Opis:
Życie psychiatry zamienia się w chaos, kiedy staje się jasne, że próbując pomóc tajemniczej uciekinierce z sekty, naraziła swoją rodzinę na śmiertelne niebezpieczeństwo. Serial na podstawie książki Darii Polatin będącej również autorką scenariusza serialu.
Produkcja: Kanada,USA Gatunek: Thriller, Obsada:
Emily Deschanel ... Suzanne
Sam Jaeger ... Peter
Madeleine Arthur ... Mae
Gerardo Celasco ... Detektyw Lopez
Obejrzałem na razie dwa odcinki i naprawdę jestem ciekawy, co będzie dalej, więc myślę że warto zobaczyć choćby sam początek serialu...
[b]Opis:[/b] Życie psychiatry zamienia się w chaos, kiedy staje się jasne, że próbując pomóc tajemniczej uciekinierce z sekty, naraziła swoją rodzinę na śmiertelne niebezpieczeństwo. Serial na podstawie książki Darii Polatin będącej również autorką scenariusza serialu.
[b]Produkcja:[/b] Kanada,USA [b]Gatunek:[/b] Thriller, [b]Obsada:[/b] Emily Deschanel ... Suzanne Sam Jaeger ... Peter Madeleine Arthur ... Mae Gerardo Celasco ... Detektyw Lopez https://www.youtube.com/watch?v=uSpUjs91yJc
Obejrzałem na razie dwa odcinki i naprawdę jestem ciekawy, co będzie dalej, więc myślę że warto zobaczyć choćby sam początek serialu...
Obejrzałem całość i serial wypadł całkiem przyzwoicie, choć jest to raczej pozycja dla tych, którzy chcą zobaczyć, jak ciężko opuścić sektę, która naprawdę w coś wierzy...
Obejrzałem całość i serial wypadł całkiem przyzwoicie, choć jest to raczej pozycja dla tych, którzy chcą zobaczyć, jak ciężko opuścić sektę, która naprawdę w coś wierzy...