Myślę, że warto założyć temat z numerami kontaktowymi użytkowników naszego forum. Pewnie najczęściej będą to numery gg, ale każe inne też mile widziane Jak ktoś napisze posta pod spodem, to zaktualizuję posta.
Kolejna prośba, tym razem do userów. Jeśli już dodajecie jakiś kontakt do listy, to napiszcie do tej osoby, nie bójcie się i nie wstydźcie, nikt Was nie wygodni, nie okrzyczy i nie zgani za to. Nie bierzcie tych numerów, aby tylko je mieć w swojej liście kontaktów i obserwować opisy innych jak jakiś seryjny morderca ;-) Czasem można nawiązać w ten sposób na prawdę ciekawe znajomości. Oczywiście jest też prawdopodobność że traficie na jakiegoś zbłąkanego geja xD (pozdro Shedao! xD <joke> ), lecz to raczej mało prawdopodobne.
Radziłbym się powstrzymać od podawania numerów telefonów... to na razie przecież niepotrzebne
Myślę, że warto założyć temat z numerami kontaktowymi użytkowników naszego forum. Pewnie najczęściej będą to numery gg, ale każe inne też mile widziane :-) Jak ktoś napisze posta pod spodem, to zaktualizuję posta.
[color=darkblue]Kolejna prośba, tym razem do userów. Jeśli już dodajecie jakiś kontakt do listy, to napiszcie do tej osoby, nie bójcie się i nie wstydźcie, nikt Was nie wygodni, nie okrzyczy i nie zgani za to. Nie bierzcie tych numerów, aby tylko je mieć w swojej liście kontaktów i obserwować opisy innych jak jakiś seryjny morderca ;-) Czasem można nawiązać w ten sposób na prawdę ciekawe znajomości. Oczywiście jest też prawdopodobność że traficie na jakiegoś zbłąkanego geja xD (pozdro Shedao! xD <joke> ), lecz to raczej mało prawdopodobne.[/color]
[color=brown]Radziłbym się powstrzymać od podawania numerów telefonów... to na razie przecież niepotrzebne :P[/color]
Skoro wyszła taka inicjatywa to i ja podam swój namiar: 9811505. wszelkie pytania są mile widziane, ale nie popełnijcie tego błędu co niektórzy: nie pytajcie co znaczą moje statusy po łacinie. jestem dziwnym człowiekiem i takie pytania baaaaaaaaaaaaarrrrrrrdzo mnie irytują.
Skoro wyszła taka inicjatywa to i ja podam swój namiar: 9811505. wszelkie pytania są mile widziane, ale nie popełnijcie tego błędu co niektórzy: nie pytajcie co znaczą moje statusy po łacinie. jestem dziwnym człowiekiem i takie pytania baaaaaaaaaaaaarrrrrrrdzo mnie irytują.
Lepiej nie podawajcie mailów w tej formie, bo potem pełno spamu będziecie mieli. Lepiej zamiast @ wkleić [at]. Serio, serio
To jak wszyscy tak tłumnie (? ) podają swoje numery, to i ja podam: 1625749
Lepiej nie podawajcie mailów w tej formie, bo potem pełno spamu będziecie mieli. Lepiej zamiast @ wkleić [at]. Serio, serio ;) To jak wszyscy tak tłumnie (? :P) podają swoje numery, to i ja podam: 1625749 :)
Jak ktoś do mnie pisze: Hejka. PoKliKasH????!!!!! << to mam ochot być zamkniętym człowiekiem. Ale kulturalnie odpisuje: spierd***j i blok. Jeśli ktoś do mnie pisze czy mam czas pogadać to mam czas, ale jeśli się okaże że przechodzisz do pisma Sphyjacioooołka. to również blok. Jeśli ktoś błyszczy integlencją i można z nim normalnie porozmawiać to nigdy bloka nie dostanie. Poprostu denerwują mnie głupie pytania.
Jak ktoś do mnie pisze: Hejka. PoKliKasH????!!!!! << to mam ochot być zamkniętym człowiekiem. Ale kulturalnie odpisuje: spierd***j i blok. Jeśli ktoś do mnie pisze czy mam czas pogadać to mam czas, ale jeśli się okaże że przechodzisz do pisma Sphyjacioooołka. to również blok. Jeśli ktoś błyszczy integlencją i można z nim normalnie porozmawiać to nigdy bloka nie dostanie. Poprostu denerwują mnie głupie pytania.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Wochniu pisze:Jak ktoś do mnie pisze: Hejka. PoKliKasH????!!!!! << to mam ochot być zamkniętym człowiekiem. Ale kulturalnie odpisuje: spierd***j i blok. Jeśli ktoś do mnie pisze czy mam czas pogadać to mam czas, ale jeśli się okaże że przechodzisz do pisma Sphyjacioooołka. to również blok. Jeśli ktoś błyszczy integlencją i można z nim normalnie porozmawiać to nigdy bloka nie dostanie. Poprostu denerwują mnie głupie pytania.
No to się rozumie. Też jestem bez serca dla takich ludzi . Chociaż muszę przyznać, iż już od jakiegoś roku nikt z tego typu "cool młodzieży" mnie nie zaczepiał
Za to dostałem ostatnio fajny łańcuszek. Zwykle olewam nie czytając, od razu blokując dany kontakty. Moi znajomi też wiedzą, że do mnie się łańcuszków nie wysyła i znają konsekwencję więc mam spokój. No ale wracając do tego ostatniego łańcuszka. Szczerość faceta mnie rozwaliło, tak jak jego pomysł (dla jego dobra nie podaje nr gg). Poniżej treść
siema,mam aka sprawe nie jestem jakims palantem i nie sciemiam.zbieram sobie na bmw(e46),jjezeli chcesz mozesz mi w tym pomoc wysyłajac mi symboliczna 5 zł na konto w www.payu.pl na sebas18@onet.eu załozenie takiego konta to 2 min,.Przekaz ta wiadomosc z 5 znajomym to szybciej zrealizuje swoj cel
[quote="Wochniu"]Jak ktoś do mnie pisze: Hejka. PoKliKasH????!!!!! << to mam ochot być zamkniętym człowiekiem. Ale kulturalnie odpisuje: spierd***j i blok. Jeśli ktoś do mnie pisze czy mam czas pogadać to mam czas, ale jeśli się okaże że przechodzisz do pisma Sphyjacioooołka. to również blok. Jeśli ktoś błyszczy integlencją i można z nim normalnie porozmawiać to nigdy bloka nie dostanie. Poprostu denerwują mnie głupie pytania.[/quote]
No to się rozumie. Też jestem bez serca dla takich ludzi ;). Chociaż muszę przyznać, iż już od jakiegoś roku nikt z tego typu "cool młodzieży" mnie nie zaczepiał ;)
Za to dostałem ostatnio fajny łańcuszek. Zwykle olewam nie czytając, od razu blokując dany kontakty. Moi znajomi też wiedzą, że do mnie się łańcuszków nie wysyła i znają konsekwencję więc mam spokój. No ale wracając do tego ostatniego łańcuszka. Szczerość faceta mnie rozwaliło, tak jak jego pomysł (dla jego dobra nie podaje nr gg). Poniżej treść ;)
[quote]siema,mam aka sprawe nie jestem jakims palantem i nie sciemiam.zbieram sobie na bmw(e46),jjezeli chcesz mozesz mi w tym pomoc wysyłajac mi symboliczna 5 zł na konto w www.payu.pl na sebas18@onet.eu załozenie takiego konta to 2 min,.Przekaz ta wiadomosc z 5 znajomym to szybciej zrealizuje swoj cel[/quote]
Wtedy tym bardziej nie przekazywałem żadnych łańcuszków, bo denerwowała mnie sztuczność ludzi. Prześle dalej łańcuszek, żeby pokazać jaki to ja wierzący jestem. Wiele ludzi to robiło, bo tak po prostu wypadało/robili to znajomi itd. Więc jaki w tym sens, jeśli ktoś ma robić coś na pokaz, niech w ogóle tego nie robi
Wtedy tym bardziej nie przekazywałem żadnych łańcuszków, bo denerwowała mnie sztuczność ludzi. Prześle dalej łańcuszek, żeby pokazać jaki to ja wierzący jestem. Wiele ludzi to robiło, bo tak po prostu wypadało/robili to znajomi itd. Więc jaki w tym sens, jeśli ktoś ma robić coś na pokaz, niech w ogóle tego nie robi :P