Skrypt forumowy domyślnie jest ustawiony na wyświetlanie aktywnych tematów z ostatnich 7 dni,
jednak to ograniczenie służy najlepiej na forach, gdzie jest sporo aktywnych tematów. U nas jest ich niewiele i dlatego postanowiłem napisać ten temat, żeby pomóc wam wyszukiwać takie tematy z większej ilości dni. W tym celu przede wszystkim zmieniłem trochę to, co daje kliknięcie przycisku "Aktywne tematy". Otóż na końcu linka jest teraz poda liczba dni, z których nastąpiło wyszukiwanie. Liczbę tą ustawiłem na dwa tygodnie, czyli 14 dni:
Zmieniając ją ręcznie na inną, uzyskamy wyniki z takiej liczby dni.
Można też użyć predefiniowanej zmieniarki tej ilości, która to zmieniarka jest dostępna na dole po prawej stronie wyników wyszukiwania:
dni do aktywnych tematow.png
Jeśli coś dalej jest niejasne, to pytajcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Skrypt forumowy domyślnie jest ustawiony na wyświetlanie aktywnych tematów z ostatnich 7 dni, jednak to ograniczenie służy najlepiej na forach, gdzie jest sporo aktywnych tematów. U nas jest ich niewiele i dlatego postanowiłem napisać ten temat, żeby pomóc wam wyszukiwać takie tematy z większej ilości dni. W tym celu przede wszystkim zmieniłem trochę to, co daje kliknięcie przycisku "Aktywne tematy". Otóż na końcu linka jest teraz poda liczba dni, z których nastąpiło wyszukiwanie. Liczbę tą ustawiłem na dwa tygodnie, czyli 14 dni: [code]https://seriale-asd.eu/search.php?search_id=active_topics&st=14[/code] Zmieniając ją ręcznie na inną, uzyskamy wyniki z takiej liczby dni. Można też użyć predefiniowanej zmieniarki tej ilości, która to zmieniarka jest dostępna na dole po prawej stronie wyników wyszukiwania:
[attachment=0]dni do aktywnych tematow.png[/attachment]