Czy ktoś wie czy/kiedy będzie puszczony [url=http://www.tv.com/k-ville/show/68692/episode.html]11 epizod[/url]? Skoro jest opis to myślę, że go nakręcili.
Coś mi się jednak udało znaleźć [url=http://www.imdb.com/title/tt1195644/]<<tutaj>>[/url]. Poczekamy, zobaczymy. Nie bardzo chce mi się jednak wierzyć, że po takiej przerwie puszczą tylko 1 epizod.
Serial bardzo dobry.
Co mnie pozytywnie zaskoczyło - zagadki kryminalne na poziomie, nie jakieś badziewie jak w New Amsterdam.
Pilot serialu trzeba przyznać nie powala, nawet nieco zniechęca. Dlatego po pierwszym odcinku zrobiłem sobie 2 tygodnie przerwy. Natomiast wszystkie pozostałe zobaczyłem w 2 dni.
Bardzo dobra postać policjanta-partnera
Spoiler:
,która jak się okazuje jest byłym przestępcą
Także interesująca postać szefa głównych bohaterów
Spoiler:
(ta cała akcja z prostytutką)
Brakuje oczywiście sensownego zakończenia, ale i tak serial polecam wszystkim, szkoda, że tak mało odcinków!!!
Serial bardzo dobry. Co mnie pozytywnie zaskoczyło - zagadki kryminalne na poziomie, nie jakieś badziewie jak w New Amsterdam. Pilot serialu trzeba przyznać nie powala, nawet nieco zniechęca. Dlatego po pierwszym odcinku zrobiłem sobie 2 tygodnie przerwy. Natomiast wszystkie pozostałe zobaczyłem w 2 dni. Bardzo dobra postać policjanta-partnera [spoiler],która jak się okazuje jest byłym przestępcą[/spoiler] Także interesująca postać szefa głównych bohaterów [spoiler](ta cała akcja z prostytutką)[/spoiler] Brakuje oczywiście sensownego zakończenia, ale i tak serial polecam wszystkim, szkoda, że tak mało odcinków!!!
Nie porywa jako serial kryminalno - obyczajowy.
Za to duży plus za stworzenie klimatu pięknego miasta z historią, przez które przeszedł żywioł, który zabrał ze sobą wszystko i zostawił chaos.
Nowy Orlean to jeden z ważniejszych bohaterów tego serialu i za to brawa dla twórców.
Nie porywa jako serial kryminalno - obyczajowy. Za to duży plus za stworzenie klimatu pięknego miasta z historią, przez które przeszedł żywioł, który zabrał ze sobą wszystko i zostawił chaos. Nowy Orlean to jeden z ważniejszych bohaterów tego serialu i za to brawa dla twórców.
Niedawno się zdecydowałem i właśnei skończyłem oglądać. Jedyne co mi przychodzi na myśl po obejrzeniu to pytanie kto i dlaczego zdjął ten serial z anteny!? Jest świetny, klimatyczny i strasznie wciągający!! Polecam wszystkim!
Niedawno się zdecydowałem i właśnei skończyłem oglądać. Jedyne co mi przychodzi na myśl po obejrzeniu to pytanie kto i dlaczego zdjął ten serial z anteny!? Jest świetny, klimatyczny i strasznie wciągający!! Polecam wszystkim!
piotr_cebo pisze:Niedawno się zdecydowałem i właśnei skończyłem oglądać. Jedyne co mi przychodzi na myśl po obejrzeniu to pytanie kto i dlaczego zdjął ten serial z anteny!? Jest świetny, klimatyczny i strasznie wciągający!! Polecam wszystkim!
Właśnie zacząłem oglądać ten serial niedawno, jestem mniej więcej w połowie sezonu i mam dokładnie takie same wrażenia jak piotr_cebo. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak dobry serial został zdjęty z anteny. Naprawdę ma świetny klimat ten serial, ciekawe i wnoszące wiele do akcji retrospekcje.
Polecam wszystkim, co nie oglądali. Serial liczy tylko 10 odcinków, ale naprawdę dobrych odcinków.
[quote="piotr_cebo"]Niedawno się zdecydowałem i właśnei skończyłem oglądać. Jedyne co mi przychodzi na myśl po obejrzeniu to pytanie kto i dlaczego zdjął ten serial z anteny!? Jest świetny, klimatyczny i strasznie wciągający!! Polecam wszystkim![/quote]
Właśnie zacząłem oglądać ten serial niedawno, jestem mniej więcej w połowie sezonu i mam dokładnie takie same wrażenia jak [b]piotr_cebo[/b]. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak dobry serial został zdjęty z anteny. Naprawdę ma świetny klimat ten serial, ciekawe i wnoszące wiele do akcji retrospekcje. Polecam wszystkim, co nie oglądali. Serial liczy tylko 10 odcinków, ale naprawdę dobrych odcinków.
Hm, święta racja, chciałem napisać coś konstruktywnego, ale zauważyłem, że już rok temu to uczyniłem Nic dodać, nić ująć. Serial króciutki ale naprawdę warty polecania. Bardzo miło można spędzić przy nim czas. Polecam wszystkim jako przerywnik od obowiązków lub zajęcie na wolny długi weekend.
Hm, święta racja, chciałem napisać coś konstruktywnego, ale zauważyłem, że już rok temu to uczyniłem :D Nic dodać, nić ująć. Serial króciutki ale naprawdę warty polecania. Bardzo miło można spędzić przy nim czas. Polecam wszystkim jako przerywnik od obowiązków lub zajęcie na wolny długi weekend.
Dodałabym, dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji wyłapać tego z moich wcześniejszych postów, że serial otwiera wiele ciekawych tematów, i mocno zaciekawia miejscem, w którym się dzieje
Dodałabym, dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji wyłapać tego z moich wcześniejszych postów, że serial otwiera wiele ciekawych tematów, i mocno zaciekawia miejscem, w którym się dzieje :grin:
Już skończyłem cały sezon, który dalej trzyma konkretny poziom.
Serial, tak jak wiele osób napisało, naprawdę oddaje klimat Nowego Orleanu, nie tylko tego miasta zniszczonego przez huragan, ale pokazuje też część Nowego Orleanu sprzed Katriny.
Również dwie główne postaci są dla mnie plusem tego serialu, choć zupełnie inni to obu ich polubiłem.
Największym minusem tej pozycji jest to, że jest ona taka krótka. Tylko 10 odcinków, co to ma być?!
Już skończyłem cały sezon, który dalej trzyma konkretny poziom. Serial, tak jak wiele osób napisało, naprawdę oddaje klimat Nowego Orleanu, nie tylko tego miasta zniszczonego przez huragan, ale pokazuje też część Nowego Orleanu sprzed Katriny. Również dwie główne postaci są dla mnie plusem tego serialu, choć zupełnie inni to obu ich polubiłem. Największym minusem tej pozycji jest to, że jest ona taka krótka. Tylko 10 odcinków, co to ma być?! :-p