Jakiś czas temu natrafiłem na zwiastun całkiem dobrze zapowiadającego się serialu od Paramount+. W roli głównej znany z chociażby Mr Mercedes - Harry Treadaway
Na tą chwilę nie ma informacji o oficjalnej polskiej premierze. Jest to produkcja Paramount+ więc być może serial wleci kiedyś na SkyShowtime.
Z tego co sprawdziłem 5 odcinków jest dostępnych już w necie. Niestety bez polskiego tłumaczenia. Może @sindar po Happy Valley się zainteresuje ?
Jakiś czas temu natrafiłem na zwiastun całkiem dobrze zapowiadającego się serialu od Paramount+. W roli głównej znany z chociażby Mr Mercedes - Harry Treadaway :) Na tą chwilę nie ma informacji o oficjalnej polskiej premierze. Jest to produkcja Paramount+ więc być może serial wleci kiedyś na SkyShowtime. Z tego co sprawdziłem 5 odcinków jest dostępnych już w necie. Niestety bez polskiego tłumaczenia. Może @sindar po Happy Valley się zainteresuje ? :P
Opis:
Podążamy za patologiem sądowym Davidem Hunterem, który porzucił pracę, aby osiedlić się jako lekarz w wiejskiej wiosce Manham. Kiedy zostaje znaleziona martwa kobieta, David stara się trzymać z dala od śledztwa.
Produkcja: Wielka Brytania,Niemcy Gatunek: Kryminał‚, Obsada:
Harry Treadaway ... David Hunter
Ellen Francis ... Kara Hunter
Jeanne Goursaud ... Jenny Krause
[b]Opis:[/b] Podążamy za patologiem sądowym Davidem Hunterem, który porzucił pracę, aby osiedlić się jako lekarz w wiejskiej wiosce Manham. Kiedy zostaje znaleziona martwa kobieta, David stara się trzymać z dala od śledztwa.
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania,Niemcy [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚, [b]Obsada:[/b] Harry Treadaway ... David Hunter Ellen Francis ... Kara Hunter Jeanne Goursaud ... Jenny Krause https://www.youtube.com/watch?v=0SQvq5To5DA
[quote=Skalpel] Może @sindar po Happy Valley się zainteresuje ? :P [/quote] Za chwilkę ma mieć premierę piąty sezon Unforgotten, więc ja pasuję z tłumaczeniem Chemii Śmierci.
Dokładnie tak :) Beckett dołączył do obsady, promując w Niemczech premierę serialu: https://www.facebook.com/photo?fbid=578166977465197&set=a.251150710166827
Skalpel pisze:
Może @sindar po Happy Valley się zainteresuje ?
Za chwilkę ma mieć premierę piąty sezon Unforgotten, więc ja pasuję z tłumaczeniem Chemii Śmierci.
Tak, na razie Unforgotten w planach, a to pewnie się pojawi na SkyShowtime, skoro to Paramount.
Tu jeszcze jest ulubieniec Nazgulki, Treadaway, więc rozumiem ten pas.
[quote=Nazgul post_id=122518 time=1676274332 user_id=23604] [quote=Skalpel] Może @sindar po Happy Valley się zainteresuje ? :P [/quote] Za chwilkę ma mieć premierę piąty sezon Unforgotten, więc ja pasuję z tłumaczeniem Chemii Śmierci. [/quote] Tak, na razie Unforgotten w planach, a to pewnie się pojawi na SkyShowtime, skoro to Paramount. Tu jeszcze jest ulubieniec Nazgulki, Treadaway, więc rozumiem ten pas. :haha
Dokładnie, a wyobraź sobie moją minę w czasie seansu Lockwood & Co, gdy zobaczyłam tego gościa:
i się okazało, że to nikt inny, jak braciszek Treadaway (ten z Fortitude). Jednak co ten mejkap i skóra robią z facetem
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Dokładnie, a wyobraź sobie moją minę w czasie seansu Lockwood & Co, gdy zobaczyłam tego gościa: [img]https://img01.products.bt.co.uk/content/dam/bt/portal/images/articles/tv/tv-drama-lockwood-and-co-netflix-1.jpg/_jcr_content/renditions/landscape-desktop.764.430.jpg[/img] i się okazało, że to nikt inny, jak braciszek Treadaway (ten z Fortitude). Jednak co ten mejkap i skóra robią z facetem ;)
Obejrzałam dziś pierwszy odcinek, jest całkiem nieźle. Tłumaczenia z OS nie widziałam, więc nie ocenię jakości. (dobra, rzuciłam okiem - nie wyglądają na profesjonalne, przydałaby im się porządna korekta)
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Obejrzałam dziś pierwszy odcinek, jest całkiem nieźle. Tłumaczenia z OS nie widziałam, więc nie ocenię jakości. (dobra, rzuciłam okiem - nie wyglądają na profesjonalne, przydałaby im się porządna korekta)
obejrzałem już całość i niestety reszta odcinków nie trzyma poziomu pierwszego... późniejsze zdarzenia są dość mocno przewidywalne. Mocno naciągane 6/10
+1 za przepiękne widoki szkockich wysp (szczególnie dla fanów Szetlandów)
obejrzałem już całość i niestety reszta odcinków nie trzyma poziomu pierwszego... późniejsze zdarzenia są dość mocno przewidywalne. Mocno naciągane 6/10 +1 za przepiękne widoki szkockich wysp (szczególnie dla fanów Szetlandów)