Community
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Mnie też 1x21 niezbyt się podobał.
Główną zaletą 22 jest to, że polewki A. i T. (które zazwyczaj są na końcu odcinka) trwają przez cały odcinek no i te nawiązania do filmów
.
Są też (niestety) kiepskie role: B. i J. (+ historia tocząca się dookoła nich) niezbyt mi się podobali.
Główną zaletą 22 jest to, że polewki A. i T. (które zazwyczaj są na końcu odcinka) trwają przez cały odcinek no i te nawiązania do filmów

Są też (niestety) kiepskie role: B. i J. (+ historia tocząca się dookoła nich) niezbyt mi się podobali.
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: Community
Odświeżam temat. Aż dziwne, że nikt nie pisze. Nikt nie ogląda?
Serial powrócił z piątym sezonem,mieliśmy już parę odcinków i muszę przyznać, że powrót Dana Harmona do serialu wyszedł mu na dobre. Początkowy odcinek wprowadza nas jakby od nowa do serialu, a dalej jest już coraz lepiej. Oczywiście mamy tu wszystko do czego "Community" nas przyzwyczaiło... no i Abed
Tych co oglądali BB na pewno ucieszy występ Jonathana Banksa, który nieźle się spisuje w komediowym wydaniu.
Serial powrócił z piątym sezonem,mieliśmy już parę odcinków i muszę przyznać, że powrót Dana Harmona do serialu wyszedł mu na dobre. Początkowy odcinek wprowadza nas jakby od nowa do serialu, a dalej jest już coraz lepiej. Oczywiście mamy tu wszystko do czego "Community" nas przyzwyczaiło... no i Abed

Tych co oglądali BB na pewno ucieszy występ Jonathana Banksa, który nieźle się spisuje w komediowym wydaniu.
-
peciaq
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Friends; Chuck
Pilot sezonu mi się kompletnie nie podobał (ten podwójny) poza paroma scenami, potem się przemogłem i było już lepiej, oglądam dalej - obecnie już czekam na najnowszy odcinek.
"Mike" z BB w wersji komediowej jest... no właśnie, komiczny, więc to chyba dobrze.
Czekam z niecierpliwością na jakieś odcinki dotyczące alternatywnych osi czasu (to były moje ulubione)
"Mike" z BB w wersji komediowej jest... no właśnie, komiczny, więc to chyba dobrze.
Czekam z niecierpliwością na jakieś odcinki dotyczące alternatywnych osi czasu (to były moje ulubione)

ZAPRASZAM NA:

http://www.napisy24.pl
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
No pierwsze dwa odcinki miały być nowym początkiem, więc twórcy chcieli pokazać nowy ład czy też nieład w serialu. Ale trzeci odcinek i kolejne, zwłaszcza ten z Nicolasem Cagem jako obiektem analizy Abeda był dobry. Zresztą gdyby nie Abed to serial by dużo stracił.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Entertainment Weekly opublikował pierwsze zdjęcia z odcinka “G.I. Jeff”, który zostanie wyemitowany 3 kwietnia.
Twórcy często sięgają po znane motywy filmowe czy nawiązują do innych seriali dużo czerpią także z popkultury. Nadchodzący odcinek ma być utrzymany w stylu popularnej kreskówki "G.I. Joe: A Real American Hero". Na zdjęciach można zobaczyć Jeffa, Shirley, Britte i Annie jako "Wingmana", "Three Kids", "Buzzkill" i "Tight Ship"!

Twórcy często sięgają po znane motywy filmowe czy nawiązują do innych seriali dużo czerpią także z popkultury. Nadchodzący odcinek ma być utrzymany w stylu popularnej kreskówki "G.I. Joe: A Real American Hero". Na zdjęciach można zobaczyć Jeffa, Shirley, Britte i Annie jako "Wingmana", "Three Kids", "Buzzkill" i "Tight Ship"!

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Nie znam tego serialu, ale odnotuje, ze dosyal cancela
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
A ja znam... i mi szkoda. Będzie mi brakowało Abeda i spółki. Piąty sezon całkiem niezły był. Niestety widownia nie dopisała i nie doczekamy się ani szóstego sezonu ani filmu...
Ale może kiedyś
Ale może kiedyś

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Kolejne wskrzesznie.
Tym razem serial został uratowany, gdyż jego nowy sezon zamówiło... Yahoo
Ależ się internet miesza z tv
Tym razem serial został uratowany, gdyż jego nowy sezon zamówiło... Yahoo

Ależ się internet miesza z tv

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Yahoo zaprezentowało pełen zwiastun szóstego sezonu serialu, który zadebiutuje 17 marca.
Zwiastun nawiązuje do nadchodzącego mega widowiska Marvela, ale czerpanie pomysłów i inspiracji było i jest jednym ze znaków rozpoznawczych serialu.
Zwiastun nawiązuje do nadchodzącego mega widowiska Marvela, ale czerpanie pomysłów i inspiracji było i jest jednym ze znaków rozpoznawczych serialu.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
I szósty sezon za mną. Nie był to sezon najlepszy, nie był też najgorszy. Miał świetne momenty, choć widocznie różnił się od poprzednich i to nie tylko za sprawą obsady, która moim zdaniem świetnie się wpasowała do serialu. Postacie dotąd na dalszym planie miały więcej czasu antenowego i lepiej mogliśmy ich poznać, choć nie było to jakieś konieczne moim zdaniem.
Nie wiadomo jeszcze czy serial dostanie zamówienie na siódmy sezon, ale jak to powiedział Abed - który serial trzyma poziom po szóstym sezonie
Twórcy byli świadomi tego, że może być to ostatni sezon i dali nam dobre zamknięcie serialu, takie właśnie w stylu Community
Serial jest specyficzny i ma ciekawe postaci, mnóstwo nawiązań do popkultury (zwłaszcza filmów i seriali). Na pewno kiedyś wrócę do tego serialu, choć mam nadzieję, że chociaż film się pojawi jeżeli miałoby nie być siódmego sezonu.
#sixseasonsandamovie
Nie wiadomo jeszcze czy serial dostanie zamówienie na siódmy sezon, ale jak to powiedział Abed - który serial trzyma poziom po szóstym sezonie

Twórcy byli świadomi tego, że może być to ostatni sezon i dali nam dobre zamknięcie serialu, takie właśnie w stylu Community

Serial jest specyficzny i ma ciekawe postaci, mnóstwo nawiązań do popkultury (zwłaszcza filmów i seriali). Na pewno kiedyś wrócę do tego serialu, choć mam nadzieję, że chociaż film się pojawi jeżeli miałoby nie być siódmego sezonu.
#sixseasonsandamovie
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
God Bless Community!
#andamovie
#andamovie
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Nazgul
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
maniak serialowy
- Ulubiony Serial: Grey's Anatomy
- Grupa: Project Haven
Ostatnio zupełnym przypadkiem włączyłam sobie The Good Place - seriali komediowych nie lubię, więc jakoś nigdy nie biorę ich pod uwagę - i przepadłam. Po zakończeniu serialu w "Podobnych" wyskoczyło mi Community, a że jest na Netflixie, to odpaliłam i... znów przepadłam! Ten serial jest fantastyczny, nawiązania są świetne, obsada rewelacyjna, ale Abed jest mistrzem. Najmniej lubię Brittę, bo to taka wannabe feministka, ale tak to cała obsada wymiata.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Trudno się z tym nie zgodzić. Świetny serial. Dobrze napisany, dobrze zagrany, a i czuć pewną chemię między obsadą. Mimo pewnych konfliktów na planie.
Nawiązania i smaczki są tak satysfakcjonujące, że człowiek chce doszukiwać się kolejnych. Mi najbardziej podobały się nawiązania do Doctora Who, komiksów i D&D
A jeszcze zabawa konwencją: animowany odcinek czy ten z lalkami całkiem dobrze wypadają z przyjętą konwencją.
Najbardziej błyszczy duet Abed i Troy, mają tyle świetnych scen, że trudno (przynajmniej mi) wybrać jedną ulubioną.
Na plus tez polskie akcenty, pomijając już fakt, że Danny Pudi ma polskie korzenie.
Czekam na film. I mam nadzieję, że się doczekam.
Nawiązania i smaczki są tak satysfakcjonujące, że człowiek chce doszukiwać się kolejnych. Mi najbardziej podobały się nawiązania do Doctora Who, komiksów i D&D

Najbardziej błyszczy duet Abed i Troy, mają tyle świetnych scen, że trudno (przynajmniej mi) wybrać jedną ulubioną.
Na plus tez polskie akcenty, pomijając już fakt, że Danny Pudi ma polskie korzenie.
Czekam na film. I mam nadzieję, że się doczekam.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Community
Słynna fraza "Six Seasons and a Movie" staje się faktem. Powstaje filmowa kontynuacja serialu. Za produkcję odpowiadał będzie jego twórca, czyli Dan Harmon.
Biorąc pod uwagę, że film jest na etapie pisania scenariusza to premiera jest jeszcze dość odległa.
Biorąc pod uwagę, że film jest na etapie pisania scenariusza to premiera jest jeszcze dość odległa.
Oceń ten serial