Netflix
Wiesz, to taki rodzaj kina, gdzie twisty są najważniejsze, one rzutują na scenariusz, a ten na postaci. To nie jest kino jakiegoś realizmu, bo nie o to chodzi. Patrząc na te twisty i zaskakiwanie widza, to napad na mennicę jest naprawdę dobrze zrobiony. Ogólnie, tak jak oglądam kino hiszpańskie od lat, to specjalizuje się w dobrych, zaskakujących scenariuszach.
La casa de papel [Antena3, Netflix]
-
dziobak
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
dziobak
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Re: La casa de papel [Antena3, Netflix]
4 sezon odhaczony. Rozkręca się powoli, ale potem mocno przyspiesza. Fajnym pomysłem było wprowadzenie 2 silnych jednostek po stronie przeciwników (Alicia i Gandia), to zdecydowanie poprawia jakąś równowagę sił (choćby pozornie
). I wygląda na to, że czekamy na sezon kolejny.

-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
Re: La casa de papel [Antena3, Netflix]
Jak jeszcze w pierwszym czy drugim sezonie przyjmowałem w miarę tą niezliczoną ilość głupot, bezsensownych zachowań "gangsterów", bzdurne miłostki, brak logiki, tak im dalej w las tym bardziej mnie to irytuje.
Chyba się starzeję bo jak tak oglądam sezon numer 4 to sobie myślę co Ty za idiotyzmy oglądasz?;). Cały czas serial jest na jedno "kopyto", długimi fragmentami jest przeraźliwie nudny, ile można siedzieć w banku czy mennicy?
A jak słyszę że inni się tym serialem zachwycają to się zastanawiam czy coś jest ze mną nie tak?;)
Chyba się starzeję bo jak tak oglądam sezon numer 4 to sobie myślę co Ty za idiotyzmy oglądasz?;). Cały czas serial jest na jedno "kopyto", długimi fragmentami jest przeraźliwie nudny, ile można siedzieć w banku czy mennicy?
A jak słyszę że inni się tym serialem zachwycają to się zastanawiam czy coś jest ze mną nie tak?;)
Oceń ten serial