napisy.info / n24 i inne...
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
A przepraszam bardzo ktokolwiek zaglebil sie w ten temat? Po 1 tlumacz naprawde potrzebuje na adwokata. Tak z tego co na razie wynika bedzie miec proces sadowy i nie jest to zadne klamstwo. A to ze hatak pomaga przy zbiorce to coz takiego dziwnego.
Zastanowcie sie czasem co piszecie jezeli nie macie pojecia o calej sprawie.
To ze ogolnie w sprawie n.org zostanie umozona nie oznacza ze tlumacz nie moze zostac oskarzony. I nie .. Do tej pory nie ma decyzji w sprawie czy zostanie umozona. Tak moze sie zdarzyc ale rownie prawdopodobne jest to ze nie bedzie tak i jednak zostana ludzie postawione przed sadem.Z tego co się orientuję prokuratura nie jest w stanie postawic żadnych zarzutów i sprawa zostanie umorzona.
Nie ma wiec potrzeby wynajmowania prywatnego adwokata.
No ale każda okazja jest dobra by sięgnąc do cudzej kieszeni...
Zastanowcie sie czasem co piszecie jezeli nie macie pojecia o calej sprawie.
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
no wlasnie dlatego ze "nie mamy pojecia o calej sprawie" mamy takie a nie inne wyobrazenie o temacie i pewnie kiladziesiat tysiecy internautow mysli podobnieZastanowcie sie czasem co piszecie jezeli nie macie pojecia o calej sprawie.
to ze nie znam kulis roszad politycznych w kraju jest powodem abym nei komentowal tego jak to widze??? - czlowieku nie rozluzniaj mnie bo nawet za komuny cenzura nie miala tak glupich pomyslow...
jedna zbiorka za druga i nigdy sie to nei konczy :?
zalosne sa takie apele i powoduja jedynie niesmak i co raz wiekszy fetorek ktory sie unosi nad hatakiem a teraz jeszcze nad n24
kiedys mialem szacunek do ww. jednak topnieje on z kazdym dniem i nie jestem odosobniony w swoich przekonaniach

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
Ktos potrzebuje pomocy z tlumaczy to kto ma organizowac zbiorke? Raczej spoleczenstwo tlumaczy. A ktos pomyslal dlaczego sa zbiorki? Bo nikt nie chce brac pieniedzy od ludzi tlumaczacych. Chyba wystarczajaco duzo daja od siebie.
A n24 to nadal serwis Hataku. Do tego chodzilo o to aby znalezc jak najwiecej ludzi ktorzy chca pomoc tlumaczowi.
A n24 to nadal serwis Hataku. Do tego chodzilo o to aby znalezc jak najwiecej ludzi ktorzy chca pomoc tlumaczowi.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Sęk w tym, że nikt nie wierzy w tego "tłumacza".
Jest to o tyle niewiarygodne, że oficjalnie prokuratura jak dotychczas nie postawiła żadnych zarzutów i kombinuje teraz jakby tu sprawę umorzyc - nie wierze więc, żeby potrzebny był prywatny adwokat.
Ale nie o to tutaj chodzi i wszyscy dobrze o tym wiedzą - hatak jest serwisem zarobkowym i nie rozumiem po co się z tym ukrywac.
No chyba, że chodzi o to, że ludzie będą bardziej skłonni sięgnąc do swojej kieszeni jesli beda myslec, że to dla dobra sprawy a nie dla dóbr kilku cwaniaczków...
Jest to o tyle niewiarygodne, że oficjalnie prokuratura jak dotychczas nie postawiła żadnych zarzutów i kombinuje teraz jakby tu sprawę umorzyc - nie wierze więc, żeby potrzebny był prywatny adwokat.
Ale nie o to tutaj chodzi i wszyscy dobrze o tym wiedzą - hatak jest serwisem zarobkowym i nie rozumiem po co się z tym ukrywac.
No chyba, że chodzi o to, że ludzie będą bardziej skłonni sięgnąc do swojej kieszeni jesli beda myslec, że to dla dobra sprawy a nie dla dóbr kilku cwaniaczków...

-
Wskaż do odpowiedzi
A ja Ci moge powiedziec ze obecnie ten tlumacz potrafi byc nawet 2 raz dziennie wzywana do prokuratury. A dokladniej tlumaczka.
I nie jest to zbiorka na hatak.
Po 2 mialem okazje rozmawiac z "Sokarem" na ten temat jak i z tlumaczka. Wiec sprawa pewna jest. I to nie jest zadna kolejna zbiorka na serwis.
I nie jest to zbiorka na hatak.
Po 2 mialem okazje rozmawiac z "Sokarem" na ten temat jak i z tlumaczka. Wiec sprawa pewna jest. I to nie jest zadna kolejna zbiorka na serwis.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
- Kontakt:
A skad my niby mamy wiedziec ze to nei ty jestes ta "tlumaczka" badz nawet samym sokarem i piszesz to aby odwrocic kota ogonem :roll:
Pomysl troche zanim znowu sie wypowiesz.
jedynym sposobem aby to udowodnic to pokazac wezwania do prokuratury lub jakis inny namacalny dowod
wezwanie do prokuratury jest wysylane LISTEM POLECONYM i tylko w ten sposob mozesz tam zostac wezwany
NIGDY nei slyszalem o czyms takim jak wezwanie na telefon bo tylko tak nalezy wytlumaczyc to rzekome "wzywanie 2 razy dziennie"
jednym slowem - brednie wyssane z brudnego palucha :roll:
Pomysl troche zanim znowu sie wypowiesz.
jedynym sposobem aby to udowodnic to pokazac wezwania do prokuratury lub jakis inny namacalny dowod
ta a ja jestem pingwinek pik pokmlodszy pisze:ten tlumacz potrafi byc nawet 2 raz dziennie wzywana do prokuratury
wezwanie do prokuratury jest wysylane LISTEM POLECONYM i tylko w ten sposob mozesz tam zostac wezwany
NIGDY nei slyszalem o czyms takim jak wezwanie na telefon bo tylko tak nalezy wytlumaczyc to rzekome "wzywanie 2 razy dziennie"
jednym slowem - brednie wyssane z brudnego palucha :roll:

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
No to slyszec nie slyszales ale tak tez moze byc. Wystarczy ze odwiedzi Cie funkcjonariusz. I wtedy nie potrzeba pisemnego wezwania. Idziesz i tyle.
A skad mozna wiedziec ze ja to ja. Po pierwsze jeszcze do niedawna wasze seriale do sieci ED2K wypuszczalem z ludzmi z tego forum: osiol.com.pl, ktorego jestem administratorem.
Po 2 informacje mam tylko dlatego ze kontaktuje sie z roznymi serwisami i czasem zawiazuje wspolprace. Tak jak bylo tutaj. A ze hatak, a głownie n24 jest tym ktore jest polecane przez moje forum do napisow stad tez kontakt, ktory posiadam.
A skad mozna wiedziec ze ja to ja. Po pierwsze jeszcze do niedawna wasze seriale do sieci ED2K wypuszczalem z ludzmi z tego forum: osiol.com.pl, ktorego jestem administratorem.
Po 2 informacje mam tylko dlatego ze kontaktuje sie z roznymi serwisami i czasem zawiazuje wspolprace. Tak jak bylo tutaj. A ze hatak, a głownie n24 jest tym ktore jest polecane przez moje forum do napisow stad tez kontakt, ktory posiadam.
-
fluid
- Kontakt:
specjalnie zadzwonilem i dowiedzialem sie u zrodla (nei ma to jak policjanci i prawnicy w rodzinie)mlodszy pisze:Wystarczy ze odwiedzi Cie funkcjonariusz
policjant moze przyjsc do ciebie i cie zabrac z domu TYLKO jak nie stawisz sie na wezwanie wyslane listem poleconym czyli mowiac po ludzku doprowadza cie sila na przesluchanie/rozprawe
nie ma mozliwosci aby prokurator zadzwonil na posterunek i powiedzial - "przyprowadzcie mi Jana Kowalskiego" bo chcialem go sobie przesluchac"
a juz tym bardziej nie dwa razy w ciagu jednego dnia
tak wiec po raz drugi zlapalem cie na klamstwie - masz cos jeszcze do dodania??

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
Niech bedzie po Twojemu. Mi jednak powiedziano co powiedziano. I jednak nadal Twierdze ze mozna byc wezwanym tak z wlasnego doswiadczenia. I wolalem sie nie klocic ze tak nie wypada. A pozatym jak wychodzisz od nich i informuja Cie ze moga jeszcze chcieli z Toba porozmawiac i prosze sie wstawic jak zadzwonimy to nie dyskutuje sie.
EDIT: Jednak sie pomylilem. I to grubo. Przepraszam wiec za dywagacje niepotrzebna. Jednak nie po 2 razy dziennie byla wzywana. Jednak czesto odwiedza prokurature. Ale przynajmniej raz w tygodniu ja odwiedza.
Jednak nie zmieni sie moje zdanie na temat tego ze 2 razy dziennie odwiedzalem prokurature w celu wyjasnien skladanych im. Po prostu mam niemile wspomnienia z tym.
EDIT: Jednak sie pomylilem. I to grubo. Przepraszam wiec za dywagacje niepotrzebna. Jednak nie po 2 razy dziennie byla wzywana. Jednak czesto odwiedza prokurature. Ale przynajmniej raz w tygodniu ja odwiedza.
Jednak nie zmieni sie moje zdanie na temat tego ze 2 razy dziennie odwiedzalem prokurature w celu wyjasnien skladanych im. Po prostu mam niemile wspomnienia z tym.
-
fluid
- Kontakt:
i tu sie myliszak wychodzisz od nich i informuja Cie ze moga jeszcze chcieli z Toba porozmawiac i prosze sie wstawic jak zadzwonimy to nie dyskutuje sie.
jakbys znala troche swoje prawa to by sie na to nie godzila
to ze oni chca sobie pogadac to mi kolo wentla lata
BEZ OFICJALNEGO WEZWANIA MOZESZ IM SIE NA TAKI TEKST GOLA DUPA WYPIAC I CI MOGA SKOCZYC
nie masz obowiazku sie stawiac na byle telefon jeno na oficjalne wezwanie
jezeli jest tak jak opisujesz to ja bym ekspresikiem skladal skarge i szybko by im to sie czkawka odbilo bo to co opisujesz to jest bezprawie i za cos takiego powinna osoba to mowiaca poleciec do dyscyplinarki
tyle z mojej strony

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
Dawno nie wchodzilem juz na storne n.info, dzisiaj po przeczytaniu jednego newsa na hataku przeczytalem kilka akutalnosci na stronie. Jeden wpis bardzo mnie zainteresowal. Po przejsciu (jak zwylke na wspaniałe) FORUM, zobaczyłem pewien post. Powiem tak, czytajac te wypociny, myślałem że padnę. I to nie chodzi mi tutaj o mowienie: to wariat, idiota, kretyn, ma cos z glową. Za niego faktycznie powinien się ktoś wziąć, bo ten człowiek jest chory. Popadł w jakąś manię, szaleńśtwo, zatracił się. A z resztą...... przeczytajcie sami: http://napisy.info/forum/index.php?s=50 ... pic=129612
-
asd
-
Expert
hahaha - shizofrenia totalna - szklarski rozmawia już sam ze sobą - nikt nie wtrącił nawet jednego wyrazu w ten marny i żałosny monolog...K. J. Szklarski pisze:(...)Pozostałym Państwu także dziękuję, ale proszę o: niewciąganie mnie w dyskusję,
Całe te jego wypociny miały na celu wykreowanie swojej osoby jako "boga" - najpierw straszy zaskarżeniem do prokuratury (że niby on moze wszystko itp) a potem dobrodusznie odpuszcza grzechy i rezygnuje z tego (dziękuję kochany!!) - kompleks Chrystusa?
Swoją drogą jest ktoś, kto faktycznie udziela się aktywnie na tamtym forum?
Po co?

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Znalezione na Wykopie:
http://prawda2.info/prawda/krzysztof_szklarski.html
PS [OT] Śmiesznie się to forum wysypuje na ostatniej wersji RC Opery - scroll bary są dłuuuuugie.
http://prawda2.info/prawda/krzysztof_szklarski.html
PS [OT] Śmiesznie się to forum wysypuje na ostatniej wersji RC Opery - scroll bary są dłuuuuugie.
-
Wskaż do odpowiedzi
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss
Niby o czym innym, ale na końcu tekstu jest i Szklarski.
Niby o czym innym, ale na końcu tekstu jest i Szklarski.
-
asd
-
Expert
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Oceń ten serial