Opis:
Od wieków mężczyźni i kobiety obsługiwali latarnie morskie, aby zapewnić bezpieczny przepływ statków. Jest to praca samotna i w większości niewdzięczna. Dopóki coś nie pójdzie nie tak. Dopóki statek nie znajdzie się w niebezpieczeństwie. W dwudziestym trzecim wieku zawód ten przeniósł się w przestrzeń kosmiczną. Sieć latarni pozwala statkom podróżować po Drodze Mlecznej z prędkością wielokrotnie przekraczającą prędkość światła. Te sygnalizatory są zbudowane tak, aby były wytrzymałe. Nigdy się nie psują. Nigdy nie zawodzą. Przynajmniej nie powinny.
Produkcja: USA, Gatunek: Sci-fi, Obsada:
Stephan James ... Halan Kai Nelson
Lena Headey ... Aster Calyx
Natasha Mumba ... Harmony
Wade Bogert-o`brien ... Bartholomew
Eric Lange ... Milan Aleph
[b]Opis:[/b] Od wieków mężczyźni i kobiety obsługiwali latarnie morskie, aby zapewnić bezpieczny przepływ statków. Jest to praca samotna i w większości niewdzięczna. Dopóki coś nie pójdzie nie tak. Dopóki statek nie znajdzie się w niebezpieczeństwie. W dwudziestym trzecim wieku zawód ten przeniósł się w przestrzeń kosmiczną. Sieć latarni pozwala statkom podróżować po Drodze Mlecznej z prędkością wielokrotnie przekraczającą prędkość światła. Te sygnalizatory są zbudowane tak, aby były wytrzymałe. Nigdy się nie psują. Nigdy nie zawodzą. Przynajmniej nie powinny.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Sci-fi, [b]Obsada:[/b] Stephan James ... Halan Kai Nelson Lena Headey ... Aster Calyx Natasha Mumba ... Harmony Wade Bogert-o`brien ... Bartholomew Eric Lange ... Milan Aleph https://www.youtube.com/watch?v=x89qafBgq4Y
Tego już są 2 sezony i nic na temat tego serialu (SF!) dotąd nie słyszałem?
Jest gdzieś u nas dostępny? Chyba nie...
Nie ma not wygórowanych, widzę po komentarzach, że rozwija się powolnym tempem, dość mocno filozoficzne, może dlatego tak to wygląda z ocenami, ale dla mnie nie jest to wadą...
W każdym razie Orphan Black i Invasion jak dla mnie są niezłą rekomendacją, chyba się Beacon nieco bliżej zainteresuję.
Tego już są 2 sezony i nic na temat tego serialu (SF!) dotąd nie słyszałem? :scratch: Jest gdzieś u nas dostępny? Chyba nie... Nie ma not wygórowanych, widzę po komentarzach, że rozwija się powolnym tempem, dość mocno filozoficzne, może dlatego tak to wygląda z ocenami, ale dla mnie nie jest to wadą... W każdym razie Orphan Black i Invasion jak dla mnie są niezłą rekomendacją, chyba się Beacon nieco bliżej zainteresuję.
[quote=sindar post_id=124462 time=1716626716 user_id=5739] Jest gdzieś u nas dostępny? Chyba nie... [/quote]Nie zauważyłem, żeby gdzieś był. Ale jak to MGM to może w płatnej subskrypcji na Amazonie, ale nie wiem, nie sprawdzałem.
W sumie całkiem niezły serial, oglądam teraz drugi sezon i jest w nim trochę za dużo wątków pobocznych. Mam nadzieję, że koniec będzie zawierał klamrę dla tego wszystkiego...
W sumie całkiem niezły serial, oglądam teraz drugi sezon i jest w nim trochę za dużo wątków pobocznych. Mam nadzieję, że koniec będzie zawierał klamrę dla tego wszystkiego...