Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
camze
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: camze »

a może Jacob jest duchem i porozumiewa sie z ludzmi za pomocą pośrednikow tzn wchodzi jakby w zwłoki i przemawia ich ustami...
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

a generalnie, ponieważ scenarzyści chcą koniecznie podtrzymywac legendę najbardziej tajemniczego serialu w dziejach :D to tak już namieszali , że sam Ben by się nie połapał w tych wszystkich intrygach, zagadkach i sekretach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
autolycus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: autolycus »

beata101 pisze:sam Ben by się nie połapał w tych wszystkich intrygach, zagadkach i sekretach
Wydaje mi się, że w kilku scenach 4x11 rzeczywiście wyglądał na zaskoczonego i zdziwionego obrotem sprawy.
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

jeśli chodzi o tajemnice to pewnie chcą przebić Twin Peaks, bo scenarzyści Lost tak juz gmatwają sprawę...
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

szczerze to ja sie troche pogubilem przy ostatnim odcinku i musialem sobie pomoc stronka o Lost ;p
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Ciekawa hipoteza ale ostrzegam, tylko dla tych co oglądali 11 odcinek z 4 sezonu:).

http://film.wp.pl/id,87524,title,Lost-Z ... omosc.html
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Lost [4x12] Obrazek
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

An25driu pisze:Lost [4x12] Obrazek
ssss zassysam :D, w końcu dowiem się co dalej, no i przede wszystkim wielkie dzięki:D
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Jak dla mnie świetny odcinek
Spoiler:
niemoge sie doczekać kolejnego odcinka
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Mroofa69 , to już było wiadome w 3 sezonie :) .
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

o.O.... już jeden znajomy wczoraj był podobnie zdziwiony jak Mroofa. Obejrzyj jeszcze raz odcinek Par Avion bodajrze. Spotkanie Claire z tatą :P
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Lol niektórzy to chyba oglądają ten serial przewijając:P.

A co do tego odcinka mam wrażenie że był taki przeciągany i mysle ze nastepne tez takie będą (budujące napięcie) az do finału. Szczególnie mnie drażnią (aczkolwiek są bardzo wazne) wstawki O6 .

Odcinek dobry, szczególnie wyprawa Bena, Hurleya i Locka.
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Mr.Wolf pisze:A co do tego odcinka mam wrażenie że był taki przeciągany i mysle ze nastepne tez takie będą (budujące napięcie) az do finału.
Tak się składa, że to była I część finału :P . za 2 tygodnie zostanie wyemitowany dwugodzinny odcinek - część II i III.
KNiq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: KNiq »

I potem przerwa do stycznia?
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Tak, najprawdopodobniej serial znów wróci pod koniec stycznia bądź na początku lutego 2009.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

<wpada w coroczną depresję uświadomiwszy sobie że po piątku następne Losty obejrzy za parę miesięcy>
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Jaaaa cały rok czekać , normalnie wpadam w traume. Ale mam nadzieje ze scenarzyści mając tyle czasu wymyślą coś obiecującego.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Mi się wydaje że to dobrze żę będzie chwila przerwy bo mi się ostatnio coraz trudniej było zorientować kto pracuje dla kogo, kto jest czyim ojcem, kiedy akcja przenosi się w przeszłość a kiedy w przysłość a kiedy a niewiadomo gdzie itp. itd... Tak więc cieszę się że będę miał chwilę żeby sobie to wszystko trochę poukładać.
Mr.Wolf pisze:Jaaaa cały rok czekać , normalnie wpadam w traume.
Nie ma co wpadać w traumę, za jakiś czas wystartuje piąty sezon SGA więc będzie inny, bardzo dobry serial do oglądania w zastępstwie Lost :grin:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Yugi_2142 pisze:za jakiś czas wystartuje piąty sezon SGA

A no tak, w sumie wymianka:D
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Ostatni (wstawiony) epizod super! Ma sie wrażenie, że wszystko zaczyna się układać, mimo, że jesteśmy zaskakiwani nowymi faktami. Świetny wstęp do finału :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ