One Tree Hill / Pogoda na miłość

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: Lisu11 »

no to jest was dwóch torrent chyba długo nie pożyje :P
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Hmm, nie byłbym taki pewien. Temat ma 283 odsłony. Mniemam, że nie każdy otwiera go po to, by się masochistycznie utwierdzić w przekonaniu, jaki ten serial jest słaby ;) Albo że te dwie osoby nabijają statystykę :) Najprawdopodobniej jest zapotrzebowanie i na takie seriale. Inna rzecz, czy znajdzie się chętny do produkcji. I w tym bym raczej upatrywał przeszkody, a nie w poziomie serialu :)
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Bostonq pisze:Temat ma 283 odsłony.
Tak ale tylko 21 odpowiedzi (w tym 4 proponującego) a i do tego tylko 2 są za wystawieniem
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Ja bym ściągnął.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Ja też bym ściągneła wole to od Gilmore Girls
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Wiec jak widac nie tylko te dwie osoby chca torrenta... nigdy nie jest tak ze tylko osoby ktore sie wypowiedza sciagaja torka :| zescie sie uparli :P dopoki nikt sie nie znajdzie kto to przerobi nigdy sie nie dowiemy jakie bedzie prawdziwe ilsoci sciagniec na tej pozycji
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Też z miłą chęcią zassam ale wolałbym OC zdecydowanie chociaż już obejrzałem całe!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

ogame pisze:zescie sie uparli
To nie jest tak. Po prostu nikt nie ma ochoty zajmowac się serialem, który potem nie oglądnie. Pół biedy jesli sezon ma 10-12 odcinków ale sciaganie sezonu, który ma np 24 odc (8,5 GB), konwersja, dopasowywanie napisów, upload (3 GB) jest bardzo zajmującym zajęciem.

@ogame nie widzę problemu, żebyś sam tego serialu nie mógł wystawic...
Zacznij juz teraz kompletowac sezon pierwszy wlacznie z pasującymi napsami.
Obrazek When Dreams Come True...
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Mowisz masz :P do konca przyszlego tygodnia max dwa tygodnie powinienem miec zassane u siebie wszystkie odcinki :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Daj znac na pw jak juz skompletujesz.
Obrazek When Dreams Come True...
agnesv
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: agnesv »

Gdyby był ten serial to bym go chętnie ogłądnęła, chociaż wolę OC
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

swego czasu OTH bardzo lubiłam, taki typowy serial o nastolatkach ostatnio ogladm V season i musżę powiedzieć ze scenarzyści mieli niezly pomysł z przeniesiem akcji o kilka lat i teraz jest to serial o mlodych ludzich po studiach i z marzeniami oraz z porazkami w życiu dorysłym bo jak wszyscy wiemy nie zawsze jest tak jak chcielismy
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

5 sezon to juz jest porażka. Głównym wątkiem byli dwaj bracia, przynajmniej do 4 sezonu bo w 5 juz tego nie widać. Nie ma koszykówki, imprez, czyli tego co trzymało ten serial na wysokim poziomie. Taka sztuka dla sztuki, a ma być jeszcze 6 sezon.
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Ej dominogal!:) Ja skonczylem ten serial na 2gim sezonie, a Ty mi juz 5 opowiedziales:)

Serial jest ciekawy - tak to serial dla nastolatkow, ma swoje idiotyczne watki, ale jest ciekawy. Jestem fanem scifi, a mimo to ten serial mnie zainteresowal, tylko problem ze sciaganiem i napisami wystapil w drugim seznie. Serial ma 5 sezonow, to o czyms swiadczy prawda? Skoro ludzia sie podoba to nie bez powodu. Z checa sciagne kolejne sezony - zawsze to jakies urozmaicenie w ogladaniu, niz tylko scifi i akcja.
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Ja do 4 sezonu byłem wciagniety na maxa, tyle ze po 5 kaszaniastym nie wiem czy sie w ogóle zabiore za 6. 4 sezony owszem mogę polecic ;)
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Wedlug mnie ten serial powinien zostac dodany, jest naprawde fajny, szczegolnie 3 i 4 sezon. 5 sezon byl wedlug mnie troche slaby,chociaz jak ogladnalem go 2x na wakacjach to stwierdzam ze nie jest az tak zle jak mi sie wydawalo po tym jak widzialem go po raz 1. 6 juz jest lepszy, moze nie jest porywajacy jak te poczatkowe, sa slabe i dobre odcinki ale mimo wszystko niezle sie oglada :)
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

One Tree Hill

Post autor: Don_Bazylian »

Obrazek
filmweb.pl, niestety sam nie napiszę bo nie widziałem nawet 1 minuty tego serialu pisze: Jest to serial opowiadający o losach dwóch nie darzących się sympatią przyrodnich braciach mających tego samego ojca Dana. Są to: porzucony przez ojca i wychowany przez matkę Lucas oraz Nathan żyjący w pełnej rodzinę, która właśnie zaczyna się rozpadać. W ich życiu pojawiają się dziewczyny. Pełny energii Nathan zakochuje się z wzajemnością w kujące Haley, a z początku cichy i spokojny, Lucas ma ciężki orzech do zgryzienia, ponieważ nie wie, która dziewczyna będzie dla niego lepsza: szalona Brooke czy Peyton. Ważnym elementem serialu jest koszykówka, która wprowadza w życie Nathana i jego rodziny wiele kłamstw. W kosza oprócz Nathana gra również Lucas (bracia rywalizują między sobą na boisku) oraz Jake - najlepszy kolega Lucasa, który mimo młodego wieku jest już ojcem - ma kilku miesięczną córeczkę - Jenny. W serialu jest też sporo wątków dotyczących rodziców Nathana: Dana i Deb oraz matki Lucasa: Karen.
Linki:
a).Obrazek
b).Obrazek
c).Obrazek
d).Obrazek
e).Obrazek
f) tv.com
g) Youtube

Napisy: 100% [link]
Torrent: OK [S01-05]
Ostatnio zmieniony 14 marca 2009, 13:37 przez Don_Bazylian, łącznie zmieniany 1 raz.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Chyba najlepszy serial z gatunku młodzieżowych .. aż do 4 sezonu. Potem jest sezon piąty, który nie niesie ze sobą nic! Jednak 4 pierwsze są godne polecenia, naprawdę dużo się dzieje, historia nie jest banalna, wciąga na długi czas.

Obecnie leci sezon 6 jak narazie trzyma niezły poziom, pewne jest, że o niebo lepszy niż 5.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

I znowu to samo co z Mentalist tylko, że tym razem to nie ja proponowałem. Propozycja już jest! http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=475
Obrazek
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Sorry, ale jak wyszukiwałem to mi nie znalazło, sprawdzałem 3 razy, może moderator może dokleić ten wątek do poprzedniego.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ