Opis:
Londyn jest niczym pole minowe. Lana Washington, weteranka z Afganistanu, musi je rozbroić. Razem z Joelem Nutkinsem tworzy policyjny duet specjalistów od materiałów wybuchowych. Gdy w mieście zaczyna się seria bombowych zamachów, Lana wkracza do akcji. Tu nie ma miejsca na pomyłkę.
Produkcja: Wielka Brytania, Gatunek: Akcja,Kryminał‚,Thriller Obsada:
Vicky Mcclure ... Lana Washington
Adrian Lester ... Joel Nutkins
Na Canal+ pojawił się serial Trigger Point z Vicky McClure wielu z nas znajej jako DC Kate Fleming.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2023, 19:49 przez Traf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Dodanie do naszej bazy seriali
[b]Opis:[/b] Londyn jest niczym pole minowe. Lana Washington, weteranka z Afganistanu, musi je rozbroić. Razem z Joelem Nutkinsem tworzy policyjny duet specjalistów od materiałów wybuchowych. Gdy w mieście zaczyna się seria bombowych zamachów, Lana wkracza do akcji. Tu nie ma miejsca na pomyłkę.
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania, [b]Gatunek:[/b] Akcja,Kryminał‚,Thriller [b]Obsada:[/b] Vicky Mcclure ... Lana Washington Adrian Lester ... Joel Nutkins https://www.youtube.com/watch?v=iGqLrkw4QHc
Na Canal+ pojawił się serial Trigger Point z Vicky McClure wielu z nas znajej jako DC Kate Fleming.
sindar pisze: 26 listopada 2022, 11:58
Ktoś jużoglądał?
zacząłem oglądać i... trudno jest się od razu przestawić z posterunkowej Kate na utalentowaną i doświadczoną pirotechniczkę Lanę, będę oglądał ale to jak na razie jest mocno średni poziom.
[quote=sindar post_id=121750 time=1669460331 user_id=5739] Ktoś jużoglądał? [/quote] zacząłem oglądać i... trudno jest się od razu przestawić z posterunkowej Kate na utalentowaną i doświadczoną pirotechniczkę Lanę, będę oglądał ale to jak na razie jest mocno średni poziom.
sindar pisze: 26 listopada 2022, 11:58
Ktoś jużoglądał?
zacząłem oglądać i... trudno jest się od razu przestawić z posterunkowej Kate na utalentowaną i doświadczoną pirotechniczkę Lanę, będę oglądał ale to jak na razie jest mocno średni poziom.
Lana jak to bohaterka grana przez Vicky McClure jest krnąbrna .... no i zgadzam się z powyższą opinią o serialu
Wciąż też czekam na dobre wiadomości odnośnie kolejnego sezonu ( o ile będzie) Line of Duty
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[quote=dendrocopos post_id=121753 time=1669490278 user_id=70971] [quote=sindar post_id=121750 time=1669460331 user_id=5739] Ktoś jużoglądał? [/quote] zacząłem oglądać i... trudno jest się od razu przestawić z posterunkowej Kate na utalentowaną i doświadczoną pirotechniczkę Lanę, będę oglądał ale to jak na razie jest mocno średni poziom. [/quote] Lana jak to bohaterka grana przez Vicky McClure jest krnąbrna .... no i zgadzam się z powyższą opinią o serialu
Wciąż też czekam na dobre wiadomości odnośnie kolejnego sezonu ( o ile będzie) Line of Duty
[quote=Skalpel post_id=122558 time=1676491895 user_id=152772] [quote=dendrocopos post_id=122557 time=1676491652 user_id=70971] jest zapowiedź kolejnego sezonu [/quote]
możesz wstawić link ?[/quote] [url]https://twitter.com/ITV/status/1623264221155713025?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1623264221155713025%7Ctwgr%5E47f997695642ca5fb055e2b9afb1e5c4ac64cc11%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthekillingtimestv.wordpress.com%2F2023%2F02%2F08%2Ftrigger-point-begins-production-for-season-2%2F[/url]
[ref=#105289]dendrocopos[/ref], dodałem serial do naszej bazy i przez to zmieniłem twój wpis rozpoczynający temat. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :piwo:
Traf pisze: 17 lutego 2023, 19:57dendrocopos, dodałem serial do naszej bazy i przez to zmieniłem twój wpis rozpoczynający temat. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko
[quote=Traf post_id=122581 time=1676660236 user_id=147658] [ref=#105289]dendrocopos[/ref], dodałem serial do naszej bazy i przez to zmieniłem twój wpis rozpoczynający temat. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :piwo: [/quote] :salut:
Jestem po 3 odcinku 2 sezonu i powiem, że chyba bardziej trzyma w napieciu. Tutaj cały czas coś się dzieje! Miałem obejrzeć tylko dwa odcinki, niestety wpadł trzeci. Jutro 4 detektywa (słabizna niestety) i mam nadzieję, że dobroć tego serialu podzielę na 2 wieczory. Naprawdę fajny scenariusz, szybka akcja i Viki (TheLineOfDuty)!
Jestem po 3 odcinku 2 sezonu i powiem, że chyba bardziej trzyma w napieciu. Tutaj cały czas coś się dzieje! Miałem obejrzeć tylko dwa odcinki, niestety wpadł trzeci. Jutro 4 detektywa (słabizna niestety) i mam nadzieję, że dobroć tego serialu podzielę na 2 wieczory. Naprawdę fajny scenariusz, szybka akcja i Viki (TheLineOfDuty)!
radiator pisze: 05 lutego 2024, 23:33
[quote=radiator post_id=123992 time=1707172423 user_id=152898] Jestem po 3 odcinku 2 sezonu i powiem, że chyba bardziej trzyma w napieciu. Tutaj cały czas coś się dzieje! Miałem obejrzeć tylko dwa odcinki, niestety wpadł trzeci. Jutro 4 detektywa (słabizna niestety) i mam nadzieję, że dobroć tego serialu podzielę na 2 wieczory. Naprawdę fajny scenariusz, szybka akcja i Viki (TheLineOfDuty)! [/quote]
Trigger Point 2 zdecydowanie jest lepszy niż sezon 1. Mam za sobą 3 odcinki i dzieje się oj dzieje!
Niestety polskich napisów brak a szkoda bo jest tu trochę specjalistycznego żagronu typowego dla jednostek saperskich, więc nawet jeśli się rozumie filmy po angielsku tutaj trzeba się troche pomęczyć. Zawsze można skorzystać z translatora
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[i]Trigger Point 2[/i] zdecydowanie jest lepszy niż sezon 1. Mam za sobą 3 odcinki i dzieje się oj dzieje! Niestety polskich napisów brak a szkoda bo jest tu trochę specjalistycznego żagronu typowego dla jednostek saperskich, więc nawet jeśli się rozumie filmy po angielsku tutaj trzeba się troche pomęczyć. Zawsze można skorzystać z translatora :D :D :D
Niestety oglądam z napisami ENG bo czasem trudno zrozumieć. Może ktoś ściągnie ori ENG i walnie do translatora. Dla ludzi w miare obytych, nawet przy błędach translatora daje rade obejrzeć. Kolejny ostatnio serial, którego następny sezon o dziwo lepszy od pierwszego.
Niestety oglądam z napisami ENG bo czasem trudno zrozumieć. Może ktoś ściągnie ori ENG i walnie do translatora. Dla ludzi w miare obytych, nawet przy błędach translatora daje rade obejrzeć. Kolejny ostatnio serial, którego następny sezon o dziwo lepszy od pierwszego.
Nie oglądam żadnych filmów/seriali z napisami z translatora. Szkoda psuć sobie seans. Poczekam aż wleci na VOD z porządnym tłumaczeniem. Pierwszy sezon był u nas na C+ więc pewnie prędzej czy później 2 też powinien tam wlecieć.
Nie oglądam żadnych filmów/seriali z napisami z translatora. Szkoda psuć sobie seans. Poczekam aż wleci na VOD z porządnym tłumaczeniem. Pierwszy sezon był u nas na C+ więc pewnie prędzej czy później 2 też powinien tam wlecieć.