W sumie nie wiem, czy skończyli, tylko znów klocki z Clarksonem (i tym razem Amazonem) były i dywagacje krążyły, że to koniec Grand Tour.
A że jakoś nie słychać, by coś dalej kręcili... Z drugiej strony nie ma też żadnej oficjalnej informacji, więc sam nie wiem, jak to dalej jest z tym show.
Grand Tour, The [Amazon]
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
-
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Grand Tour, The [Amazon]
Nie znalazłem żadnego oficjalnego info na temat programu a odcinek za Żelazną Kurtyną był kręcony w zeszłym roku. Może być podobnie jak z innym produktem czyli Farmą Clarksona - będzie 3 sezon bo zdjęcia już się dawno zakończyły ale nie słychać o kontynuacji. Amazon raczej wykorzysta już nagrany materiał (o ile taki jest). Pozostaje nam czekać.
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Grand Tour, The [Amazon]
Farmę Clarksona też obejrzałem ciurkiem ostatnio, super program. Oczywiście jak się zastanowić to dużo rzeczy jest tam reżyserowanych i do programu są wybrane najciekawsze kawałki ale i tak niby to zwykły program o rolnictwie a ogląda się zarąbiście. Czekam na 3 sezon
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
Oceń ten serial