Opis:
Były detektyw, a obecnie kontroler w branży gastronomicznej na południowej Florydzie
zostaje wciągnięty w świat pełen chciwości i korupcji,
gdy turysta znajduje odcięte ramię podczas wędkowania.
Pojawia się też małpa.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚,Komedia Obsada:
Vince Vaughn ... Andrew Yancy
Rob Delaney ... Christopher
Jodie Turner-smith ... Dragon Queen
Michelle Monaghan ... Bonnie Witt
L. Scott Caldwell ... Ya-ya
Meredith Hagner ... Eve Stripling
Natalie Martinez ... Rosa Campesino
Ronald Peet ... Neville Stafford
Tom Nowicki ... Narrator
[b]Opis:[/b] Były detektyw, a obecnie kontroler w branży gastronomicznej na południowej Florydzie zostaje wciągnięty w świat pełen chciwości i korupcji, gdy turysta znajduje odcięte ramię podczas wędkowania. Pojawia się też małpa.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Komedia [b]Obsada:[/b] Vince Vaughn ... Andrew Yancy Rob Delaney ... Christopher Jodie Turner-smith ... Dragon Queen Michelle Monaghan ... Bonnie Witt L. Scott Caldwell ... Ya-ya Meredith Hagner ... Eve Stripling Natalie Martinez ... Rosa Campesino Ronald Peet ... Neville Stafford Tom Nowicki ... Narrator https://www.youtube.com/watch?v=RokJ4M2UjNc
Obehrzany cały sezon. Warto było. Dawka czarnego chumoru i zwroty akcji. Z rezerwą podchodziłem, ale było warto ot taki na oderwanie sie od british crime drama.
Obehrzany cały sezon. Warto było. Dawka czarnego chumoru i zwroty akcji. Z rezerwą podchodziłem, ale było warto ot taki na oderwanie sie od british crime drama.
Tymczasem obejrzałem Małpi Interes (Bad Monkey) i jak najbardziej serial polecam.
Może serial jest ździebka za bardzo rozciągnięty, ale jeśli ktoś szuka nieco odmiennego od reszty produkcji kryminału ze sporą dawką humoru, naprawdę warto się zainteresować.
Ze względu na klimat produkcji, miejsce realizacji (Miami/Floryda/Bahamy) i humor nieco kojarzył mi się z Dexterem, ale to naprawdę luźne skojarzenie...
Tymczasem obejrzałem Małpi Interes (Bad Monkey) i jak najbardziej serial polecam. Może serial jest ździebka za bardzo rozciągnięty, ale jeśli ktoś szuka nieco odmiennego od reszty produkcji kryminału ze sporą dawką humoru, naprawdę warto się zainteresować. Ze względu na klimat produkcji, miejsce realizacji (Miami/Floryda/Bahamy) i humor nieco kojarzył mi się z Dexterem, ale to naprawdę luźne skojarzenie...
[quote=sindar post_id=125873 time=1742820169 user_id=5739] W sumie za Burn Notice jakoś się nigdy nie zabrałem, a potem gdzieś zaginął w odmętach netu. :) [/quote] Na Disney+ jest.