Po nocnym seedowaniu stwierdziłem, że coś jest nie tak z torrentem. Wysłałem ponad 400 MB i w tym czasie nikt nie pobrał całości. Nie mam pojęcia co się mogło stać, u mnie wszystko gra tzn. film i napisy. Być może torrent jest uszkodzony. W tej sytuacji jak odcinek się wam odtwarza to napisy proszę dociągnąć osobno. Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić a wstawiać na nowo wydaje się, że nie ma sensu. Jeszcze 1 odcinek i wstawiam całość.
EDIT:
Spróbujcie jeszcze raz pobrać torrenta i wymusić ponowne sprawdzenie - wstawiłem nowego torrenta:
Po nocnym seedowaniu stwierdziłem, że coś jest nie tak z torrentem. Wysłałem ponad 400 MB i w tym czasie nikt nie pobrał całości. Nie mam pojęcia co się mogło stać, u mnie wszystko gra tzn. film i napisy. Być może torrent jest uszkodzony. W tej sytuacji jak odcinek się wam odtwarza to napisy proszę dociągnąć osobno. Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić a wstawiać na nowo wydaje się, że nie ma sensu. Jeszcze 1 odcinek i wstawiam całość.
EDIT:
Spróbujcie jeszcze raz pobrać torrenta i wymusić ponowne sprawdzenie - wstawiłem nowego torrenta:
House M.D. [4x15] [url=http://www.bt-chat.com/details.php?id=37205&hit=1][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
Według mojej subiektywnej opinii jeden z najlepszych odcinków w całych House`ie. A już najlepszy z 4 sezonu. House pokazał na co go stać!
Spoiler:
mam tu na myśli próby odzyskania pamięci - przedawkowanie leków, najpierw Vicodinu, a potem tego na Alzheimera i "lecznicza kąpiel". I fantazja z Cuddy - nie do zapomnienia
Według mojej subiektywnej opinii jeden z najlepszych odcinków w całych House`ie. A już najlepszy z 4 sezonu. House pokazał na co go stać! [spoiler]mam tu na myśli próby odzyskania pamięci - przedawkowanie leków, najpierw Vicodinu, a potem tego na Alzheimera i "lecznicza kąpiel". I fantazja z Cuddy - nie do zapomnienia :D :D [/spoiler]
Jak zwykle zaskakujący. Dawniej serial opierał się głównie na szukaniu chorób których pacjent najczęściej nie miał, teraz szukają pacjentów. Ciekawe urozmaicenie, ale mam nadzieję, że wrócą do dawnej formuły. Mimo, że odcinek intersujący, brakuje mi House'a w przychodni.
Jak zwykle zaskakujący. Dawniej serial opierał się głównie na szukaniu chorób których pacjent najczęściej nie miał, teraz szukają pacjentów. Ciekawe urozmaicenie, ale mam nadzieję, że wrócą do dawnej formuły. Mimo, że odcinek intersujący, brakuje mi House'a w przychodni.
IMO ten odcinek miał za zadanie pokazać, że House nie utracił "człowieczeństwa". I to mu się udało w 100% - przełamując schemat, w sposób niebanalny i mocno uderzający widza.
IMO ten odcinek miał za zadanie pokazać, że House nie utracił "człowieczeństwa". I to mu się udało w 100% - przełamując schemat, w sposób niebanalny i mocno uderzający widza.
Odcinek wcześniejszy, z podmienioną próbką krwi, moim zdaniem był najlepszym że wszystkich, lepszym i od tego Choć ten bardziej trzyma w napięciu i wprowadza coś nowego, to tamten bardziej mi się podobał:)
Spoiler:
A co do następnego:
Uratować będzie 'chciał', mniej lub bardziej chętnie. A jak? No o tym będzie następny odcinek Zresztą, nie dokońca pewne, czy pamięta ten objaw o którym mówił, czy tylko sobie przypomniał u kogo go widział
Odcinek wcześniejszy, z podmienioną próbką krwi, moim zdaniem był najlepszym że wszystkich, lepszym i od tego :) Choć ten bardziej trzyma w napięciu i wprowadza coś nowego, to tamten bardziej mi się podobał:) [spoiler]A co do następnego: Uratować będzie 'chciał', mniej lub bardziej chętnie. A jak? No o tym będzie następny odcinek ;) Zresztą, nie dokońca pewne, czy pamięta ten objaw o którym mówił, czy tylko sobie przypomniał u kogo go widział :D[/spoiler]
sprawdziły się moje przypuszczenia że Bezwzględna Zdzira umrze . Ciekawe jak będzie wyglądał duet House/Wilson w nastepnym sezonie. Czy nie będą się do siebie odzywać i ile odcinków to będzie trwało. :?: No i czy House jest w pełni sprawny umysłowo po tym wypadku z jego mózgiem, czy może stracił swój geniusz
[spoiler]sprawdziły się moje przypuszczenia że Bezwzględna Zdzira umrze :). Ciekawe jak będzie wyglądał duet House/Wilson w nastepnym sezonie. Czy nie będą się do siebie odzywać i ile odcinków to będzie trwało. :?: No i czy House jest w pełni sprawny umysłowo po tym wypadku z jego mózgiem, czy może stracił swój geniusz[/spoiler]
Już koniec? Myślałem, że jakoś inaczej ten sezon zakończą. W sumie odcinek jakoś nie powala. Skończył się jakoś nie w stylu House'a. Tak w ogóle te kilka ostatnich odcinków różni się od całej reszty. Nie wiem czym to spowodowane, możliwe, że szykują się jakieś zmiany w formule serialu na nowy sezon.
Już koniec? Myślałem, że jakoś inaczej ten sezon zakończą. W sumie odcinek jakoś nie powala. Skończył się jakoś nie w stylu House'a. Tak w ogóle te kilka ostatnich odcinków różni się od całej reszty. Nie wiem czym to spowodowane, możliwe, że szykują się jakieś zmiany w formule serialu na nowy sezon.
odcinek dobry czy nie to kwestia do dyskusji i oczywiscie gusta sa rozne. Mnie interesuje co innego:Kiedy nastepny odcinek??
Bedzie przerwa letnia czy jak? Inaczej mowiac, kiedy rozpocznie sie sezon piaty? Sa juz moze jakies plotki, albo wiadomo juz moze czy kreca te odcinki, czy moze juz wszytko gotowe i tylko je emitowac trzeba??
odcinek dobry czy nie to kwestia do dyskusji i oczywiscie gusta sa rozne. Mnie interesuje co innego:Kiedy nastepny odcinek?? Bedzie przerwa letnia czy jak? Inaczej mowiac, kiedy rozpocznie sie sezon piaty? Sa juz moze jakies plotki, albo wiadomo juz moze czy kreca te odcinki, czy moze juz wszytko gotowe i tylko je emitowac trzeba??