Star Wars: Clone Wars

Animowane - Świat animacji jest często prawdziwszy od tego z serwisów informacyjnych!
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

USA Star Wars: Clone Wars

Post autor: piotr_cebo »

Star Wars: Clone Wars

Produkcja: USA (2003-2005)
Gatunek: Animacja, Sci-Fi, Fantasy, Akcja

Opis:
Gwiezdne wojny: Wojny klonów (ang. Star Wars: Clone Wars, 2003-2005) to amerykański serial rysunkowy osadzony w świecie Gwiezdnych wojen, opowiadający o wydarzeniach rozgrywających się podczas Wojen klonów. Akcja serialu rozgrywa się w okresie pomiędzy Atakiem klonów a Zemstą Sithów. Serial składa się z 2 sezonów po 10 odcinków po 4 minuty i trzeciego, w którym ukazało się 5 odcinków po 12 minut.

Napisy: Dostępne do wszystkich epizodów
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Fajne biorę
Awatar użytkownika
Matthaios
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Matthaios »

Jak najbardziej jestem za...
TU może być TWOJA reklama :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Nie przepadam za animacją, ale na to chętnie rzucę okiem.
Odcinki po cztery minuty, ciekawe ile będą zajmowały w wersji asd :grin:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Najlepiej przerobić ripa z DVD - dwa zbite pliki po ok. 800 MB, pierwszy zawiera odcinki 1-20, drugi 21-25.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

chyba właśnie tak będzie trzeba zrobić bo jak pobrałem w tych małych pliczkach to jakość jest fatalna chyba że znajdę innego torrenta
mareczek82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mareczek82 »

dla zainteresowanych: w sieci ed2k (osiołek)są teą tvripy z polskim dubem. o ile pamiętam z cartoon network
ss200
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ss200 »

3 sezon ma 5 odcinków ale brak seedów :P
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Star Wars- Clone Wars Seasons1&2&3 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek

A Modów proszę o przeniesienie
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wErNi »

Powiem tyle ;] koozak... teraz mniej więcej wiem co się działo pomiędzy Ep2 i Ep3. Szkoda tylko że na tym koniec. Przydałoby się zrobić jeszcze serial od Ep3 do Ep4 - Order 66, czystka Jedi i takie tam ;]
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

wErNi, jeśli jesteś zainteresowany tym co się działo podczas wojen klonów to polecam komiksy z serii Republic i Jedi. Szczerze mówiąc to są najlepsze komiksy jakie w życiu czytałem.

Przydałoby się zrobić jeszcze serial od Ep3 do Ep4 - Order 66, czystka Jedi i takie tam ;]

Mówisz i masz. Będzie takowy za jakieś dwa lata. I to aktorski.
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Wiem właśnie, szkoda tylko że tak długo trzeba czekać. Sprawdzałem informacje o tym serialu, ale na razie nie wiadomo nic oprócz tego że akcja ma się toczyć właśnie w czasie od III do IV epizodu.
Untitled Star Wars TV Series

Dzięki Shedao, poszukam tych komiksów na torrentach.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_War ... _TV_series

tutaj masz wszystko co na razie wiadomo o tym serialu.

http://thepiratebay.org/tor/3906110/Sta ... prehensive

A tutaj masz całkiem solidnego torrenta z komiksami SW. Jeśli się interesujesz wojnami klonów, to zaznaczasz sobie:
Republic (od tego zacznij; co prawda pierwsze 40 parę odcinków się dzieje parę lat przed wojnami ale warto się z nimi zapoznać)
Jedi
Obsession
Dark Times

A tak w ogóle jeśli Ci się podobały filmy, to polecam sobie ściągnąć więcej komiksów (jak coś to wal na PW po poradę), bo większość z tego prezentuje na prawdę świetny poziom. I są bardzo zróżnicowane: np Tales of the Jedi dzieje się 4-5 tysięcy lat przed filmami, a Legacy przeszło 100 po nich :)
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Heh no właśnie wczoraj zacząłem ściągać torrenta ze wszystkimi komiksami Tales of the Jedi. Szczególnie interesuje mnie Knights of the Old Republic zaraz po wojnach klonów, ale jak na razie czarno to widzę bo ciągle niema seeda. Dzięki za torrenta
Awatar użytkownika
Matthaios
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Matthaios »

wErNi pisze:Szczególnie interesuje mnie Knights of the Old Republic
Warto, naprawdę warto sobie przejść. Najpierw pierwszą, a potem drugą część, zwłaszcza, że LucasArts uznał wydarzenia z tych dwóch gier za canon.
TU może być TWOJA reklama :D
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

wErNi pisze:Knights of the Old Republic zaraz po wojnach klonów
problem w tym ze kotor jest pareset ladnych lat - by byc dokladnym to jakies 3,944 przed clone wars ;)

Widze ze Shedao rekrutuje nowych czlonkow do Bastiona!!! :D
Jakby cos to tez wbijac do mnie na PW, mam wszystkie komiksy z SW, ksiazki, gry itd. wiec jak szukacie jakiejs porady to sluze :D
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Pierwszą część przeszedłem parę razy, lecz niestety nie miałem okazji zagrać w drugą część. Interesuje mnie komiks w tych czasach bo chciałbym dogłębniej poznać co się wtedy działo, a sama fabuła w grze bardzo mi się spodobała.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Komiksy komiksami, a ja polece ci ksiązki! Jest tam wiele i to o czasach przed i po wydarezanich z filmu. Najciekawsze jest chyba Trylogia Thrawna, ale to kwestia gustu. Fajne sa też Cienie Imperium. W sieci znajdziesz pdf, bo te ksiązki w formie papierowej są trudno dostępne :(
We are against piracy, please don't attack ships.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

wErNi pisze:Heh no właśnie wczoraj zacząłem ściągać torrenta ze wszystkimi komiksami Tales of the Jedi. Szczególnie interesuje mnie Knights of the Old Republic zaraz po wojnach klonów, ale jak na razie czarno to widzę bo ciągle niema seeda. Dzięki za torrenta
Trochę się chyba nie rozumiemy, nie wiem tylko czy ty mnie, czy ja ciebie :P

Tales of the Jedi to seria komiksów dziejąca się od 5000 do 4000 lat przed Nową Nadzieją. Jest tam miniseria Knights of the Old Republic, jednak nie ma ona nic wspólnego z grą o tym samym tytule (gra powstała dobrych parę lat później). Gra się dzieje po wydarzeniach z TotJ i generalnie w bardzo słabym stopniu nawiązuje do komiksów.

Jeśli interesują cię wydarzenia z KOTOR-a gry, to wychodzą obecnie komiksy nawiązujące do niej, a dziejące się pomiędyz TOTJ a grą. Pojawia się w nich m.in młody Malak, członkowie Rady Jedi, a i chodzą spekulacje czy nie Traya, Sion czy Nihilus :) Komiksy nazywają się, uwaga niespodzianka, Knights of the Old Republic. Jest ich na razie 30 i wciąż wychodzą.
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Jest możliwe aby na stronie pojawiła się nowa seria Clone Wars?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ