Grand Tour, The [Amazon]

Dokumentalne - Ktokolwiek widział, ten wie więcej!
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Grand Tour, The [Amazon]

Post autor: sindar »

W sumie nie wiem, czy skończyli, tylko znów klocki z Clarksonem (i tym razem Amazonem) były i dywagacje krążyły, że to koniec Grand Tour.
A że jakoś nie słychać, by coś dalej kręcili... Z drugiej strony nie ma też żadnej oficjalnej informacji, więc sam nie wiem, jak to dalej jest z tym show.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Grand Tour, The [Amazon]

Post autor: duzybumcyk »

Nie znalazłem żadnego oficjalnego info na temat programu a odcinek za Żelazną Kurtyną był kręcony w zeszłym roku. Może być podobnie jak z innym produktem czyli Farmą Clarksona - będzie 3 sezon bo zdjęcia już się dawno zakończyły ale nie słychać o kontynuacji. Amazon raczej wykorzysta już nagrany materiał (o ile taki jest). Pozostaje nam czekać.
Awatar użytkownika
Sirm
Wskaż do odpowiedzi
admin pomocniczy
admin pomocniczy
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
Ulubiony Serial: Firefly
Kontakt:

Grand Tour, The [Amazon]

Post autor: Sirm »

Farmę Clarksona też obejrzałem ciurkiem ostatnio, super program. Oczywiście jak się zastanowić to dużo rzeczy jest tam reżyserowanych i do programu są wybrane najciekawsze kawałki ale i tak niby to zwykły program o rolnictwie a ogląda się zarąbiście. Czekam na 3 sezon :D
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/

Szybka odpowiedź

To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ