Smallville 7
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
a wiec tak...sezon od 4 do 7 mam skompresowane z czego 7 sezon to tylko do 18 odcinka bo tyle wyszlo jak narazie w tv...jesli chodzi o 3 sezon to jest w polowie... pozostale sezony moze bede miala i skompresuje...wiec teraz jest pytanie czy wystawiac najpierw do konca 7 sezon a potem od 3 czy juz poczekac i wystawiac po kolei??aha i jeszcze pytanko jesli w 4 sezonie mam z 3 odcinki ktore zajmuja po kompresji 300 mb to sciagac inne wersje zeby mialy po tej kompresji 120mb?
no i mysle ze jak cos zdecyduejsz to moglabym w piatek za tydzien wystawic juz cos bo zjezdzam do domu na 1 dzien wiec bede miala okazje zapuscic jakis sezonik zeby sie wysylal.a nawet dwa jesli tak bedzie sie dalo i niczego nie bedzie spowalniac...czekam na odpowiedz pozdrawiam
no i mysle ze jak cos zdecyduejsz to moglabym w piatek za tydzien wystawic juz cos bo zjezdzam do domu na 1 dzien wiec bede miala okazje zapuscic jakis sezonik zeby sie wysylal.a nawet dwa jesli tak bedzie sie dalo i niczego nie bedzie spowalniac...czekam na odpowiedz pozdrawiam

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
sprawa ma sie nastepujaco. otoz wieczorem bede w rodzinnym domu wiec bede miala szanse wystawic ten caly smallville. tlyko pytanie moje brzmi: czy wystawiac po 2 sezony czy od razu wszyzstko...
jak dla mnie lepiej by bylo wszystko odrazu wrzucic czyli od 1-7 bo nie wiadomo kiedy znowu zawitam w domu a chce juz miec z glowy ten smallville. a poza tym kto nie bedize chcial calosci sobie sciagac to bedize sobie odznaczal sezony...wiec jak robic??chcialabym miec odpowiedz do dzisiaj wieczora bo wtedy akurat bede juz w domu...no i oczywiscie poprosze cie XviD asd o nowe trackery i jak tam teraz nazywamy te cale sezony, jaki plik sie dodaje do folderow itp...
dzieki i czekam na odpowiedz
jak dla mnie lepiej by bylo wszystko odrazu wrzucic czyli od 1-7 bo nie wiadomo kiedy znowu zawitam w domu a chce juz miec z glowy ten smallville. a poza tym kto nie bedize chcial calosci sobie sciagac to bedize sobie odznaczal sezony...wiec jak robic??chcialabym miec odpowiedz do dzisiaj wieczora bo wtedy akurat bede juz w domu...no i oczywiscie poprosze cie XviD asd o nowe trackery i jak tam teraz nazywamy te cale sezony, jaki plik sie dodaje do folderow itp...
dzieki i czekam na odpowiedz
-
asd
-
Expert
http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=104
To jest wszystko aktualne.
Wszystkie siedem sezonów to jaka to duza paczka?
Jeśli to więcej powiedzmy niż 12GB to moze lepiej podzielić je na pół?
To jest wszystko aktualne.
Wszystkie siedem sezonów to jaka to duza paczka?
Jeśli to więcej powiedzmy niż 12GB to moze lepiej podzielić je na pół?
Kod: Zaznacz cały
Smallville Seasons 1-4 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

-
Wskaż do odpowiedzi
dobra to wystawie od 1-4 bo i tak wynalazlam jakiese bedy w 6 sezonie i bede musiala to poprawic wiec narazie beda te sezony.
niei moge pobrac ze strony dolacztepliki.rar i nei wiem laczego.co prwada tak jakby zgrywa mi na pulpit ale nie ma na pulpicie...wlaczylam nawet pokaz ukryte pliki i nadal nie ma. smieszne:)
niei moge pobrac ze strony dolacztepliki.rar i nei wiem laczego.co prwada tak jakby zgrywa mi na pulpit ale nie ma na pulpicie...wlaczylam nawet pokaz ukryte pliki i nadal nie ma. smieszne:)
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
wiesz moze to potrwac troche dluzej niz pozostale a to ze wzgledu na objetosc pliku a dwa to przede wszystkim jak mowilam wczesniej to nie mam dostepu do kompa bo on znajduje sie wogole w innym miescie heheh wiec napewno nie chodzi 24/h i dlatego tez moze to potrwac znacznie dluzej niestety..powiem szczerze ze gdybym byla u siebie to komp chodzilby 24/h no ale niestety nie mam takiej mozliwosci...musimy sie poprostu uzbroic w cierpliwosc...komp napewno bedzie wlanczany codziennie ale nie wiem po ile godzin :-(
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial