Jestem po 4x13 i powiem tyle: "HOUSE RZĄDZI!!!!!". Myślałem, że teraz bedzie tylko gorzej, jednak nie! House powrócił w wielkim stylu i jest jeszcze wredniejszy niż zwykle! Praktycznie cały czas się na tym odcinku śmiałem. Laurie jest genialny.
Jestem po 4x13 i powiem tyle: "HOUSE RZĄDZI!!!!!". Myślałem, że teraz bedzie tylko gorzej, jednak nie! House powrócił w wielkim stylu i jest jeszcze wredniejszy niż zwykle! Praktycznie cały czas się na tym odcinku śmiałem. :grin: Laurie jest genialny.
odcinek 4x13 - świetny! nic dodać nic ująć. cały czas się śmiałem z zagrywek House'a . sceny pomiędzy Housem a Bezwzględną Zdzirą - najlepsze chyba z całego sezonu
odcinek 4x13 - świetny! nic dodać nic ująć. cały czas się śmiałem z zagrywek House'a :D. sceny pomiędzy Housem a Bezwzględną Zdzirą - najlepsze chyba z całego sezonu :D
[quote="ana81"]http://www.torrentportal.com/details/3186368/House.S04E13.VOSTFR.HDTV.XviD-XOR-CH1-.html link do 13 epizodu ;][/quote] dzieki skorzystam i nie bede czkac na wersje asd :D
[spoiler]Spór o Wilsona między Bezwzględna Zdzirą a House'm jest faktycznie przezabawny. Niczym rodzice walczący o prawo do widywania się z dzieckiem ;)[/spoiler] Powrót w starym dobrym stylu :D
Willson jako dziecko. Cuddy jako sędzia. Teksty Housa i Amber nie do podrobienia. Z kary która była pokazana na końcu odcinka śmieję się do tej pory, ale też bardzo zaskoczona jestem że House sie podporządkował.
A sprawa całkiem ciekawa. Jestem ciekawa czy rzeczywiście poprzez chorobę można sta·ć się nazbyt uprzejmym.
Podoba mi się że pokazują tez częściej starych asystentów, btakowało mi Chase'a.
Niesamowity odcinek :D Jeden z lepszych tego sezonu.
SPOJLERY
[color=yellow]Willson jako dziecko. Cuddy jako sędzia. Teksty Housa i Amber nie do podrobienia. Z kary która była pokazana na końcu odcinka śmieję się do tej pory, ale też bardzo zaskoczona jestem że House sie podporządkował. A sprawa całkiem ciekawa. Jestem ciekawa czy rzeczywiście poprzez chorobę można sta·ć się nazbyt uprzejmym. Podoba mi się że pokazują tez częściej starych asystentów, btakowało mi Chase'a.[/color]