Wszystko zależy od uploaderów. I uwaga na przyszłość: założenie tematu z takim pytaniem i niczym więcej, nie jest najlepszą drogą do uzyskania solidnej odpowiedzi. W obu przypadkach, bo o serialu "House" założyłeś identycznie brzmiący temat. Skoro jest to nowe forum, to zaczynajmy od choć drobnego wprowadzenia w klimat serialu, a nie tylko pytań o to, czy będzie. Prosiłbym
Wszystko zależy od uploaderów. I uwaga na przyszłość: założenie tematu z takim pytaniem i niczym więcej, nie jest najlepszą drogą do uzyskania solidnej odpowiedzi. W obu przypadkach, bo o serialu "House" założyłeś identycznie brzmiący temat. Skoro jest to nowe forum, [b]to zaczynajmy od choć drobnego wprowadzenia w klimat serialu[/b], a nie tylko pytań o to, czy będzie. Prosiłbym :)
oki nie ma sprawy na drugi raz walne opis okladke itp. bo lubie ogladac seriale w xvid asd tylko nie moge sie ich doczekac ;] gdybym tylko mial lepsze lacze to z checia bym pomogl ale z neo 512/128 to za duzo nie pomoge ;/
a co do ghost whisperer wyszlo juz 8 odcinkow z tego do 6 sa napisy niestety musialem zassac w normalnym formacie ;/ bo nie wiedzialem czy bedziecie kontynuowac czy moze zapomnieliscie
oki nie ma sprawy na drugi raz walne opis okladke itp. bo lubie ogladac seriale w xvid asd :D tylko nie moge sie ich doczekac ;] gdybym tylko mial lepsze lacze to z checia bym pomogl ale z neo 512/128 to za duzo nie pomoge ;/
a co do ghost whisperer wyszlo juz 8 odcinkow z tego do 6 sa napisy niestety musialem zassac w normalnym formacie ;/ bo nie wiedzialem czy bedziecie kontynuowac czy moze zapomnieliscie
Serial jak najbardziej będzie kontynuowany przeze mnie. Zastanawiam się jedynie czy wstawiać po odcinku czy od razu całość, ponieważ napisy wychodzą trochę z opóźnieniem.
Serial jak najbardziej będzie kontynuowany przeze mnie. Zastanawiam się jedynie czy wstawiać po odcinku czy od razu całość, ponieważ napisy wychodzą trochę z opóźnieniem.
Wrzucaj po odcinku i tak już masz opóźnienie o 6 odcinków to miejmy nadzieję, że w międzyczasie brakujące napisy wyjdą...
Ja już w desperacji z angielskimi subami oglądam
Wrzucaj po odcinku i tak już masz opóźnienie o 6 odcinków to miejmy nadzieję, że w międzyczasie brakujące napisy wyjdą... Ja już w desperacji z angielskimi subami oglądam :D
Kto grzecznie czeka ten się doczeka . Zapraszam na Ghost Whisperer Sezon3
Niestety, przez strajk scenarzystów sezon bardzo króciutki. Mam nadzieję, że 4 sezon (jak będzie) ukaże się w całości bo serial chociaż nie błyszczy to bardzo przyjemnie się go ogląda. Tym bardziej, że główną rolę gra ładna Jennifer .
[quote="Mroofa69"] to nic tylko grzecznie czekać[/quote]
Kto grzecznie czeka ten się doczeka :wink:. Zapraszam na Ghost Whisperer Sezon3 [url=http://www.mininova.org/tor/1146415][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
Niestety, przez strajk scenarzystów sezon bardzo króciutki. Mam nadzieję, że 4 sezon (jak będzie) ukaże się w całości bo serial chociaż nie błyszczy to bardzo przyjemnie się go ogląda. Tym bardziej, że główną rolę gra ładna Jennifer :D.
Gawith pisze:
hmm napisy z 3x12 to tak naprawdę napisy z 3x10 coś jest walnięte Wink
Faktycznie, moje niedopatrzenie :oops:. Wszystko przez to, że akurat ostatniego odcinka nie oglądałem jeszcze a przy ściąganiu napisów coś mi się musiało pomieszać . Na szczęście napisy są ogólnodostępne.
[quote="Gawith"] hmm napisy z 3x12 to tak naprawdę napisy z 3x10 coś jest walnięte Wink[/quote]
Faktycznie, moje niedopatrzenie :oops:. Wszystko przez to, że akurat ostatniego odcinka nie oglądałem jeszcze a przy ściąganiu napisów coś mi się musiało pomieszać :). Na szczęście napisy są ogólnodostępne.
Hi
Thanks for your beautiful works.i love this site...
i have a question about ghost whisper...
when will you do ep 04x13 and ep 04x14 and ep 05x15 as they already aired.
[b]Hi Thanks for your beautiful works.i love this site... i have a question about ghost whisper... when will you do ep 04x13 and ep 04x14 and ep 05x15 as they already aired.