Opis:
Tajemniczy, walczący z własnymi demonami prywatny detektyw bada sprawę zniknięcia ukochanej wnuczki hollywoodzkiego producenta.
Produkcja: USA, Gatunek: Dramat, Obsada:
Colin Farrell ... John Sugar
Kirby Howell-baptiste ... Ruby
Amy Ryan ... Melanie
James Cromwell ... Jonathan Siegel
Dennis Boutsikaris ... Bernie Siegel
Nate Corddry ... David Siegel
Alex Hernandez ... Kenny
Sydney Chandler ... Olivia Siegel
Bernardo Badillo ... Manuel Cortez
Elizabeth Anweis ... Pani Siegel
[b]Opis:[/b] Tajemniczy, walczący z własnymi demonami prywatny detektyw bada sprawę zniknięcia ukochanej wnuczki hollywoodzkiego producenta.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Dramat, [b]Obsada:[/b] Colin Farrell ... John Sugar Kirby Howell-baptiste ... Ruby Amy Ryan ... Melanie James Cromwell ... Jonathan Siegel Dennis Boutsikaris ... Bernie Siegel Nate Corddry ... David Siegel Alex Hernandez ... Kenny Sydney Chandler ... Olivia Siegel Bernardo Badillo ... Manuel Cortez Elizabeth Anweis ... Pani Siegel https://www.youtube.com/watch?v=twvPGxuEOEA
W sumie to dodałem go właśnie ze względu na twój wpis na czacie
Mam trochę mało czasu ostatnio na oglądanie, ale może kiedy już wyjdą wszystkie odcinki, to się skuszę...
W sumie to dodałem go właśnie ze względu na twój wpis na czacie :D Mam trochę mało czasu ostatnio na oglądanie, ale może kiedy już wyjdą wszystkie odcinki, to się skuszę...
To dziękuje bardzo lubie stare czarno-białe filmy w klimacie kina noir, seriali chyba nie ma aż tak dużo w podobnym motywie. Przynajmniej na ten moment sobie nie przypominam.
To dziękuje bardzo :) lubie stare czarno-białe filmy w klimacie kina noir, seriali chyba nie ma aż tak dużo w podobnym motywie. Przynajmniej na ten moment sobie nie przypominam.
Traf pisze: 16 kwietnia 2024, 11:08
Proponuj częściej jakieś godne uwagi seriale, bo ostatnio mamy na forum mały zastój w nowościach
Ok napisze je na czacie żeby nie robić bałaganu w postach stricte poświęconych danemu serialowi. Warto moim zdaniem dodać watek o serialu "Ripley" od NF bo to zdecydowanie jedna z najciekawszych premier tego roku. Może dzięki temu więcej osób po niego sięgnie
[quote=Traf post_id=124311 time=1713258505 user_id=147658] Proponuj częściej jakieś godne uwagi seriale, bo ostatnio mamy na forum mały zastój w nowościach :przybija: [/quote]
Ok napisze je na czacie żeby nie robić bałaganu w postach stricte poświęconych danemu serialowi. Warto moim zdaniem dodać watek o serialu "Ripley" od NF bo to zdecydowanie jedna z najciekawszych premier tego roku. Może dzięki temu więcej osób po niego sięgnie :)
Jednak przez twist jaki zaserwowali na twórcy osobiście jestem rozczarowany. Nie wiem po co to miało być ale w mojej ocenie zepsuło to całkiem dobrze zapowiadający się serial z klimatem noir. Szkoda.
Jednak przez twist jaki zaserwowali na twórcy osobiście jestem rozczarowany. Nie wiem po co to miało być ale w mojej ocenie zepsuło to całkiem dobrze zapowiadający się serial z klimatem noir. Szkoda.
Hm... tak, ten twist w Sugar godny nieomal temu, co wydarzyło się w Od zmierzchu do świtu...
Tym samym nie do końca wiem, co myśleć o tym serialu, zaczął się jako noir kryminał, taki nieco chandlerowski, czy z Chinatown...
I w sumie taki klimat zostaje do końca - nawet pomimo wspomnianego twistu - czyżbyśmy tym samym dostali pierwszy serial typu kryminał
► Pokaż Spoiler
noir-alien?
W każdym razie chyba Sugar mi na tyle przypasował, że jeśli będzie kontynuacja (są tu pozostawione takie możliwości), będę oglądał dalej.
Hm... tak, ten twist w Sugar godny nieomal temu, co wydarzyło się w Od zmierzchu do świtu... :scratch: Tym samym nie do końca wiem, co myśleć o tym serialu, zaczął się jako noir kryminał, taki nieco chandlerowski, czy z Chinatown... I w sumie taki klimat zostaje do końca - nawet pomimo wspomnianego twistu - czyżbyśmy tym samym dostali pierwszy serial typu kryminał [spoil]noir-alien? [/spoil] :-)) W każdym razie chyba Sugar mi na tyle przypasował, że jeśli będzie kontynuacja (są tu pozostawione takie możliwości), będę oglądał dalej.