Papys, ja też stoję przy 98,8% od dwóch dni. Pierwszy sezon w ogóle nie jest śmieszny, dopiero w drugim sezonie akcja zaczyna się rozwijać, w sensie jest z czego się pośmiać.
Papys, ja też stoję przy 98,8% od dwóch dni. Pierwszy sezon w ogóle nie jest śmieszny, dopiero w drugim sezonie akcja zaczyna się rozwijać, w sensie jest z czego się pośmiać.
[quote="Sambo"]czekam na kolejne sezony i napewno nie tylko ja !!!!111 [/quote] Gratuluję jestem z ciebie dumny :P . 7 mam już zrobiony czekam tylko aż będę miał choć trochę wolnego transferu
Nie. To nie żart. Marge Simpson z "Simpsonów " pojawi się na okładce najnowszego, listopadowego numeru amerykańskiego Playboya. I to całkiem nago!!! Jak donosi E!Online, za samym Hugh Hefnerem - Merge nie tylko obnaży swoje wdzięki na okładce, ale i pojawi się na trzystronicowej rozkładówce. Udzieli też wywiadu. Wszystko to z okazji 20-lecia "The Simpsons". Okładka numeru już wyciekła do sieci! I my ją mamy!!!
Pomysł sesji w Playboyu wydaje się naprawdę świetny. Zwłaszcza, że Marge potrafi być naprawdę sexy. Nie wiadomo na razie w jakim kontekście zostanie pokazana, ale przyznacie, że okładka wygląda obiecująco
Nie. To nie żart. Marge Simpson z "Simpsonów " pojawi się na okładce najnowszego, listopadowego numeru amerykańskiego Playboya. I to całkiem nago!!! Jak donosi E!Online, za samym Hugh Hefnerem - Merge nie tylko obnaży swoje wdzięki na okładce, ale i pojawi się na trzystronicowej rozkładówce. Udzieli też wywiadu. Wszystko to z okazji 20-lecia "The Simpsons". Okładka numeru już wyciekła do sieci! I my ją mamy!!!
Pomysł sesji w Playboyu wydaje się naprawdę świetny. Zwłaszcza, że Marge potrafi być naprawdę sexy. Nie wiadomo na razie w jakim kontekście zostanie pokazana, ale przyznacie, że okładka wygląda obiecująco :-)