Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV?Amanda pisze: 08 kwietnia 2022, 02:03 Witkacy ludkiNazywam się Karola, lat 24
Cieszę się, że do Was dołączyłam
![]()
Przedstaw się nam :)
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny
-
seriale to moja pasja
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Gra o tron
-
Amanda
Wskaż do odpowiedzi - witam
- Ulubiony Serial: Pamiętniki Wampirów
Zależy które - te, co lecą w TV, to w TV, a te, które już nie lecą w telewizji, to netowoTraf pisze: 08 kwietnia 2022, 23:40Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV?Amanda pisze: 08 kwietnia 2022, 02:03 Witkacy ludkiNazywam się Karola, lat 24
Cieszę się, że do Was dołączyłam
![]()

Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
Traf
-
seriale to moja pasja
No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.plAmanda pisze: 09 kwietnia 2022, 03:08 Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam![]()

Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować...
-
Amanda
Wpisałam w Google hasło: forum o serialachTraf pisze: 09 kwietnia 2022, 17:51No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.plAmanda pisze: 09 kwietnia 2022, 03:08 Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam![]()
![]()
Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować...

Muszę się jeszcze trochę porozglądać i zaklimatyzować, ale z czasem na pewno się rozkręcę

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Miło
Mały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden).
Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy.

Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy.

-
- Ulubiony Serial: Chicago PD
- Grupa: Cops
Serdecznie pozdrawiam forumowiczów i administratorów. Mam na imię Piotr. Interesuje się s.f. i serialami kryminalnymi.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Witaj. Zapraszamy do dyskusji, akurat wątków dla seriali sci-fi i - a może zwłaszcza - kryminałów jest dość dużo
Jakbyś czegoś nie znalazł, to tak jak pisze sindar wyżej, zawsze można założyć nowy wątek.

-
- Ulubiony Serial: SG
Cześć
Mam na imię Dominik, mim ulubionym serialem jest SG.
Mam na imię Dominik, mim ulubionym serialem jest SG.
-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
Witaj Dominik, Twoj ulubiony serial oczywiście jest godny, ale trafiłeś na forum, gdzie opisywanych i przedyskutowanych jest wiele innych, równie godnych seriali.
-
Amanda
Oki, rozumiemsindar pisze: 13 kwietnia 2022, 22:02 MiłoMały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden).
Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy.![]()

-
- Ulubiony Serial: The Boys
Witam jestem Damian z Rzeszowa w tym roku 32 lvl
- książki,seriale,komiksy,gry na konsole itp. itd.
Cześć wszystkim.
- książki,seriale,komiksy,gry na konsole itp. itd.
Cześć wszystkim.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
-
Witam 

-
Traf
-
seriale to moja pasja
-
Witam. Mam na imię Elżbieta. Mieszkam w małej miejscowości obok Warszawy. Zainteresowania to książki, seriale (teraz mam fazę na koreańskie).
-
Traf
-
seriale to moja pasja
elawwy, Podzielisz się informacją, jak znalazłaś to forum? Parę dni temu przeniosłem forum na nowy adres i jestem ciekawy, czy sama nas znalazłaś, czy może ktoś polecił to forum 

-
Narcyza
- Ulubiony Serial: Lombard.
Witam serdecznie
Miło mi gościć w Waszej społeczności. Lubię filmy i seriale, więc cieszę się że tutaj trafiłam
Liczę na wzajemne opinie oraz ciekawe rozmowy.
Pozdrawiam

Miło mi gościć w Waszej społeczności. Lubię filmy i seriale, więc cieszę się że tutaj trafiłam

Pozdrawiam

-
Traf
-
seriale to moja pasja
Narcyza, witaj. Forum obecnie nie ma dużego ruchu (kiedyś był on sporo większy), ale daje to możliwość lepszego poznania siebie nawzajem, a w zasadzie lepszego poznania naszych serialowych gustów. Widzę, że pod awatarem masz polski serial, czy takie właśnie lubisz najbardziej?
-
Narcyza
- Ulubiony Serial: Lombard.
@traf, ogólnie lubię polskie produkcje. "Lombard" nie jest jakimś cudem, ale fajnie się go ogląda. Jak nie mam czasu patrzeć, to ustawiam na nagrywanie, a to już świadczy o tym, że lubię.
Niedawno zmarł jeden z pierwszych aktorów tam występujących i autentycznie mnie to poruszyło w realnym życiu.
Przy cytowaniu Ciebie wyskoczył błąd, wskazania też nie umiem dać. Może o czymś nie wiem? Objaśnisz co robię nie tak?
Aha, piszecie tutaj też o pojedynczych filmach?
Niedawno zmarł jeden z pierwszych aktorów tam występujących i autentycznie mnie to poruszyło w realnym życiu.
Przy cytowaniu Ciebie wyskoczył błąd, wskazania też nie umiem dać. Może o czymś nie wiem? Objaśnisz co robię nie tak?
Aha, piszecie tutaj też o pojedynczych filmach?