Wg. mnie serial zupełnie inny niż Chirurdzy. Jedynym mianownikiem jest postać Addison. Klimatem trochę przypomina mi Ally McBeal - fajne biuro, z przyjazną atmosfera pracy, problemami klientów, własnymi itd. Tylko główna bohaterka nie jest aż tak zakręcona jak Ally
Wg. mnie serial zupełnie inny niż Chirurdzy. Jedynym mianownikiem jest postać Addison. Klimatem trochę przypomina mi Ally McBeal - fajne biuro, z przyjazną atmosfera pracy, problemami klientów, własnymi itd. Tylko główna bohaterka nie jest aż tak zakręcona jak Ally ;)
Na razie oglądnęłam jeden odcinek i jestem mile zaskoczona.
Po pierwsze myślałam że jako Addison wystąpi ta sama aktorka co w Chirurgach. Niestety to nie ona, ale mimo to nowa aktorka bardzo dobrze wczuwa się w rolę.
Reszta bohaterów również wydaje się interesująca, zabawne były wstawki, gdy Addison opisywała ich na początku
Jak na razie jestem bardzo na tak i mam nadzieje że serial będzie kontynuowany.
Na razie oglądnęłam jeden odcinek i jestem mile zaskoczona. Po pierwsze myślałam że jako Addison wystąpi ta sama aktorka co w Chirurgach. Niestety to nie ona, ale mimo to nowa aktorka bardzo dobrze wczuwa się w rolę. Reszta bohaterów również wydaje się interesująca, zabawne były wstawki, gdy Addison opisywała ich na początku :grin: Jak na razie jestem bardzo na tak i mam nadzieje że serial będzie kontynuowany.
nova.nike pisze:Na razie oglądnęłam jeden odcinek i jestem mile zaskoczona. Po pierwsze myślałam że jako Addison wystąpi ta sama aktorka co w Chirurgach. Niestety to nie ona, ale mimo to nowa aktorka bardzo dobrze wczuwa się w rolę.Reszta bohaterów również wydaje się interesująca, zabawne były wstawki, gdy Addison opisywała ich na początku
Jak na razie jestem bardzo na tak i mam nadzieje że serial będzie kontynuowany.
OMG! Przecież ją gra ta sama aktora: Kate Walsh ... Tak to jest oglądać ze zrozumieniem ...
[quote="nova.nike"]Na razie oglądnęłam jeden odcinek i jestem mile zaskoczona. [b]Po pierwsze myślałam że jako Addison wystąpi ta sama aktorka co w Chirurgach. Niestety to nie ona, ale mimo to nowa aktorka bardzo dobrze wczuwa się w rolę.[/b]Reszta bohaterów również wydaje się interesująca, zabawne były wstawki, gdy Addison opisywała ich na początku :grin: Jak na razie jestem bardzo na tak i mam nadzieje że serial będzie kontynuowany.[/quote]
OMG! Przecież ją gra ta sama aktora: Kate Walsh ... Tak to jest oglądać ze zrozumieniem ...
No cóż, ja również napisałam Chirurdzy mnie nie zafascynowali, oglądałam tylko kilka odcinków dawno temu, postaci dokładnie nie pamiętam, ale nie przypominałam sobie tej. Jeśli to ta samo to ok, bynajmniej, gra bardzo dobrze (jestem po drugim odcinku )
No cóż, ja również napisałam Chirurdzy mnie nie zafascynowali, oglądałam tylko kilka odcinków dawno temu, postaci dokładnie nie pamiętam, ale nie przypominałam sobie tej. Jeśli to ta samo to ok, bynajmniej, gra bardzo dobrze (jestem po drugim odcinku :) )
Skończyłam oglądać pierwszy sezon i jestem zaskoczona! Na prawdę super, dużo ciekawszy od Chirurgów. Mam wrażenie, że więcej się dzieje, serial bardziej skoncentrowany na głównych bohaterach, ciekawsze wątki. Myślałam, że będzie mi brakowało tego medycznego bełkotu z Grey's Anatomy, ale okazało się inaczej. Polecam!
Skończyłam oglądać pierwszy sezon i jestem zaskoczona! Na prawdę super, dużo ciekawszy od Chirurgów. Mam wrażenie, że więcej się dzieje, serial bardziej skoncentrowany na głównych bohaterach, ciekawsze wątki. Myślałam, że będzie mi brakowało tego medycznego bełkotu z Grey's Anatomy, ale okazało się inaczej. Polecam!