli pojawią się wszystkie (gdyby ktoś je znalazł wcześniej niż ja, może mi dać znać na pw/mail) to oczywiście 3. sezon będzie wystawiony w formacie [b](XviD asd)[/b]
Z tego co wiem tłumaczy Yungar, jednak zrobił sobie przerwę, bo za dużo seriali tłumaczy. Jak skończy napisy do całości The Fixer i 2. sezonu The Riches to weźmie się za Entourage. Możliwe że w między czasie przetłumaczy odcinek czy dwa.
Trzeba cierpliwie czekać.
Z tego co wiem tłumaczy Yungar, jednak zrobił sobie przerwę, bo za dużo seriali tłumaczy. Jak skończy napisy do całości The Fixer i 2. sezonu The Riches to weźmie się za Entourage. Możliwe że w między czasie przetłumaczy odcinek czy dwa. Trzeba cierpliwie czekać.