Opis:
Seria Opowiada śledzi losy dwóch kobiet prowadzących śmiertelną grę prawdy i kłamstw. Jedna kobieta ma sekret, a druga ma misję ujawnienia go, zanim zginą tysiące ludzi.
Produkcja: USA, Gatunek: Thriller, Obsada:
Elisabeth Moss ... Imogen Salter
Yumna Marwan ... Adilah El Idrissi
Josh Charles ... Max Peterson
Dali Benssalah ... Malik Amar
James Purefoy ... Michael Althorp
Thibault De Montalembert ... Magritte
[b]Opis:[/b] Seria Opowiada śledzi losy dwóch kobiet prowadzących śmiertelną grę prawdy i kłamstw. Jedna kobieta ma sekret, a druga ma misję ujawnienia go, zanim zginą tysiące ludzi.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Thriller, [b]Obsada:[/b] Elisabeth Moss ... Imogen Salter Yumna Marwan ... Adilah El Idrissi Josh Charles ... Max Peterson Dali Benssalah ... Malik Amar James Purefoy ... Michael Althorp Thibault De Montalembert ... Magritte https://www.youtube.com/watch?v=GGMmFC_GpXc
Taki niezły serial. Troche przypomina mi połączenia przeszłością z Eva Green i Vincentem Casselem. Mnie się podoba, chociaż, aż tak wysokich lotów nie jest. Po pięciu odcinkach, uważam, że czasu nie zmarnowałem.
Taki niezły serial. Troche przypomina mi połączenia przeszłością z Eva Green i Vincentem Casselem. Mnie się podoba, chociaż, aż tak wysokich lotów nie jest. Po pięciu odcinkach, uważam, że czasu nie zmarnowałem.