Już jest. Wszystkie odcinki dostępne na HBO MAX
Obejrzałem na razie dwa odcinki i jest to bardzo mocna pozycja. Widzę nawiązanie do belgijskiego filmu "Remedium".
Już jest. Wszystkie odcinki dostępne na HBO MAX :) Obejrzałem na razie dwa odcinki i jest to bardzo mocna pozycja. Widzę nawiązanie do belgijskiego filmu "Remedium".
No to może być interesujące, lubię takie mocne seriale, bez owijania w bawełnę, z klimatem. Ostatnio po raz kolejny oglądałem "Uciekaj" i lubię takie klimatyczne zabawy;)
No to może być interesujące, lubię takie mocne seriale, bez owijania w bawełnę, z klimatem. Ostatnio po raz kolejny oglądałem "Uciekaj" i lubię takie klimatyczne zabawy;)
Miałem lekką sinusoidę po początkowych odcinkach Wilka, ostatnio brytyjskim serialom ciężko wejść na odpowiedni poziom, albo mają zjazd w finałach.
Ale tu przyznam, że Wolf pozytywnie mnie zaskoczył, wszak obecność Ivana Rheona zobowiązuje.
Ciekawe, czy dostaniemy 2 sezon. Tak zdaje się obiecywać końcówka.
Miałem lekką sinusoidę po początkowych odcinkach Wilka, ostatnio brytyjskim serialom ciężko wejść na odpowiedni poziom, albo mają zjazd w finałach. Ale tu przyznam, że Wolf pozytywnie mnie zaskoczył, wszak obecność Ivana Rheona zobowiązuje. ;) Ciekawe, czy dostaniemy 2 sezon. Tak zdaje się obiecywać końcówka.