The end is near...

Tutaj możesz zamieścić krótkie informacje i ciekawostki, dotyczące seriali telewizyjnych.
Awatar użytkownika
Traf
Wskaż do odpowiedzi
Techniczny
Techniczny
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Gra o tron

Re: The end is near...

Post autor: Traf »

Spoko, już myślałem, że coś nie tak poszło przy wrzucaniu moich wpisów...

Tak sobie myślę, że prosta aktualizacja do najnowszej wersji skryptu phpBB wcale nie byłaby tu trudna, ale chyba nie o prostą aktualizację forum tutaj chodzi.
Tutaj jest sporo modyfikacji, duża część nie miałaby odpowiednika w nowszej wersji skryptu, a nowsza wersja skryptu może nie współpracować ze starym językiem programowania użytym w modyfikacjach.
Ta strona to jednak nie tylko forum, to jest też baza seriali i tu jest większy problem- podjęcie aktualizacji oznacza ryzyko utraty tej funkcjonalności.
Nie jest to więc łatwa decyzja, ale nieszczelność systemu zabezpieczeń chyba wymusi przejście na nowszy skrypt.
Znane przysłowie mówi, że aby było lepiej, najpierw musi być gorzej.
Tyle moich przemyśleń. Jeśli mimo ograniczania dostępu botom, nadal będzie wyciekał transfer, to aktualizujcie- lepsze mniej funkcjonalne, ale za to bardziej bezpieczne forum :salut:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Pierwsze wpisy wymagają "ręcznej" akceptacji", to takie zabezpieczenie przed spamem, dlatego się od razu nie pojawiały.
Raz jeszcze dzięki za cenne wskazówki.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Mam nadzieję że coś uda się jeszcze z tym zrobić i zachować stronkę.
Jestem od kilkunastu lat i chodź oglądam już mało seriali to zaglądam regularnie.
Liczba użytkowników spadła ale szkoda gdyby stroka umarła.
Trzymam kciuki.
ODPOWIEDZ