Hmm, nie byłbym taki pewien. Temat ma 283 odsłony. Mniemam, że nie każdy otwiera go po to, by się masochistycznie utwierdzić w przekonaniu, jaki ten serial jest słaby Albo że te dwie osoby nabijają statystykę Najprawdopodobniej jest zapotrzebowanie i na takie seriale. Inna rzecz, czy znajdzie się chętny do produkcji. I w tym bym raczej upatrywał przeszkody, a nie w poziomie serialu
Hmm, nie byłbym taki pewien. Temat ma 283 odsłony. Mniemam, że nie każdy otwiera go po to, by się masochistycznie utwierdzić w przekonaniu, jaki ten serial jest słaby ;) Albo że te dwie osoby nabijają statystykę :) Najprawdopodobniej jest zapotrzebowanie i na takie seriale. Inna rzecz, czy znajdzie się chętny do produkcji. I w tym bym raczej upatrywał przeszkody, a nie w poziomie serialu :)
Wiec jak widac nie tylko te dwie osoby chca torrenta... nigdy nie jest tak ze tylko osoby ktore sie wypowiedza sciagaja torka :| zescie sie uparli dopoki nikt sie nie znajdzie kto to przerobi nigdy sie nie dowiemy jakie bedzie prawdziwe ilsoci sciagniec na tej pozycji
Wiec jak widac nie tylko te dwie osoby chca torrenta... nigdy nie jest tak ze tylko osoby ktore sie wypowiedza sciagaja torka :| zescie sie uparli :P dopoki nikt sie nie znajdzie kto to przerobi nigdy sie nie dowiemy jakie bedzie prawdziwe ilsoci sciagniec na tej pozycji
To nie jest tak. Po prostu nikt nie ma ochoty zajmowac się serialem, który potem nie oglądnie. Pół biedy jesli sezon ma 10-12 odcinków ale sciaganie sezonu, który ma np 24 odc (8,5 GB), konwersja, dopasowywanie napisów, upload (3 GB) jest bardzo zajmującym zajęciem.
@ogame nie widzę problemu, żebyś sam tego serialu nie mógł wystawic...
Zacznij juz teraz kompletowac sezon pierwszy wlacznie z pasującymi napsami.
[quote="ogame"]zescie sie uparli [/quote] To nie jest tak. Po prostu nikt nie ma ochoty zajmowac się serialem, który potem nie oglądnie. Pół biedy jesli sezon ma 10-12 odcinków ale sciaganie sezonu, który ma np 24 odc (8,5 GB), konwersja, dopasowywanie napisów, upload (3 GB) jest bardzo zajmującym zajęciem.
@ogame nie widzę problemu, żebyś sam tego serialu nie mógł wystawic... Zacznij juz teraz kompletowac sezon pierwszy wlacznie z pasującymi napsami.
swego czasu OTH bardzo lubiłam, taki typowy serial o nastolatkach ostatnio ogladm V season i musżę powiedzieć ze scenarzyści mieli niezly pomysł z przeniesiem akcji o kilka lat i teraz jest to serial o mlodych ludzich po studiach i z marzeniami oraz z porazkami w życiu dorysłym bo jak wszyscy wiemy nie zawsze jest tak jak chcielismy
swego czasu OTH bardzo lubiłam, taki typowy serial o nastolatkach ostatnio ogladm V season i musżę powiedzieć ze scenarzyści mieli niezly pomysł z przeniesiem akcji o kilka lat i teraz jest to serial o mlodych ludzich po studiach i z marzeniami oraz z porazkami w życiu dorysłym bo jak wszyscy wiemy nie zawsze jest tak jak chcielismy
5 sezon to juz jest porażka. Głównym wątkiem byli dwaj bracia, przynajmniej do 4 sezonu bo w 5 juz tego nie widać. Nie ma koszykówki, imprez, czyli tego co trzymało ten serial na wysokim poziomie. Taka sztuka dla sztuki, a ma być jeszcze 6 sezon.
5 sezon to juz jest porażka. Głównym wątkiem byli dwaj bracia, przynajmniej do 4 sezonu bo w 5 juz tego nie widać. Nie ma koszykówki, imprez, czyli tego co trzymało ten serial na wysokim poziomie. Taka sztuka dla sztuki, a ma być jeszcze 6 sezon.
Ej dominogal!:) Ja skonczylem ten serial na 2gim sezonie, a Ty mi juz 5 opowiedziales:)
Serial jest ciekawy - tak to serial dla nastolatkow, ma swoje idiotyczne watki, ale jest ciekawy. Jestem fanem scifi, a mimo to ten serial mnie zainteresowal, tylko problem ze sciaganiem i napisami wystapil w drugim seznie. Serial ma 5 sezonow, to o czyms swiadczy prawda? Skoro ludzia sie podoba to nie bez powodu. Z checa sciagne kolejne sezony - zawsze to jakies urozmaicenie w ogladaniu, niz tylko scifi i akcja.
Ej dominogal!:) Ja skonczylem ten serial na 2gim sezonie, a Ty mi juz 5 opowiedziales:)
Serial jest ciekawy - tak to serial dla nastolatkow, ma swoje idiotyczne watki, ale jest ciekawy. Jestem fanem scifi, a mimo to ten serial mnie zainteresowal, tylko problem ze sciaganiem i napisami wystapil w drugim seznie. Serial ma 5 sezonow, to o czyms swiadczy prawda? Skoro ludzia sie podoba to nie bez powodu. Z checa sciagne kolejne sezony - zawsze to jakies urozmaicenie w ogladaniu, niz tylko scifi i akcja.
Wedlug mnie ten serial powinien zostac dodany, jest naprawde fajny, szczegolnie 3 i 4 sezon. 5 sezon byl wedlug mnie troche slaby,chociaz jak ogladnalem go 2x na wakacjach to stwierdzam ze nie jest az tak zle jak mi sie wydawalo po tym jak widzialem go po raz 1. 6 juz jest lepszy, moze nie jest porywajacy jak te poczatkowe, sa slabe i dobre odcinki ale mimo wszystko niezle sie oglada
Wedlug mnie ten serial powinien zostac dodany, jest naprawde fajny, szczegolnie 3 i 4 sezon. 5 sezon byl wedlug mnie troche slaby,chociaz jak ogladnalem go 2x na wakacjach to stwierdzam ze nie jest az tak zle jak mi sie wydawalo po tym jak widzialem go po raz 1. 6 juz jest lepszy, moze nie jest porywajacy jak te poczatkowe, sa slabe i dobre odcinki ale mimo wszystko niezle sie oglada :)
filmweb.pl, niestety sam nie napiszę bo nie widziałem nawet 1 minuty tego serialu pisze:
Jest to serial opowiadający o losach dwóch nie darzących się sympatią przyrodnich braciach mających tego samego ojca Dana. Są to: porzucony przez ojca i wychowany przez matkę Lucas oraz Nathan żyjący w pełnej rodzinę, która właśnie zaczyna się rozpadać. W ich życiu pojawiają się dziewczyny. Pełny energii Nathan zakochuje się z wzajemnością w kujące Haley, a z początku cichy i spokojny, Lucas ma ciężki orzech do zgryzienia, ponieważ nie wie, która dziewczyna będzie dla niego lepsza: szalona Brooke czy Peyton. Ważnym elementem serialu jest koszykówka, która wprowadza w życie Nathana i jego rodziny wiele kłamstw. W kosza oprócz Nathana gra również Lucas (bracia rywalizują między sobą na boisku) oraz Jake - najlepszy kolega Lucasa, który mimo młodego wieku jest już ojcem - ma kilku miesięczną córeczkę - Jenny. W serialu jest też sporo wątków dotyczących rodziców Nathana: Dana i Deb oraz matki Lucasa: Karen.
[quote="filmweb.pl, niestety sam nie napiszę bo nie widziałem nawet 1 minuty tego serialu"] Jest to serial opowiadający o losach dwóch nie darzących się sympatią przyrodnich braciach mających tego samego ojca Dana. Są to: porzucony przez ojca i wychowany przez matkę Lucas oraz Nathan żyjący w pełnej rodzinę, która właśnie zaczyna się rozpadać. W ich życiu pojawiają się dziewczyny. Pełny energii Nathan zakochuje się z wzajemnością w kujące Haley, a z początku cichy i spokojny, Lucas ma ciężki orzech do zgryzienia, ponieważ nie wie, która dziewczyna będzie dla niego lepsza: szalona Brooke czy Peyton. Ważnym elementem serialu jest koszykówka, która wprowadza w życie Nathana i jego rodziny wiele kłamstw. W kosza oprócz Nathana gra również Lucas (bracia rywalizują między sobą na boisku) oraz Jake - najlepszy kolega Lucasa, który mimo młodego wieku jest już ojcem - ma kilku miesięczną córeczkę - Jenny. W serialu jest też sporo wątków dotyczących rodziców Nathana: Dana i Deb oraz matki Lucasa: Karen.[/quote]
Chyba najlepszy serial z gatunku młodzieżowych .. aż do 4 sezonu. Potem jest sezon piąty, który nie niesie ze sobą nic! Jednak 4 pierwsze są godne polecenia, naprawdę dużo się dzieje, historia nie jest banalna, wciąga na długi czas.
Obecnie leci sezon 6 jak narazie trzyma niezły poziom, pewne jest, że o niebo lepszy niż 5.
Chyba najlepszy serial z gatunku młodzieżowych .. aż do 4 sezonu. Potem jest sezon piąty, który nie niesie ze sobą nic! Jednak 4 pierwsze są godne polecenia, naprawdę dużo się dzieje, historia nie jest banalna, wciąga na długi czas.
Obecnie leci sezon 6 jak narazie trzyma niezły poziom, pewne jest, że o niebo lepszy niż 5.