xvidasd pisze:Takie całe relki baardzo długo utrzymają sie w sieci.
No właśnie o to chodzi. W sumie to byłby łakomy kąsek, 6 sezonów w 11GB. Myślę, że chyba tak zrobię. No to może gdzieś za miesiąc wystawię. Może półtora
[quote="xvidasd"]Takie całe relki baardzo długo utrzymają sie w sieci. [/quote] No właśnie o to chodzi. W sumie to byłby łakomy kąsek, 6 sezonów w 11GB. Myślę, że chyba tak zrobię. No to może gdzieś za miesiąc wystawię. Może półtora :P
ja tak własnie zamierzam wystawic calego battlestara.
Ale uwaga! - zamiast demonoida chyba jednak wystawie na pierwszym trackerze pirata.
Dlaczego? bo demonoid wymienia sie relkami z mininova a to powoduje, ze wyseedowanie tego bedzie bardzo trudne.
Dlatego jeszcze nie wiem do konca ale chyba wystawie na starych trackerach i dopisze np TYLKO do no btchat ipoczekam nawet 24h na pierwszych seedow ale to sie placi...
ja tak własnie zamierzam wystawic calego battlestara. Ale uwaga! - zamiast demonoida chyba jednak wystawie na pierwszym trackerze pirata. Dlaczego? bo demonoid wymienia sie relkami z mininova a to powoduje, ze wyseedowanie tego bedzie bardzo trudne.
Dlatego jeszcze nie wiem do konca ale chyba wystawie na starych trackerach i dopisze np TYLKO do no btchat ipoczekam nawet 24h na pierwszych seedow ale to sie placi...
Tu może być właśnie ten problem... Pijawki. Tak sobie pomyślałem, może by znaleźć (w tym momencie śpię z otwartymi oczami, może jutro to zrobię) jakieś amerykańskie forum dotyczące seriali, i również tam dawać nasze zajawki. W końcu Amerykanie mają ten honor i do ratio 1 - 1,5 seedują. Ja nie powiem, też czasem nie poseeduję, ale to tylko takich torrentów, w których liczba seedów liczy się w setkach.
Tu może być właśnie ten problem... Pijawki. Tak sobie pomyślałem, może by znaleźć (w tym momencie śpię z otwartymi oczami, może jutro to zrobię) jakieś amerykańskie forum dotyczące seriali, i również tam dawać nasze zajawki. W końcu Amerykanie mają ten honor i do ratio 1 - 1,5 seedują. Ja nie powiem, też czasem nie poseeduję, ale to tylko takich torrentów, w których liczba seedów liczy się w setkach.
Hmmm... Jeśli można, to prosiłbym o jakąś kampanię promującą ten serial. Bo już powoli kończę kompresję (ufff...) i jeszcze pewnie w tym tygodniu zacznę go uploadować. Więc jeśli można prosić o jakiś bannerek, czy coś takiego byłoby fajnie.
Hmmm... Jeśli można, to prosiłbym o jakąś kampanię promującą ten serial. Bo już powoli kończę kompresję (ufff...) i jeszcze pewnie w tym tygodniu zacznę go uploadować. Więc jeśli można prosić o jakiś bannerek, czy coś takiego byłoby fajnie.
Jeżeli dałoby radę zrobić to jakiś banner na forum, zamiast House'a, typu:
"Monk - powtórka z rozrywki - wszystkie 6 sezonów - tylko u nas"
czy coś w ten gust. Dobrze by było gdyby jeszcze w c'soon zagościł Monk, ale to niekonieczne. Generalnie może serial nie będzie jakoś nie wiadomo jak rozchwytywany, ale chociaż trzeba docenić fakt 6 sezonów w jednej paczce .
Added after 35 hours 29 minutes:
Uff, kompresja skończona. Mam teraz tylko pytanko, czy wszystko umieścić w jednym katalogu, czy jednak zrobić podkatalogi na poszczególne sezony (bo jakby nie patrzeć to w sumie 92 epizody). Jak sądzicie? I co, można liczyć na ten banner? I jaką xvidasd polecasz stronkę, aby najpierw umieścić tam torrent?
Jeżeli dałoby radę zrobić to jakiś banner na forum, zamiast House'a, typu: "Monk - powtórka z rozrywki - wszystkie 6 sezonów - tylko u nas" czy coś w ten gust. Dobrze by było gdyby jeszcze w c'soon zagościł Monk, ale to niekonieczne. Generalnie może serial nie będzie jakoś nie wiadomo jak rozchwytywany, ale chociaż trzeba docenić fakt 6 sezonów w jednej paczce ;).
[size=75][color=#999999]Added after 35 hours 29 minutes:[/color][/size]
Uff, kompresja skończona. Mam teraz tylko pytanko, czy wszystko umieścić w jednym katalogu, czy jednak zrobić podkatalogi na poszczególne sezony (bo jakby nie patrzeć to w sumie 92 epizody). Jak sądzicie? I co, można liczyć na ten banner? I jaką [b]xvidasd[/b] polecasz stronkę, aby najpierw umieścić tam torrent?
Ja używam zestawu trackerów z pirate bay a nie demonoida - na wstepie wrzucam tylko na the pirate bay i tyle - seeduje przez cały dzien az nie wysle około 60% (lub wiecej) - nastepnego dnia jak włączam kompa to dopisuje do pozostałych stronek (ale bez mininovej - on tam sam zawędruje kilka dni potem).
Ja używam zestawu trackerów z pirate bay a nie demonoida - na wstepie wrzucam tylko na the pirate bay i tyle - seeduje przez cały dzien az nie wysle około 60% (lub wiecej) - nastepnego dnia jak włączam kompa to dopisuje do pozostałych stronek (ale bez mininovej - on tam sam zawędruje kilka dni potem).
no nie zawsze ale masz racje.
W takim razie wrzuć na btjunke, btchat, torrentportal i torrentreactor - ale bedziesz musiał trochę poczekać na seeda - ale się opłaca.
no nie zawsze ale masz racje. W takim razie wrzuć na btjunke, btchat, torrentportal i torrentreactor - ale bedziesz musiał trochę poczekać na seeda - ale się opłaca.
Kto, kur..., kto!?!?!
Nawet się wrzuci na nieznane serwisy... Będzie się unikało rozgłosu... To i tak nie ma chyba mowy, żeby coś nie trafiło na mininovą ;(
Kto, kur..., kto!?!?! Nawet się wrzuci na nieznane serwisy... Będzie się unikało rozgłosu... To i tak nie ma chyba mowy, żeby coś nie trafiło na mininovą ;(