Jako jedyny (na tym forum) widz tego serialu, zapraszam na dwa najnowsze odcinki.
[3x07-08]:
Serial wraca po świętach - 6 stycznia, aczkolwiek sytuacja jego jest niejasna z racji strajku, sam się w tym za dobrze nie orientuje, bo jedyne info jakie dociera dotyczy Family Guy'a. Zatem tutaj może być analogicznie, jako że cała ekipa (w zasadzie to głównie Seth MacFarlane) tworząca jest niemal identyczna.
Jako jedyny (na tym forum) widz tego serialu, zapraszam na dwa najnowsze odcinki.
[3x07-08]:
Serial wraca po świętach - 6 stycznia, aczkolwiek sytuacja jego jest niejasna z racji strajku, sam się w tym za dobrze nie orientuje, bo jedyne info jakie dociera dotyczy Family Guy'a. Zatem tutaj może być analogicznie, jako że cała ekipa (w zasadzie to głównie Seth MacFarlane) tworząca jest niemal identyczna.
ogladam ten serial jak i family guy (tyle ze w 175mb) i z wielkim bolem serca stwierdzam ze FG zszedl w na psy w sezonie 6 za to AD trzyma jak na razie poziom
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
ogladam ten serial jak i family guy (tyle ze w 175mb) i z wielkim bolem serca stwierdzam ze FG zszedl w na psy w sezonie 6 za to AD trzyma jak na razie poziom
Ja też oglądam oba seriale, w wersji xvid asd i niestety muszę się z fluidem zgodzić. FG nie bawi już tak jak kiedyś, a szkoda. AD zawsze było na średnim poziomie
Ja też oglądam oba seriale, w wersji xvid asd i niestety muszę się z fluidem zgodzić. FG nie bawi już tak jak kiedyś, a szkoda. AD zawsze było na średnim poziomie :wink:
Ja mam podobne odczucia, z tym że nieco się one różnią wobec AD. FG jest obecnie nudny i nieśmieszny, może się z 2-3 motywy dobre na odcinek pojawią. A będzie jeszcze gorzej. Natomiast AD, to nie wiem czy to właśnie wina kondycji FG, ale mi się on coraz bardziej podoba.
Ja mam podobne odczucia, z tym że nieco się one różnią wobec AD. FG jest obecnie nudny i nieśmieszny, może się z 2-3 motywy dobre na odcinek pojawią. A będzie jeszcze gorzej. Natomiast AD, to nie wiem czy to właśnie wina kondycji FG, ale mi się on coraz bardziej podoba.
batman2k3 pisze:Jako jedyny (na tym forum) widz tego serialu, zapraszam na dwa najnowsze odcinki.
Oj, trzeba cię wyprowadzić z błędu. Widziałem cały pierwszy sezon i parę odcinków z drugiego i bardzo mi się podobało! W sumie to chyba mój ulubiony serial animowany komediowy. Zamierzam nadrobić zaległości nieługo
[quote="batman2k3"]Jako jedyny (na tym forum) widz tego serialu, zapraszam na dwa najnowsze odcinki.[/quote]
Oj, trzeba cię wyprowadzić z błędu. Widziałem cały pierwszy sezon i parę odcinków z drugiego i bardzo mi się podobało! W sumie to chyba mój ulubiony serial animowany komediowy. Zamierzam nadrobić zaległości nieługo :)
Trudno polemizować na temat komediowego serialu animowanego, poza odcinek był fajny, albo nie fajny . Teraz przynajmniej widzisz, że parę osób z forum jest ci bardzo wdzięcznych za wstawki
Trudno polemizować na temat komediowego serialu animowanego, poza odcinek był fajny, albo nie fajny :wink:. Teraz przynajmniej widzisz, że parę osób z forum jest ci bardzo wdzięcznych za wstawki :)
hej, czy ma ktoś namiar na działający torrent do 2 serii AD w asd. szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. O RS już wysłałem prośbę, ale nie cieszyła się dużym zainteresowaniem
hej, czy ma ktoś namiar na działający torrent do 2 serii AD w asd. szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. O RS już wysłałem prośbę, ale nie cieszyła się dużym zainteresowaniem :smile: