Wkrocz w świat pełen niebezpieczeństwa i erotyzmu...
Dzień dzisiejszy - San Francisco.
Miastem rządzi Książe klanu Ventru - Julian Luna.
Porządek próbuje zakłócić rządny władzy Primogen klanu Brujah - Eddie Fiori oraz zbytnie zainteresowanie osobą Księcia przez dwoje śmiertelników - detektywa Franka Kohanka oraz dziennikarki zakochanej w Księciu - Catlin Berng,
W tym świecie możesz być na zawsze młodym, na zawsze pięknym...na zawsze potępionym...
Enter to this danger and erotic world...
Present day - San Francisco
Prince of the Ventru clan - Julian Luna is in chareg of the city.
The ancient order is beeing disturbed by two things:
Eddie Fiori - Primogen from the Brujah clan and two mortal people:
Detective Frank Kohank and jurnalist who is in love with the Prince - Catlin Berng.
In this world you can be forever young, forever beauty...forever damned...
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Wkrocz w świat pełen niebezpieczeństwa i erotyzmu... Dzień dzisiejszy - San Francisco. Miastem rządzi Książe klanu Ventru - Julian Luna. Porządek próbuje zakłócić rządny władzy Primogen klanu Brujah - Eddie Fiori oraz zbytnie zainteresowanie osobą Księcia przez dwoje śmiertelników - detektywa Franka Kohanka oraz dziennikarki zakochanej w Księciu - Catlin Berng, W tym świecie możesz być na zawsze młodym, na zawsze pięknym...na zawsze potępionym...
Enter to this danger and erotic world... Present day - San Francisco Prince of the Ventru clan - Julian Luna is in chareg of the city. The ancient order is beeing disturbed by two things: Eddie Fiori - Primogen from the Brujah clan and two mortal people: Detective Frank Kohank and jurnalist who is in love with the Prince - Catlin Berng. In this world you can be forever young, forever beauty...forever damned...
mam male problemy techniczne i na razie nei moge zaczac seedowac
jedyne wyjscie to usun kindreda z csoon a ja jak sie uporam z trudnosciami to go wstawie
ps pisze to z psp i zajelo mi to jakies 3 minuty
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
mam male problemy techniczne i na razie nei moge zaczac seedowac jedyne wyjscie to usun kindreda z csoon a ja jak sie uporam z trudnosciami to go wstawie
ps pisze to z psp i zajelo mi to jakies 3 minuty :D