Opis:
Spin-off serialu The Walking Dead skupiający się na przygodach Negana i Maggie w Nowym Jorku.
Produkcja: USA, Gatunek: Akcja,Horror Obsada:
Jeffrey Dean Morgan ... Negan Smith
Lauren Cohan ... Maggie Rhee
Gaius Charles ... Perlie Armstrong
Zeljko Ivanek ... The Croat
Mahina Napoleon ... Ginny
Logan Kim ... Hershel Rhee
Dotychczas wyemitowano 5 z 6 odcinków pierwszego sezonu, który zbiera całkiem dobre opinie. Oglądał ktoś?
Ja jakoś oryginalnego serialu nie mogę skończyć. Utknąłem gdzieś w trzecim sezonie i nie ciągnie mnie, żeby skończyć... ale może kiedyś.
[b]Opis:[/b] Spin-off serialu The Walking Dead skupiający się na przygodach Negana i Maggie w Nowym Jorku.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Akcja,Horror [b]Obsada:[/b] Jeffrey Dean Morgan ... Negan Smith Lauren Cohan ... Maggie Rhee Gaius Charles ... Perlie Armstrong Zeljko Ivanek ... The Croat Mahina Napoleon ... Ginny Logan Kim ... Hershel Rhee https://www.youtube.com/watch?v=s1xjv2iCQUc
Dotychczas wyemitowano 5 z 6 odcinków pierwszego sezonu, który zbiera całkiem dobre opinie. Oglądał ktoś? Ja jakoś oryginalnego serialu nie mogę skończyć. Utknąłem gdzieś w trzecim sezonie i nie ciągnie mnie, żeby skończyć... ale może kiedyś.
Ja pewnie zobaczę jak wskoczy na którąś platformę.
Ale wcześnie zostało mi kilka odcinków ostatniego sezonu głównego serialu. No i jestem na 5 sezonie Fear.....
A te dwie postacie akurat mnie trochę znudziły.
To co mnie pewnie przekona to miejsce akcji.
Ja pewnie zobaczę jak wskoczy na którąś platformę. Ale wcześnie zostało mi kilka odcinków ostatniego sezonu głównego serialu. No i jestem na 5 sezonie Fear..... A te dwie postacie akurat mnie trochę znudziły. To co mnie pewnie przekona to miejsce akcji.
Szkoda że nie ma na żadnej platformie.
A swoją drogą gdzie wskakują najczęściej produkcje AMC?
Ta TV jest jakoś powiązana z platformami obecnymi u nas?
Szkoda że nie ma na żadnej platformie. A swoją drogą gdzie wskakują najczęściej produkcje AMC? Ta TV jest jakoś powiązana z platformami obecnymi u nas?