[size=150][color=darkblue][b]Znajdz ciekawy serial, którego nie ma jeszcze w naszym serwisie, i który dotychczas nie był jeszcze proponowany a zgarniesz smyczkę:[/b][/color][/size]
@haker_dream żeby dowiedzieć się o jaki serial tobie chodzi trzeba wchodzić na stronę imageshack by obejrzeć miniaturowe zdjęcie lub wchodzić na IMDB (link na filmweb nie działa - nawet jak weźmie sie go przekopiuje do okienka przeglądarki) - dając propozycje napisałbyś wyraźnie o jaki serial chodzi
@piotr_cebo Ten serial już jest zaproponowany, i to przez ciebie w tym temacie, mimo iż xvidasd nie uściślił w pierwszym poście, lepiej by było gdyby nie dublować propozycji
Bo teraz wyjdzie na to że każdy może se tak przenieść propozycje wcześniej napisaną tutaj do tego tematu :?
[b]@haker_dream[/b] żeby dowiedzieć się o jaki serial tobie chodzi trzeba wchodzić na stronę imageshack by obejrzeć miniaturowe zdjęcie lub wchodzić na IMDB (link na filmweb nie działa - nawet jak weźmie sie go przekopiuje do okienka przeglądarki) - [b]dając propozycje napisałbyś wyraźnie o jaki serial chodzi[/b]
[b]@piotr_cebo[/b] Ten serial już jest zaproponowany, i to przez ciebie w [url=http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?p=4212#4212][b]tym[/b][/url] temacie, mimo iż xvidasd nie uściślił w pierwszym poście, lepiej by było gdyby nie dublować propozycji :) Bo teraz wyjdzie na to że każdy może se tak przenieść propozycje wcześniej napisaną tutaj do tego tematu :?
Wiem że serial jest zaproponowany ale po pierwsze chciałem skorzystac z sytuacji i zaproponowac go po raz drugi:D A po drugie wszystko w propozycji jest zmienione. oprucz zdjęcia i obsady
Wiem że serial jest zaproponowany ale po pierwsze chciałem skorzystac z sytuacji i zaproponowac go po raz drugi:D A po drugie wszystko w propozycji jest zmienione. oprucz zdjęcia i obsady
********************* Za starannośc Smyczki otrzymują: @dxe, @camze, @haker_dream, shisho, nova.nike
Gratuluje.
Trzy z Waszych propozycji już znalazły "nabywcę" - reszta zostanie dopisana do bazy danych i kiedyś też zapewne dołączy do grona naszych seriali (ale nie obiecuję kiedy itp).
Zapraszam więc do dalszej zabawy!
Smyczek mam jeszcze duuuużo
Ale teraz będę je rozdawał za najciekawsze propozycje!
PS:Proponujcie stwarzając osobny temat zamiast pisa w tym poście - monitoruję dokładnie ten dział.
Trzy z Waszych propozycji już znalazły "nabywcę" - reszta zostanie dopisana do bazy danych i kiedyś też zapewne dołączy do grona naszych seriali (ale nie obiecuję kiedy itp).
Zapraszam więc do dalszej zabawy! Smyczek mam jeszcze duuuużo :D
Ale teraz będę je rozdawał za najciekawsze propozycje! :)
PS:Proponujcie stwarzając osobny temat zamiast pisa w tym poście - monitoruję dokładnie ten dział.
Znalazłem serial pod tytułem Runaway-należy do typowo sensacyjnych opowieści i jego założenie fabularne bardzo kojarzy się ze Ściganym, tyle że w tym przypadku pościg został wysłany za całą rodziną.
więcej informacji http://www.film.gildia.pl/filmy/runaway
Znalazłem serial pod tytułem Runaway-należy do typowo sensacyjnych opowieści i jego założenie fabularne bardzo kojarzy się ze Ściganym, tyle że w tym przypadku pościg został wysłany za całą rodziną. więcej informacji http://www.film.gildia.pl/filmy/runaway
Dziękuję wszystkim - tematy porozdzielane - od teraz smyczki będą rozdawane uznaniowo - za najciekawsze propozycje! - zaraz się przyjżę dokładnie... :)