Opis:
Na Manhattanie latem 1979 roku młody mężczyzna zostaje aresztowany za szokującą zbrodnię, a nietypowa śledcza musi rozwiązać kryjącą się za nią tajemnicę.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚,Dramat Obsada:
Tom Holland ... Danny Sullivan
Amanda Seyfried ... Rya Goodwin
Sasha Lane ... Ariana
Will Chase ... Marlin Reid
Lior Raz ... Yitzhak Safdie
Emmy Rossum ... Candy
[b]Opis:[/b] Na Manhattanie latem 1979 roku młody mężczyzna zostaje aresztowany za szokującą zbrodnię, a nietypowa śledcza musi rozwiązać kryjącą się za nią tajemnicę.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Dramat [b]Obsada:[/b] Tom Holland ... Danny Sullivan Amanda Seyfried ... Rya Goodwin Sasha Lane ... Ariana Will Chase ... Marlin Reid Lior Raz ... Yitzhak Safdie Emmy Rossum ... Candy https://www.youtube.com/watch?v=4w1xZA7pX2c
Tymczasem obejrzałem... Hm... serial mnie kompletnie zmylił, okazał się być o czymś zupełnie innym, niż wydawał się na początku.
Zaczyna się jak kryminał, a kończy jak... Hm...
Nie wiem, jak to ująć, by czegoś nie zaspoilerować... więc napiszę całość w... spoilerze
► Pokaż Spoiler
Jak Mr. Robot, który wydawał się serialem o hakerze, a była to opowieść o rozszczepieniu osobowości.
Może finalnie oczekiwałem czegoś więcej, ale serial zaskakujący i solidny. Polecam spróbować.
Tymczasem obejrzałem... Hm... serial mnie kompletnie zmylił, okazał się być o czymś zupełnie innym, niż wydawał się na początku. Zaczyna się jak kryminał, a kończy jak... Hm... Nie wiem, jak to ująć, by czegoś nie zaspoilerować... więc napiszę całość w... spoilerze :D [spoil]Jak Mr. Robot, który wydawał się serialem o hakerze, a była to opowieść o rozszczepieniu osobowości.[/spoil] Może finalnie oczekiwałem czegoś więcej, ale serial zaskakujący i solidny. Polecam spróbować.