Opis:
Spokojne życie pewnej Brytyjki w Barcelonie wymyka się spod kontroli, gdy napad z bronią w ręku w supermarkecie ujawnia jej sekret i brutalną przeszłość.
Produkcja: Wielka Brytania,USA Gatunek: Kryminał‚,Akcja Obsada:
Evin Ahmad ... Erin Carter
Sean Teale ... Jordi
Denise Gough ... Lena
Douglas Henshall ... Daniel Long
Indica Watson ... Harper
Pep Ambròs ... Emilio
Susannah Fielding ... Olivia
Charlotte Vega ... Penelope
[b]Opis:[/b] Spokojne życie pewnej Brytyjki w Barcelonie wymyka się spod kontroli, gdy napad z bronią w ręku w supermarkecie ujawnia jej sekret i brutalną przeszłość.
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania,USA [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Akcja [b]Obsada:[/b] Evin Ahmad ... Erin Carter Sean Teale ... Jordi Denise Gough ... Lena Douglas Henshall ... Daniel Long Indica Watson ... Harper Pep Ambròs ... Emilio Susannah Fielding ... Olivia Charlotte Vega ... Penelope https://www.youtube.com/watch?v=gds0zp5-oh0
[quote=Traf post_id=123568 time=1693235110 user_id=147658] Szczególnie dla tych, którzy lubią seriale, w których kobieta jest bohaterką typu Rambo ;) [/quote]O! To coś dla mnie :D
zacząłem oglądać, głównie z uwagi na Evin Ahmad (Snabba Cash ) i Douglasa Henshalla (Shetland ), może później jest lepiej bo 1go odcinka jakoś nie moglem dokończyć
zacząłem oglądać, głównie z uwagi na Evin Ahmad (Snabba Cash :tak ) i Douglasa Henshalla (Shetland :tak), może później jest lepiej bo 1go odcinka jakoś nie moglem dokończyć :niewiem:
dendrocopos pisze: 03 września 2023, 11:58
zacząłem oglądać, głównie z uwagi na Evin Ahmad (Snabba Cash ) i Douglasa Henshalla (Shetland ), może później jest lepiej bo 1go odcinka jakoś nie moglem dokończyć
musze przynać, że każdy odcinek przynosi coś nowego więc jak będziesz w nastroju to daj szansę temu serialowi, naprawdę jest niezły imho
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[/quote][quote=dendrocopos post_id=123578 time=1693735098 user_id=70971] zacząłem oglądać, głównie z uwagi na Evin Ahmad (Snabba Cash :tak ) i Douglasa Henshalla (Shetland :tak), może później jest lepiej bo 1go odcinka jakoś nie moglem dokończyć :niewiem: [/quote]
musze przynać, że każdy odcinek przynosi coś nowego więc jak będziesz w nastroju to daj szansę temu serialowi, naprawdę jest niezły imho :)
dendrocopos pisze: 03 września 2023, 11:58
[quote=dendrocopos post_id=123578 time=1693735098 user_id=70971] zacząłem oglądać, głównie z uwagi na Evin Ahmad (Snabba Cash :tak ) i Douglasa Henshalla (Shetland :tak), może później jest lepiej bo 1go odcinka jakoś nie moglem dokończyć :niewiem: [/quote]Robię kopiuj-wklej, bo miałem dokładnie tak samo :)