Death Note ANIME!
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Death Note ANIME!
Serial opowiada o chlopcu ktory [jak to w anime] jest genialny. Chlopiec ten znajduje przez zagubiego boga - dziwnie dla niego tajemniczy notes. Okazuje sie w kazde nazwisko i imie zapisanego w tym notesie rowna sie ze smiercia tej osoby. Zapisze np. "yoyo Sagkurmawe" i ta osoba umiera w dziwnych okolicznosciach. Jeden haczyk- chlopiec musi widziec przynajmniej raz w zyciu ta osobe- dokladnie jej twarz. Od momentu wpisania do notesu do smieci osoby mija 40 sek. Jak to kazdy genialny chlopiec- wymysla ze moze w ten sposob usunac zlo z calego swiata. Jednak pewnej osobie o tajemniczej nazwie "L" - tez geniusz, przeszkadza to co robi chlopiec i uwaza to za zwykle zabojstwa. Wyszla takze fabularna wersja tego anime z zywymi aktorami 

-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
Uo, chciałem cię wyśmiać, że proponujesz coś co już jest, a tu się okazuje, że nie ma.
Opis niespecjalnie oddaje sedno serialu, ale potwierdzam: WARTO! Mroczny, wciągający thriller w bodajże 37 aktach po 20 minut. Ciekawi, wyraziści i ambiwalentni bohaterowie (Raito, Ryukku, L!!!), fabuła pokręcona jak moje jelita, i choć zakończenie trochę rozczarowuje, to każdy powinien zobaczyć Death Note'a choćby dla pierwszych 20 odcinków... serio, miotą.
Zresztą, kto chciał, pewnie już to widział. Jakoś w zeszłe wakacje DN był strasznie modny. Jeśli komuś by się chciało to wstawić, toby się przysłużył stronie, bo IMO obok Hellsinga i Bebopa to najciekawsze co japońska animacja może nam zaoferować... zważając na fakt, że niewiele też widziałem
Opis niespecjalnie oddaje sedno serialu, ale potwierdzam: WARTO! Mroczny, wciągający thriller w bodajże 37 aktach po 20 minut. Ciekawi, wyraziści i ambiwalentni bohaterowie (Raito, Ryukku, L!!!), fabuła pokręcona jak moje jelita, i choć zakończenie trochę rozczarowuje, to każdy powinien zobaczyć Death Note'a choćby dla pierwszych 20 odcinków... serio, miotą.
Zresztą, kto chciał, pewnie już to widział. Jakoś w zeszłe wakacje DN był strasznie modny. Jeśli komuś by się chciało to wstawić, toby się przysłużył stronie, bo IMO obok Hellsinga i Bebopa to najciekawsze co japońska animacja może nam zaoferować... zważając na fakt, że niewiele też widziałem

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Przy torrencie z Death Note żyje jeszcze chyba jakiś seed xD
Sprawdźcie TU
Poseeduję też trochę od siebie, ale nie oczekujcie zbyt wiele, bo mam słabe łącze i nie moge mieć uruchomionego kompa 24h/na dobę 7 dni w tygodniu xD
Sprawdźcie TU
Poseeduję też trochę od siebie, ale nie oczekujcie zbyt wiele, bo mam słabe łącze i nie moge mieć uruchomionego kompa 24h/na dobę 7 dni w tygodniu xD
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
A nie zauważyłeś, że juz jest?? http://www.tvshows.yoyo.pl/deathnote.htmlpiotr_cebo pisze:Ja tez jestem za. Tylko czy ktoś wrzuci?
Zresztą przeczytaj post powyżej swojego...

-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
Chodzi ci może o live action? Jeżeli tak, to mogę powiedzieć, że scenariusz jest identyczny do anime, oczywiście trochę skrócony. Aktorzy sobie radzą, chociaż nie mogę powiedzieć, że są jakoś specjalnie rewelacyjni. Grafika nie jest najlepsza, ale czego można się spodziewać po budżecie jaki mieli.
W skrócie:
wykonania - ujdzie w tłoku
scenariusz - rewelacja jak anime
Ogólnie polecam, ale raczej fanom serii.
P.S. Czekam na Evangeliona (live action)!!!
W skrócie:
wykonania - ujdzie w tłoku
scenariusz - rewelacja jak anime
Ogólnie polecam, ale raczej fanom serii.
P.S. Czekam na Evangeliona (live action)!!!
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Re: Death Note ANIME!
Jest szansa, że ten serial będzie jakoś znowu dostępny tutaj?
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Oceń ten serial