[quote="Sott23"]a tu dupa nie będzie kontynuacji [/quote] [quote="bweb"]Wielka szkoda.[/quote] [quote="panjandrum"]To największe rozczarowanie tego sezonu! [/quote]
Dla mnie największym rozczarowaniem sezonu jest to że na stronie jest tak mało odcicinków Cleopatra 2525 :alien:
[quote="panjandrum"]To największe rozczarowanie tego sezonu! Evil or Very Mad Evil or Very Mad[/quote] Jak dla mnie i póki co to nawet spore. Szukam właśnie wątku o serialu eureka ale coś nie widze...
Fajne zakończenie pierwszego sezonu.
Tym bardziej szkoda, że nie będzie kontynuacji
Na prawdę, nie ma żadnej nadziei? Serial, aż się prosi o ciąg dalszy!
Fajne zakończenie pierwszego sezonu. Tym bardziej szkoda, że nie będzie kontynuacji :( Na prawdę, nie ma żadnej nadziei? Serial, aż się prosi o ciąg dalszy!
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Jak pisałam już z milion razy - seriali, które lubię, nie oglądam w naszej telewizji - nie znoszę lektorów i tych beznadziejnych tłumaczeń. No i mając je na kompie mogę się nimi cieszyć kiedy tylko dusza zapragnie
Jak pisałam już z milion razy - seriali, które lubię, nie oglądam w naszej telewizji - nie znoszę lektorów i tych beznadziejnych tłumaczeń. No i mając je na kompie mogę się nimi cieszyć kiedy tylko dusza zapragnie :-p
Tak czy inaczej jest to dobra wiadomość.
Dobrze, że taki serial znalazł się w ogólnodostępnej PL TV.
No i również jest to dobra okazja, dla nowicjuszy, może ktoś przypadkiem obejrzy i mu się spodoba...
......
Ciekawe jak z dalszymi losami bohaterów....?
Tak czy inaczej jest to dobra wiadomość. Dobrze, że taki serial znalazł się w ogólnodostępnej PL TV. No i również jest to dobra okazja, dla nowicjuszy, może ktoś przypadkiem obejrzy i mu się spodoba... ...... Ciekawe jak z dalszymi losami bohaterów....?
W sumie to nie wiem czemu nie mieli by go emitować w publicznej, przecież tam nic takiego się nie dzieje... True Blood, to faktycznie bym się nie zdziwiła..
W sumie to nie wiem czemu nie mieli by go emitować w publicznej, przecież tam nic takiego się nie dzieje... True Blood, to faktycznie bym się nie zdziwiła.. :-p
Baaaardzoooo ślicznie proszę o doseedowanie
odc. od 13-16 ...wcześniej nie zauważyłam, że są jeszcze dodatkowe odcinki a teraz niestety seeda ani jednego nie widzę brakuje mi ok.10% tylko ...please!
Baaaardzoooo ślicznie proszę o doseedowanie odc. od 13-16 :smile: ...wcześniej nie zauważyłam, że są jeszcze dodatkowe odcinki a teraz niestety seeda ani jednego nie widzę :cry: brakuje mi ok.10% tylko ...please! :smt022
Jak dla mnie to kończy się OK. Oglądałem już jakiś czas temu i polecam bo ten serial jest taki trochę nietuzinkowy. Nawet odświeżający bym powiedział :)