Amazon robi serialową adaptację "Mass Effect". Scenariusz i produkcję wykonawczą będzie prowadził Daniel Casey wspierany przez Karima Zreika i Ari Arada i Michaela Gamble’a
źródło: https://serialomaniak.com/amazon-pracuj ... ss-effect/
Mass Effect (Serial)
-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Prison Break
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Mass Effect (Serial)
Jak będzie Ivonka to bardzo chetnie obejrzę 
A tak na poważnie, to patrząc na to co zrobili z Halo jestem bardzo sceptycznie nastawiony, ale nadzieję daje to, że sezony The Expanse od Amazononu były co najmniej dobre. Poczekam więc sobie na więcej informacji i jakieś zwiastuny, ale to pewnie za parę lat.
@RobertSuchon Jak już podajesz źródło, to dobrze było by podać pierwotne źródło, czyli Variety (tak kliknąłem - specjalnie żeby to sprawdzić).

A tak na poważnie, to patrząc na to co zrobili z Halo jestem bardzo sceptycznie nastawiony, ale nadzieję daje to, że sezony The Expanse od Amazononu były co najmniej dobre. Poczekam więc sobie na więcej informacji i jakieś zwiastuny, ale to pewnie za parę lat.
@RobertSuchon Jak już podajesz źródło, to dobrze było by podać pierwotne źródło, czyli Variety (tak kliknąłem - specjalnie żeby to sprawdzić).
-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
- Ulubiony Serial: Prison Break
Mass Effect (Serial)
Jak już podaje źródło informacji to podaje moje źródło informacji czyt. gdzie tą informację zauważyłem. Nie będę przekłamywał rzeczywistości, żeby komuś zrobić dobrze