Saga pisze:a co tam sie stało z Super S dlugo bedziemy czekać???
Patrz moja sygne
Zostało mi kilka odcinków do końca i mam z nimi problemy :?
Jak skończe to jeszcze mnie czeka dopasowywanie 44 napisów do wszystkich odcinków ( o ile nie ma zaaktualizowanych na animesub to bede musiał ponownie recznie kazdy poprawiac)
Roboty jeszcze troszkę zostało
Musicie uzbroić się w cierpliwość bo ja nawet jak bym chciał coś szybciej zrobić to mój komp mi na to nie pozwala :|
[quote="Saga"]a co tam sie stało z Super S dlugo bedziemy czekać???[/quote]
Patrz moja sygne :) Zostało mi kilka odcinków do końca i mam z nimi problemy :? Jak skończe to jeszcze mnie czeka dopasowywanie 44 napisów do wszystkich odcinków ( o ile nie ma zaaktualizowanych na animesub to bede musiał ponownie recznie kazdy poprawiac)
Roboty jeszcze troszkę zostało :) Musicie uzbroić się w cierpliwość bo ja nawet jak bym chciał coś szybciej zrobić to mój komp mi na to nie pozwala :|
Bajka mojej młodości Jak byłam mała to ja uwielbiałam i oglądałamnamietnei nawet jak trzeba było wstac bardzo wcześnie dlatego mam małe pytanko, wiecie może gdzie w sieci można ją oglądać bez konieczności ściągania oczywiście
Bajka mojej młodości :) Jak byłam mała to ja uwielbiałam i oglądałamnamietnei nawet jak trzeba było wstac bardzo wcześnie :D dlatego mam małe pytanko, wiecie może gdzie w sieci można ją oglądać bez konieczności ściągania oczywiście ;)