Opis:
Akcja rozgrywa się w postapokaliptycznej Europie, w której nie ma już państw, a ludzie podzielili się na plemiona.
Trójka rodzeństwa walczy o przetrwanie w tym świecie.
Produkcja: Niemcy, Gatunek: Sci-fi, Obsada:
Henriette Confurius ... Liv
Emilio Sakraya ... Kiano
David Ali Rashed ... Elja
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2023, 16:25 przez Traf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Dodanie do naszej bazy seriali
[b]Opis:[/b] Akcja rozgrywa się w postapokaliptycznej Europie, w której nie ma już państw, a ludzie podzielili się na plemiona. Trójka rodzeństwa walczy o przetrwanie w tym świecie.
[b]Produkcja:[/b] Niemcy, [b]Gatunek:[/b] Sci-fi, [b]Obsada:[/b] Henriette Confurius ... Liv Emilio Sakraya ... Kiano David Ali Rashed ... Elja https://www.youtube.com/watch?v=TkBWwxbIrp8
Na razie obejrzałem trzy odcinki (sezon ma 6), nie jest to może arcydzieło, ale jeśli ktoś lubi fantastykę (ja lubię),
to raczej nie będzie żałował czasu spędzonego na oglądaniu tego serialu.
Na razie obejrzałem trzy odcinki (sezon ma 6), nie jest to może arcydzieło, ale jeśli ktoś lubi fantastykę (ja lubię), to raczej nie będzie żałował czasu spędzonego na oglądaniu tego serialu.
Dla uzupełnienia dodam, że jest dostępny na Netflixie, rzuciłem okiem na pierwszy epizod, dobrze się ogląda, ale serial skierowany raczej do młodzieży, bez poważniejszej nuty, przynajmniej narazie.
Dla uzupełnienia dodam, że jest dostępny na Netflixie, rzuciłem okiem na pierwszy epizod, dobrze się ogląda, ale serial skierowany raczej do młodzieży, bez poważniejszej nuty, przynajmniej narazie.
@mr.hydro, no chyba jednak fantasy nie za bardzo jest porównywalne z s-f ;P
Obejrzałem całość i mogę napisać tak- będzie co najmniej drugi sezon, bo akcja urwana właściwie nawet bez porządnego finału...
@[ref]mr.hydro[/ref], no chyba jednak fantasy nie za bardzo jest porównywalne z s-f ;P Obejrzałem całość i mogę napisać tak- będzie co najmniej drugi sezon, bo akcja urwana właściwie nawet bez porządnego finału...