WAŻNE!
Niedługo nastąpi migracja. Spodziewajcie się przejściowych utrudnień.
Po migracji naszym nowym adresem będzie seriale-asd.eu
Myślę, że Traf będzie informował o postępach.
WAŻNE! Niedługo nastąpi migracja. Spodziewajcie się przejściowych utrudnień. Po migracji naszym nowym adresem będzie [font=Arial Black]seriale-asd.eu[/font] Myślę, że [ref=#199e15]Traf[/ref] będzie informował o postępach. :)
Traf pisze: 29 grudnia 2022, 17:03
Jakby coś komuś nie działało, to pisać.
Seicento mi nie działa.
I jak mnie wylogowuje losowo to mnie wywala na starą stronę i też niekiedy jak piszę na nowej stronie to tak jakby chce zapisywać na starym adresie
A jak edytuję to pisze "temat nie istnieje", wylogowuje i wywala na starą, ale jakimś cudem zapisuje.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2022, 17:20 przez Sirm, łącznie zmieniany 2 razy.
[quote=Traf post_id=121917 time=1672329833 user_id=147658] Jakby coś komuś nie działało, to pisać. [/quote] Seicento mi nie działa. I jak mnie wylogowuje losowo to mnie wywala na starą stronę i też niekiedy jak piszę na nowej stronie to tak jakby chce zapisywać na starym adresie :scratch: A jak edytuję to pisze "temat nie istnieje", wylogowuje i wywala na starą, ale jakimś cudem zapisuje.
[quote=Traf post_id=121919 time=1672330681 user_id=147658] [ref=#105289]Sirm[/ref], to był stary, poobijany rzęch, więc może lepiej- przynajmniej się w nim nie rozwalisz ;P [/quote] Przeczytaj wyżej co edytowałem.
Traf pisze: 29 grudnia 2022, 17:03
Jakby coś komuś nie działało, to pisać.
Seicento mi nie działa.
I jak mnie wylogowuje losowo to mnie wywala na starą stronę i też niekiedy jak piszę na nowej stronie to tak jakby chce zapisywać na starym adresie
A jak edytuję to pisze "temat nie istnieje", wylogowuje i wywala na starą, ale jakimś cudem zapisuje.
Już przestawiłem- serwer był ustawiony na starą domenę. Zmieniłem to w bazie danych, ale zmiana się nie zapisała i dopiero po wejściu do PA się udało...
[quote=Sirm post_id=121918 time=1672330514 user_id=1350] [quote=Traf post_id=121917 time=1672329833 user_id=147658] Jakby coś komuś nie działało, to pisać. [/quote] Seicento mi nie działa. I jak mnie wylogowuje losowo to mnie wywala na starą stronę i też niekiedy jak piszę na nowej stronie to tak jakby chce zapisywać na starym adresie :scratch: A jak edytuję to pisze "temat nie istnieje", wylogowuje i wywala na starą, ale jakimś cudem zapisuje. [/quote]Już przestawiłem- serwer był ustawiony na starą domenę. Zmieniłem to w bazie danych, ale zmiana się nie zapisała i dopiero po wejściu do PA się udało...
[quote=sindar post_id=121922 time=1672339738 user_id=5739] Hm, co z awatarami jest? [/quote]Niestety to jest bodaj jedyny nierozwiązany problem. Ja swój wgrałem od nowa...
sindar pisze: 29 grudnia 2022, 19:55
Moze to znak, że trzeba go zmienić
Nie tylko jego- bannerowi też by się przydała aktualizacja, niestety nie śledzę za bardzo nowych seriali, więc zaproponuj coś i dodatkowo napisz, czy mają byc trzy jak dotychsczas, czy może damy więcej- tak z pięć...
[quote=sindar post_id=121924 time=1672340131 user_id=5739] Moze to znak, że trzeba go zmienić :) [/quote]Nie tylko jego- bannerowi też by się przydała aktualizacja, niestety nie śledzę za bardzo nowych seriali, więc zaproponuj coś i dodatkowo napisz, czy mają byc trzy jak dotychsczas, czy może damy więcej- tak z pięć...
Może jeszcze dodać na tym forum jakieś rzucające się w oczy info, że jest nowy adres dla tych, którzy trafią z przekierowania ze starego adresu.
Tamto przekierowanie za jakiś miesiąc "wetnie".
Może jeszcze dodać na tym forum jakieś rzucające się w oczy info, że jest nowy adres dla tych, którzy trafią z przekierowania ze starego adresu. Tamto przekierowanie za jakiś miesiąc "wetnie".
Widzę, że czat wrócił na stronę portalu... W sumie chyba dobrze. :)
Tak jeszcze z przenosin, mam wrażenie, że mało kto tu trafił jak dotąd. Może warto zmienić w starym forum ten komunikat na czerwono? [mimg]https://www.seriale-asd.eu/ext/dmzx/imageupload/img-files/5739/b929cc1/24af09d/266e79cab1102eaf67d29aae6ff9cbd7.png[/mimg]
Nie jest taki jednoznaczny i może wciąż myślą, że forum nie działa? A któż czyta ten maczek poniżej? ;)
Może lepiej dać "Forum przeniesiono na nowy adres:"?