@Gawith Masz rację bo w końcu czym jest banner jak nie przerobionymi tapetkami
@JakubC Ten drugi lepszy ,ale trochę dziwnie wyglądają te napisy w różnych kolorach.
Ja też zrobiłem banner Trochę nie wiedziałem co zrobić z napisem i tak trochę dziwnie wygląda
Ostatnio zmieniony 14 maja 2008, 18:31 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
@Gawith Masz rację bo w końcu czym jest banner jak nie przerobionymi tapetkami :P :grin: @JakubC Ten drugi lepszy ,ale trochę dziwnie wyglądają te napisy w różnych kolorach.
Ja też zrobiłem banner Trochę nie wiedziałem co zrobić z napisem i tak trochę dziwnie wygląda [img]http://up.programosy.pl/foto/banner_prawidlowy_1.jpg[/img]
Kolejny banner mojego autorstwa [jestem fanem prostoty, więc nie lubię fajerwerków], mnie się dość podobają takie akcje z wymianą twórczości, chociażby najprostszej
Kolejny banner mojego autorstwa [jestem fanem prostoty, więc nie lubię fajerwerków], mnie się dość podobają takie akcje z wymianą twórczości, chociażby najprostszej
mialem zrobic z tego gifa, ale cos ps zaczął mi szwankowac wiec nici. moze pozniej zrobie jeszcze jakis. btw. bannery poza konkursem - ja smyczke juz wygralem. zrobilem ot tak, z dobrego serca i troski o rozwoj serwisu
mialem zrobic z tego gifa, ale cos ps zaczął mi szwankowac wiec nici. moze pozniej zrobie jeszcze jakis. btw. bannery poza konkursem - ja smyczke juz wygralem. zrobilem ot tak, z dobrego serca i troski o rozwoj serwisu :)
No tak, kacperskiego jest najbardziej dynamiczny, przyciągający wzrok. Fajny
Jeśli bym coś zmieniał - jako oglądacz, bez talentu - to logo, może inny krój liter? Jak sądzisz, @kacperski?
No tak, kacperskiego jest najbardziej dynamiczny, przyciągający wzrok. Fajny :) Jeśli bym coś zmieniał - jako oglądacz, bez talentu - to logo, może inny krój liter? Jak sądzisz, @kacperski?
heh, miałem takiego fajnego gifa tego bannera wczesniejszego to wyrzucilem bo "nie dzialal" tj. otwieral sie jak zwykly jotpeg... szkoda ze nie uzylem innego programu do sprawdzenia.....
heh, miałem takiego fajnego gifa tego bannera wczesniejszego to wyrzucilem bo "nie dzialal" tj. otwieral sie jak zwykly jotpeg... szkoda ze nie uzylem innego programu do sprawdzenia.....
tutaj jeszcze jeden, skoro tak wszyscy o "hałsie" :)
Bardzo fajny banner :thumleft: ale nie reklamujmy adresu forum bo on moze sie w kazdej chwili zmienic - jeszcze w tym roku wykupie hosting w innej firmie i adres ulegnie zmianie. Dlatego zmień adres na tvshows.yoyo.pl
Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 13:15 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajny banner :thumleft: ale nie reklamujmy adresu forum bo on moze sie w kazdej chwili zmienic - jeszcze w tym roku wykupie hosting w innej firmie i adres ulegnie zmianie. Dlatego zmień adres na tvshows.yoyo.pl :)
[b]piotr_cebo[/b] , wiesz, miałem identyczny pomysł, ale nie chciało mi się robić bannerka, mało czasu przed maturami troche. Wykonanie ok, fajnie wyszło ;)
Helventis pisze:piotr_cebo , wiesz, miałem identyczny pomysł, ale nie chciało mi się robić bannerka, mało czasu przed maturami troche. Wykonanie ok, fajnie wyszło
[quote="Helventis"][b]piotr_cebo[/b] , wiesz, miałem identyczny pomysł, ale nie chciało mi się robić bannerka, mało czasu przed maturami troche. Wykonanie ok, fajnie wyszło ;)[/quote]