Zmagający się z demonami z przeszłości komisarz Ray Lennox prowadzi śledztwo w sprawie zaginięcia dziewczynki.
Serial oparto o książkę Irvine'a Welsha, twórcy Trainspotting (jest też scenarzystą serialu), zatem śledztwo prowadzone w mocno szkockich klimatach.
Zmagający się z demonami z przeszłości komisarz Ray Lennox prowadzi śledztwo w sprawie zaginięcia dziewczynki. Serial oparto o książkę Irvine'a Welsha, twórcy Trainspotting (jest też scenarzystą serialu), zatem śledztwo prowadzone w mocno szkockich klimatach.
Właśnie zobaczyłem zwiastun tego serialu na imdb. Czy to było lub jest u nas gdzieś na VOD z polskimi napisami ? https://www.imdb.com/title/tt12759778/?ref_=ttep_ep_tt
Myśleliśmy nad napisami do tego, ale zrezygnowaliśmy, ciężki był emocjonalnie i tematycznie, poza tym mieliśmy wówczas podobne klimatycznie seriale i to było za dużo :/
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Myśleliśmy nad napisami do tego, ale zrezygnowaliśmy, ciężki był emocjonalnie i tematycznie, poza tym mieliśmy wówczas podobne klimatycznie seriale i to było za dużo :/
Nazgul pisze: 02 stycznia 2023, 13:10
ok dzięki za info w takim wypadku należy poczekać może kiedyś wleci na jakaś platformę VOD w Polsce
[quote=Nazgul post_id=121966 time=1672661446 user_id=23604] Myśleliśmy nad napisami do tego, ale zrezygnowaliśmy, ciężki był emocjonalnie i tematycznie, poza tym mieliśmy wówczas podobne klimatycznie seriale i to było za dużo :/ [/quote]
ok dzięki za info w takim wypadku należy poczekać może kiedyś wleci na jakaś platformę VOD w Polsce :)
Bardziej dramat niż kryminał. W sumie nawet mam problem z przypomnieniem sobie fabuły, więc aż tak mi w pamięć nie zapadł, zatem to raczej taki typowy przyzwoity brytyjczyk.
Bardziej dramat niż kryminał. W sumie nawet mam problem z przypomnieniem sobie fabuły, więc aż tak mi w pamięć nie zapadł, zatem to raczej taki typowy przyzwoity brytyjczyk.