Smallville 7

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

spoko - daj tylko czasem znac jak Ci idzie! :)
Obrazek When Dreams Come True...
oziak
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: oziak »

a wiec tak...sezon od 4 do 7 mam skompresowane z czego 7 sezon to tylko do 18 odcinka bo tyle wyszlo jak narazie w tv...jesli chodzi o 3 sezon to jest w polowie... pozostale sezony moze bede miala i skompresuje...wiec teraz jest pytanie czy wystawiac najpierw do konca 7 sezon a potem od 3 czy juz poczekac i wystawiac po kolei??aha i jeszcze pytanko jesli w 4 sezonie mam z 3 odcinki ktore zajmuja po kompresji 300 mb to sciagac inne wersje zeby mialy po tej kompresji 120mb?
no i mysle ze jak cos zdecyduejsz to moglabym w piatek za tydzien wystawic juz cos bo zjezdzam do domu na 1 dzien wiec bede miala okazje zapuscic jakis sezonik zeby sie wysylal.a nawet dwa jesli tak bedzie sie dalo i niczego nie bedzie spowalniac...czekam na odpowiedz pozdrawiam :D
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

oziak pisze:pytanie czy wystawiac najpierw do konca 7 sezon a potem od 3 czy juz poczekac i wystawiac po kolei??
A ja mam pytanie co z sezonem pierwszym i drugiem ??
Z chęcią obejrzałbym ten serial ale nie chciałbym zaczynać od środka :?
oziak
Wskaż do odpowiedzi

z 1 i 2 sezonem jest tak ze kiedys mialam pare wersji 1 sezonu i 2 i nie mozna bylo dobrze skompresowac.za niedlugo bede miec jeszcze inne wersje to sprobuje i jak sie beddzie dalo to wyseeduje od 1 sezonu ale to jeszcze trzeba poczekac
oziak
Wskaż do odpowiedzi

witam
mam dobra wiadomosc. otoz mam juz skompresowane wszystkie sezony od 3-7
poza tym co najlepsze to sciagnely mi sie sezon 1 i 2 i dobrze sie kompresuja...wiec teraz wystarczy troche jeszcze poczekac i wreszcie na stronie pojawi sie smallville :D :D :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

a ja juz straciłem nadzieje... ;)
oziak
Wskaż do odpowiedzi

bardzo mile chcialabym zapowiedziec iz 1 sezon juz skompresowany...teraz tylko czekac na 2 i lece z tym koksem calym...
oziak
Wskaż do odpowiedzi

sprawa ma sie nastepujaco. otoz wieczorem bede w rodzinnym domu wiec bede miala szanse wystawic ten caly smallville. tlyko pytanie moje brzmi: czy wystawiac po 2 sezony czy od razu wszyzstko...
jak dla mnie lepiej by bylo wszystko odrazu wrzucic czyli od 1-7 bo nie wiadomo kiedy znowu zawitam w domu a chce juz miec z glowy ten smallville. a poza tym kto nie bedize chcial calosci sobie sciagac to bedize sobie odznaczal sezony...wiec jak robic??chcialabym miec odpowiedz do dzisiaj wieczora bo wtedy akurat bede juz w domu...no i oczywiscie poprosze cie XviD asd o nowe trackery i jak tam teraz nazywamy te cale sezony, jaki plik sie dodaje do folderow itp...
dzieki i czekam na odpowiedz
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=104
To jest wszystko aktualne.

Wszystkie siedem sezonów to jaka to duza paczka?
Jeśli to więcej powiedzmy niż 12GB to moze lepiej podzielić je na pół?

Kod: Zaznacz cały

Smallville Seasons 1-4 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl
oziak
Wskaż do odpowiedzi

dobra to wystawie od 1-4 bo i tak wynalazlam jakiese bedy w 6 sezonie i bede musiala to poprawic wiec narazie beda te sezony.

niei moge pobrac ze strony dolacztepliki.rar i nei wiem laczego.co prwada tak jakby zgrywa mi na pulpit ale nie ma na pulpicie...wlaczylam nawet pokaz ukryte pliki i nadal nie ma. smieszne:)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

to juz prawie dwie doby a w sieci jest ciagle tylko jeden %
spoko - nie spiesz sie - poinformuj mnie tylko jak juz wyseedujesz min 90% - wtedy ogłosimy premieręna głównej :)
oziak
Wskaż do odpowiedzi

wiesz moze to potrwac troche dluzej niz pozostale a to ze wzgledu na objetosc pliku a dwa to przede wszystkim jak mowilam wczesniej to nie mam dostepu do kompa bo on znajduje sie wogole w innym miescie heheh wiec napewno nie chodzi 24/h i dlatego tez moze to potrwac znacznie dluzej niestety..powiem szczerze ze gdybym byla u siebie to komp chodzilby 24/h no ale niestety nie mam takiej mozliwosci...musimy sie poprostu uzbroic w cierpliwosc...komp napewno bedzie wlanczany codziennie ale nie wiem po ile godzin :-(
oziak
Wskaż do odpowiedzi

witam
po tak dlugim czasie nareszcie moge powiedziec ze w sieci jest juz 90% smallville :D :D :D
tak wiec premiera na glownej stronie moze wejsc w zycie :grin:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ