Opis:
Wakacyjne przelotne spotkanie młodej mężatki i fotografa z przeszłości przynosi wiele lat później niespodziewane konsekwencje.
Produkcja: Wielka Brytania,USA Gatunek: Dramat,Thriller Obsada:
Cate Blanchett ... Catherine Ravenscroft
Kevin Kline ... Stephen Brigstocke
Sacha Baron Cohen ... Robert Ravenscroft
Lesley Manville ... Nancy Brigstocke
Louis Partridge ... Jonathan Brigstocke
Interesująco się zapowiadający thriller Alfonso Cuarona z Cate Blanchett w roli głównej.
Po 2 odcinkach jestem mocno zaciekawiony.
Wyraźnie w tym serialu nic nie jest takie, jakie się wydaje na początku.
Polski tytuł nieco mylący. Po polsku chyba nie ma na to dobrego słowa, bardziej tu chodzi o takie zastrzeżenie - jak w książce czy filmie typu: "wszystkie postaci są fikcyjne" - w serialu użyte dość przewrotnie.
[b]Opis:[/b] Wakacyjne przelotne spotkanie młodej mężatki i fotografa z przeszłości przynosi wiele lat później niespodziewane konsekwencje.
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania,USA [b]Gatunek:[/b] Dramat,Thriller [b]Obsada:[/b] Cate Blanchett ... Catherine Ravenscroft Kevin Kline ... Stephen Brigstocke Sacha Baron Cohen ... Robert Ravenscroft Lesley Manville ... Nancy Brigstocke Louis Partridge ... Jonathan Brigstocke
https://www.youtube.com/watch?v=so6XoqZgbVM
Interesująco się zapowiadający thriller Alfonso Cuarona z Cate Blanchett w roli głównej. Po 2 odcinkach jestem mocno zaciekawiony. Wyraźnie w tym serialu nic nie jest takie, jakie się wydaje na początku.
Polski tytuł nieco mylący. Po polsku chyba nie ma na to dobrego słowa, bardziej tu chodzi o takie zastrzeżenie - jak w książce czy filmie typu: "wszystkie postaci są fikcyjne" - w serialu użyte dość przewrotnie.
Obejrzałem pierwszy i jakoś tak troche mi za wolno. Łapanie szczegółów z jej młodości, książka (nie będę spojlerować) no nie wiem. Jak po drugim będzie źle to Kate będzie mi trudno odpuścić, ale czasem tak trzeba.
Obejrzałem pierwszy i jakoś tak troche mi za wolno. Łapanie szczegółów z jej młodości, książka (nie będę spojlerować) no nie wiem. Jak po drugim będzie źle to Kate będzie mi trudno odpuścić, ale czasem tak trzeba.
W ogóle ta obsada to niezłe ciekawostki.
Kline nieźle tu popracował nad brytyjskim akcentem, ale i tak zawsze mi się będzie kojarzył z rolą Otto z Rybki Zwanej Wandą...
A skoro o wątkach komediowych... na dodatek mamy w serialu Borata w dramatycznej roli...
W ogóle ta obsada to niezłe ciekawostki. Kline nieźle tu popracował nad brytyjskim akcentem, ale i tak zawsze mi się będzie kojarzył z rolą Otto z Rybki Zwanej Wandą... A skoro o wątkach komediowych... na dodatek mamy w serialu Borata w dramatycznej roli... :-))