Opis:
Gdy największa na świecie farma bydła zostaje bez wyraźnego dziedzica, w atmosferze międzypokoleniowych waśni jak sępy zaczynają wokół niej krążyć wrogie sobie grupy.
Produkcja: Australia, Gatunek: Dramat,Western Obsada:
Anna Torv ... Emily Lawson
Robert Taylor ... Colin Lawson
Jay Ryan ... Campbell Miller
Sam Corlett ... Marshall Lawson
Michael Dorman ... Graham Lawson
Sara Wiseman ... Sandra Kirby
Tuuli Narkle ... Keeley Redford
Jake Ryan ... Daniel Lawson
Dan Wyllie ... Hank Hodge
Philippa Northeast ... Susie Lawson
[b]Opis:[/b] Gdy największa na świecie farma bydła zostaje bez wyraźnego dziedzica, w atmosferze międzypokoleniowych waśni jak sępy zaczynają wokół niej krążyć wrogie sobie grupy.
[b]Produkcja:[/b] Australia, [b]Gatunek:[/b] Dramat,Western [b]Obsada:[/b] Anna Torv ... Emily Lawson Robert Taylor ... Colin Lawson Jay Ryan ... Campbell Miller Sam Corlett ... Marshall Lawson Michael Dorman ... Graham Lawson Sara Wiseman ... Sandra Kirby Tuuli Narkle ... Keeley Redford Jake Ryan ... Daniel Lawson Dan Wyllie ... Hank Hodge Philippa Northeast ... Susie Lawson https://www.youtube.com/watch?v=jVjNE5O89PE
Ja obejrzałem całość, co już świadczy o tym, że serial nie jest najgorszy, bo mam też takie, których dokończyć po prostu mi się nie chciało...
Oceniłbym go na 5/10.
Ja obejrzałem całość, co już świadczy o tym, że serial nie jest najgorszy, bo mam też takie, których dokończyć po prostu mi się nie chciało... Oceniłbym go na 5/10.