‘Gangs of London‘ 3 will premiere on Thursday, 20th March 2025 on Sky Atlantic and streaming service NOW.
napisy PL będą od Igloo666 z Grupy Hatak
Gangs of London Sky/Cinemax
-
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: The Sopranos
- Kontakt:
-
Skalpel
- Kontakt:
#OgłoszenieParafialne
3. sezon „GANGÓW LONDYNU” już dostępny!
Napisy oczywiście pojawią się, ale proszę o cierpliwość – powinny zacząć wskakiwać od przyszłego tygodnia. //Igloo
info z FB Grupy Hatak
3. sezon „GANGÓW LONDYNU” już dostępny!
Napisy oczywiście pojawią się, ale proszę o cierpliwość – powinny zacząć wskakiwać od przyszłego tygodnia. //Igloo
info z FB Grupy Hatak
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Ulubiony Serial: most nad sundem
Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i tak trochę mieszane uczucia. Ogolnie nie powiem, fajnie wraca się do tej produkcji. Jakoś tak dziwnie, że wszyscy przeciwko Shonowi. Daję szanse bo emocje są a przede mną jeszcze 7 kolejnych, mam nadzieję, bardziej emocjonujących epizodów.
-
Skalpel
- Kontakt:
proszę bez spojlerówradiator pisze: 21 marca 2025, 06:44 Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek i tak trochę mieszane uczucia. Ogolnie nie powiem, fajnie wraca się do tej produkcji. Jakoś tak dziwnie, że wszyscy przeciwko Shonowi. Daję szanse bo emocje są a przede mną jeszcze 7 kolejnych, mam nadzieję, bardziej emocjonujących epizodów.
Oceń ten serial